- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Размера на сутиена ?
2008 година,а и кирилицата е задължителна .
Hostis Honori Invidia
Е аз съм на 12 и нося размер 70А! :P![]()
![]()
Predi da kaje6 iskam pomisli kakvo si dal !
Я препоръчайте някви магазинчета в София за евтини сутиени(тoeст да не са по 70-80 лева)и да има малки празмери![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
и мен първият път ме беше адски срам да вляза добре че моите приятелки ме бутнаха да го направя но и аз им го върнах както и да е ~~ значи аз направих така извинете имате ли размер като за мен (помислих си че ще ми се изсмеее )но не е в началото се обърка и ми даде с но после си взех в беше ме много срам какво да кажа на мама и вобще да я помоля да излезем или да ми даде пари за това и досега е така но нз как и казах мамо днеска като излязохме с мойте фр и си харесах 2 сутиена тя каза само добре но след това излязохме и тя ми ги взе ~~ И ДО ДНЕС КАТО РАЗГЛЕЖДАМ МАКАР ЧЕ ВЕЧЕ ЗНАМ КАКВО НОСЯ ПАК КАЗВАМ ИМАТЕ ЛИ ОТ ТОЗИ МОДЕЛ КАТО ЗА МЕН ВИНАГИ МИ СТАМАТПРОБВАЙ
И мене първият път много ме притесняваше това, ама не е толкова страшно - сега чак ми прави кеф да ходя да си търся сутиени ... аз си взех първия като бях в 5 клас и то не защото имах нещо, ами просто защото всички си бяха взелищяхме да се избием в един магазин, защото имаше само един малък номер, пък ние бахме 2-3
и продавачките все ми казваха, че сутиени като за мен нямало и накрая на една и казах да си гледа работата
, ама спокойно - няма нищо страшно, пък ако искаш най - малкия размер кажи. че искаш размер 28-60 ... мисля, че това е най-малкото пък това да изчисляваш, ако питаш мене, няма никакъв смисъл - и аз така смятах и накрая за нищо не ми послужи ... просто питай продавачката има ли нещо като за теб ... все пак те могат да преценят - цял ден продават такива неща
пък, ако това на снимката си ти - не се притеснявай - не са ти много малки гърдите, а ако искаш да изглеждат по - големи си вземи сутиен с подплънки ... успех ... нядавам се да съм помогнала
Момичета , за 12,9 годишно момиче нормално ли е 75B ? Малко ми е странно, защото всички от класа ми носят сутиени с подплънки, аз само бюстие и всички си мислеха, че съм адски плоска, но се оказва че бюстът ми е по-голям от на половината ми клас.
аз нося този размер и има много хубави модели а пък и има такива с подплънки и наистина стоят много готино. а пък за претеснението кво голям праз, те хората за това са ги направили за да се купуват и да се носятПървоначално написано от DollsiiTa
![]()
![]()
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Пак ще попитам, защото ми трябва отговор ...
Момичета , за 12,9 годишно момиче нормално ли е 75B ? Малко ми е странно, защото всички от класа ми носят сутиени с подплънки, аз само бюстие и всички си мислеха, че съм адски плоска, но се оказва че бюстът ми е по-голям от на половината ми клас.
Майка ми ги уцелва даже без да съм с нея![]()
lalanka - би трябвало да си 5/6 клас. Всеки се развива различно, предполагам, че е нормалноИ откъде знаеш, че си 75В, след като носиш бюстие (тея размери дето са дадени не са верни
)
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Амии проверих в няколко сайта за "изчисляване" на размера и оттам![]()
аз попринцип съм голяма манячка на сутиени поне на месец 2-3 пъти си взимам и веднъж само си позволих да си взема без да пробвам и само дето си дадох парите и затова винаги пробвам поне във варна има такива магазини![]()
Мисля, че ти е нормален размера.Първоначално написано от lalanka
Почти на 13 си. Жените в рода ти надарени ли са по принцпи?
lalanka - Предполагам е нормално, защото аз съм на 13 и съм размер 75Б / 80Б ( не спрямо сайтове), и е така просто защото при различни модели сутиени, различен размер ти пасва. А и това с размера е пълна глупост за мен, то трябва да се пробва, види и да се прецени.. Защото аз може да кажа размер 75Б от еди-кой си сутиен, пък той да е някакъв от тея пълните с подплънки и после вкъщи.. гледай какво ставаТака, че най-добре е да се пробва.
aз съм 70 А и съм на 14 ама кфо влизам си по магазините и ни ми пука се пак има си нужда как да нямаПървоначално написано от Evanescencefan
![]()
ахх..щяхх да създам същата тема. И аз съм така - имам малък бюст, не защото бабите ми са имали такъв, а просто защото спортувам![]()
Нося бюстие, но виждам, че все повече мои приятелки почват да носят сутиен, а гърдите са им още малки. Вярно ли е, че ако сложиш сутиен по отрано, ти се спира растежа на гърдите? Според изчисленията трябва да нося 65-70А ..поне така мисля ако не съм сбъркала някъде
Май ще трябва да отскоча до близка София за някой по-хубав сутиен, но това май ще стане чак след месец-два, когато пораснат още малко
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Първоначално написано от Iv4eTy
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Като за начало.. защо не отидеш с майка си?аз съм на 13 и имам 2 - 70/А и преди 3 седмици някъде бях излязла с майка ми да гледаме някакво кино в мола и влязохме да си търся бански и тя : " Яяя .. пробвай тоя сутиен.. " ;дд + това бюстиетата са гадни .. понякога прозират .. така че трябва в най-скоро време да предприемеш нещо.. ако те е срам отиди с най-добрата ти приятелка .. ако сте толкова близки (което се предполага) няма от какво да се срамуваш
![]()
Няма смисъл да се срамуваш. Почти всяко младо момиче, когато си копува сутиен за първи път го е срам. И при мен е било така, но това вече отмина. Все пак не е кой знае какво. На едно момиче му трябва, така че...И не е казано, че като имаш малки гърди пак трябва да те е срам.
Не е вярно. Давай смело напред!
![]()
Първия сутиен си го купих с приятелки.Беше ме срам малко де ,,но те вече носеха и ме укоражиха.Втория си го взех с мама.Тя ми избра с подплънки.Отначало се дърпах и не исках с подплънки,,но тя ме убеди.После четох някъде ,че когато гърдите растат,и сутиена как да кажа е по-оформен те също се оформят.Аз не носа сутиена с подплънки за да се правя,ами най-вече заради това по-горе !Също така една моя приятелка носеше сутиен ,нямаше чашка просто така съвсем безформен.И аз един и показах моя и тя отначало беше скиптична.Но после на следващия ден и тя си беше купила такъв и наистина бюста и изглеждаше оформен.Вие какво мислите за сутиените с подплънки.?
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Моето мнение е, че сутиените с подплънки са второто най-велико изобретение след тоалетната хартия!Сериозно, приказни са.. А ако си вземеш сутиен с подплънки и с лента под чашките... хем повдига, хем оформя и бюстът изглежда ... съществуващ
![]()
А тая смешна номерация не знам откъде я знаете - но А размер няма. В смисъл, има де, но не е по българска номерация. Аз съм 70-75 B, обаче банският ми е по няква супер странна номерация и е 38C![]()
+1Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
най-добре иди в магазина и мери,така ще разбереш кой размер си най-точно.
Тези калкулатори не са много в ред. Искарват ме, че съм чашка Ц, а аз нося Д и даже той ми става вече малък и пощурявам. А иначето имаше едно исказване то типа, че ако имаш малки гърди значи си слаба и следователно обратното ако си с голям бюст значи си дебела. Ми аз съм 85Д, но тежа 40кг.Всичко е много индивидуално и не бива да съдим за килограмите по размера на бюста.
Аз лично отивам в магазина, харесвам си някой модел, гледам да е 85 и после само си харесвам чашка, понеже не винаги си отговарят. Меря и като нещо ми стане си го взимам.
Аз лично имам една приятелка с която влизаме в един магазин за бельо и вика дайте ми най-големият сутиен, който имате. Дават и размер Е и тя го мери и гърдите и пак искачат от сутиена...обиколили сме цяла София и така и не си намери сутиен, а и тя е слабичка 52кг е.![]()