.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Моля за съвет...плс

Знам че тук има мн отворени тема по моя проблем..но просто всичко пробвах и не мога да се справя с черните точки то не беше ли парни бани,Бочко,етерични мазила,Клиин и Клиар,сумати кремове на Дева и даже маска с жълтък и лимон и нищо не помага...моля ако нещо съм изпуснала да пробвам препоръчайте ми нещо...вече се чудя дали и кожата ми ще издържи.. нямам пъпки а само тези адски много черни точки...мерси предварително

ми иди на козметик да ги махне и тя щи каже с къф крем да се мажеш след това

Наистина отиди на коэметик
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Цитирай Първоначално написано от babykiller_
    +1

дали ще мога да си позволя толкова мн процедури

Град
    Русе
    то не е мн скъпо на мен ми взеха 18 лв. за цялостно почистване на лицето в което включваше и черни точки

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Цитирай Първоначално написано от babykiller_
    +1

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    хъх преди да отидеш опитай една "бабина рецепта" на мен ми помогна.
    Значи една суп.лъжица кисело мляко и една кефена лъжичка сода и мажеш там а лицето и чакаш да изсъхне и после отмиваш ...
    НЕ ПРАВИ МАСКАТА ПОВЕЧЕ ОТ 2 ПЪТИ СЕДМИЧНО !!! КОЖАТА СЕ ПРЕТРИВА ! Айде успех .
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си