- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета колко пъти...
моят приятел за сега 4пъти за една вечер и заспива.. не знам дали може още![]()
Мога няколко пъти,пък и още повече,че приятля ми го може същото. :P
Ае незнам за вас, аз след като свърша, не ми пада и мога да си продължа направо до следващият път. Маск 6 пъти после вече се умарям...![]()
![]()
2 пъти,това не ми е състезание,давам всичко от себе си и се уморявам,пък и не е нужно от повече...
Reality is wrong,dreams are for real.
аз съм момиче но съм свършвала по мн пъти..след 2рия вече ми е по добре но след час отново съм възбудена
2 пъти са ми достатъчнипосле продължавам с език и с пръстчета
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
По 2-3 пъти. А и ние нямаме как да се виждаме през седмицата и като се видим в събота и неделя сме толко загорели, че ги изкарваме по много![]()
А веднъж след свършване му спадна само за няколко секунди,макс минута и после пак беше готов. :P
Май с моя бяхме стигали до 5 пъти за 1 нощ(той де,аз мога повече)
А по принцип свършва по 2 пъти,защото като почнем и не минаваме само с 1 пътАбе зависи
Но естествено си има почивки
И не е задължително един секс да трае 3 часа за да е качествен.
За мен 15 мин секс е мн по-качествен,защото то след 1вия час взема да става еднообразно и омръзва.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ОоОоОоПоловината сте писали супер малки цифри като 3-4
С бившия ми за около 2-3 часа съвсем спокойно си го направихме 7 пъти и още щяха да са ако не му бяха дошли гости
,но вечерта си наваксахме
(все пак не се бяхме виждали 3 седмици
трябваше да наваксаме).С други бивши гаджета (т.е. още 3-ма,с които съм го правила) също сме стигали до 7-8 пъти за няколко часа,така че не мисля,че 10 пъти е преувеличено
Е в крайна сметка при всеки е индивидуално
А и много фактори влияят на продължителноста и броя на тековете :P
За 1 вечеер сме го правили 7 пъти най-много. По принцип вечер не падаме под 3-4 поне.
Иначе не помня колко пътш съм свършвал най-много аз или тя.
Но напоследък почти винаги се случва тя да ме води по бройки..![]()
Иначе секс над 30-40 мин мнооого пъти съм казвал, че създава дискомфорт и у двамата после..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
emi nie s moqta priqtelka sme go pravili primerno ot 7 ve4erta nqkude do 4 prezno6ta na nqkoolko puti i rekorda mi e ot 7 ve4erta do 10 sutrinta nali 8 puti sex i 7 puti sum svur6val,ama sled tova mi se povru6ta samo da 4uq dumata sex i mi ide da se hvurlq ot niakude![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Зависи колко продължава всеки път - ако е 15-20 мин. 2-3..4пъти да, но ако е повече над 30-40мин. понякога нямам желание дори само за още едно повторение. Зашото омръзва след един даден момент се превръща в клатене....
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Еми имала сЪм случка в която момчето без да прави секс (всмисЪл без да го вкара) свЪршва и повече не му става... а пЪк сега с приятеля ми за една вечер най много 6 пЪти ...
![]()
ХАХАхАХАхахаПървоначално написано от dimitur
)))))
И това се случва понякога да.
Много хубаво не е на хубаво![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Heh, to zavisi ot mnogo neshta: kolko vreme sum se vuzdurjal predi tova, ot kolko vreme e s edin i sashti partnyor, kolko dulgo e ochakvaneto predi samiq sex. Znachi da ne govorim za rekordite, no ako sum s nova macka-po 3-4 puti na den, pri po-produljitelna vruzka-po vednuj, rqdko povtarqm, daje ne e vseki den.