- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа на майка ми че съм го правила
Не казвай на баща си,ще те смлати от тупалки.А, на майка ти можеш да не и казваш за всичко което правиш.Все едно да и казваш всеки път"Мамо,отивам до тоалетната".А, ако наисина искаш,гледай да улучиш някой хубав момент или да и поднесеш новината с някой подарък.100% ще ти се кара,но няма да е задълго. :P
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
кърти666666666.....!Първоначално написано от SK0RP10N
а авторката,айде сподели на колко си...
защо трябва да й казваш?![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
мисля,че достатъ4но хора и зададоха този въпрос....Първоначално написано от danielchety
нз при мен стана мн спонтанно говорех си с майка ми как съм щела да ходя навън малко с гаджето и може после у тях или нещо такова и тя изведнуж ми вика надявам се да ползвате предпазни меркии аз викам да мамо спокс
и некак си разбра ама го прие нормално се пак не ходя от 1 месец с гаджето тъй че сичко е на макс доста неща споделям с нея пък и е майка има право да знае нещо за детето си тъи че не се притеснявай и и сподели ако не нз
пък и зависи на колко си г .. ако си на 12-13
тва нема да е добра новина за майка ти
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от haterkata
И аз съм съгласна да каже ама ако е над 17 години .. а тя е сигурно на 13![]()
![]()
![]()