- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По време на секс? -към момичетата
Момичета, случвало ли ви се е по време на секс да ви стане толкова хубаво, че чак да ви се стори че ви се пишка? и това свързано ли е с оргазма![]()
Bez podpis
Ami nali znae6, 4e jenata sa6o moje da "svar6i" v bukvalniq smisal kogato praska.![]()
Чувството е подобно да , и е свързано с оргазма![]()
И на мене ми се е случвало,даже цялата настръхвам от кеф![]()
най-редовно,ама оргазъм още не съм изпитъла
може би щото се притеснявам да не се "напишкам" и не се отпускам достатъчно
![]()
ужас
![]()
и да явно е свързано,и аз наскоро го разбрах тва нещо,порови малко надолу в темите и ще намериш една такава :P
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
da vujmojno eima edin orgazum na cqloto tqlo koito kara jenata da izprusne struq orina do 1 m
na tva mu se vika orgazum
![]()
I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way
случвало ми се е и е свързано и кефа е на макс
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от Viara
![]()
![]()
нали
![]()
![]()
ми всъщност да...допишква ми се по време на секса..и след него винаги пишкам![]()
Аз даже съм казвала на приятелят ми,че ми се пишка и ще се напишкам и отивам до тоалетната.Първоначално написано от ELFIQ
![]()
хахаха , аз последния път така направихПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Az pyk pri golqm kef imam useshtaneto, che shte se naakam.![]()
да^^
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ако ида до вц то преди тва дали ще ми помогне...защото аз днеска имах 4увството,4е се напишквам..ама понеже ми беше за кажи ре4и първи път..и се замислих и сменихме позата..дайте съвет да не се рова
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
абе незнам на вас как ви се допишква ама можеби е просто защото пикучния ви мехур е тами нормално като се натисне да ти се пишка, а оргазъма трудно бих оприличила на допишкване по-скоро гъдел, ама и за първи път в живота да ти е пак ще го различиш 100%
ДаАаА ДаЖиИ СъМ сЪ НъПиШкФъЛЪъЪъ![]()
ХахахахаПървоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от slunchiceto0
![]()
ами чесно казано поне тъй съм чувала че е вид свършнане и си е нормално от оргазъма си е :P![]()
![]()
На мен като ми казаха,че и жените могат да свършват,първоначално се изсмях,защото си мислех,че това са някакви дивотии.Ама ми стана интересно и потърсих не само във форуми и се оказа вярно.
Относно това с напишкването е до оргазма и до това,че свършваш. Една жена може да свърши много пъти за час !![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Първоначално написано от Nadelina
anal ??
Em i na mene mi se e sly4valo..no az vinagi hodq do toaletnata predi da po4enam za vseki sly4ai ne isakm da se napi6ksma po vreme na sex![]()
![]()
![]()
![]()
На мене ми се случва редовно...![]()
![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..