Първоначално написано от
kristo
Не казванм, че атакистите са агънца. Но да твърдиш, че едва ли не Митко Стоянов си внушава, че е ял бой или лъже че е така, е меко казано неприемливо. И изобщо не е блъскал полицаи пред районното, това от устата на такива като вътрешния министър Михаил Миков ли го чу? Е ако вярваш на подобни наглеци, значи не трябва да вярваш на очите си, нито на лекарите, които установиха сериозен побой над Стоянов-34 рани по цялото му тяло. И тука не става дума затова хубави или лоши са Атака, хубав или лош е Митко Стоянов, а затова, че полицаите превишиха неправомерно правата си се държаха грубо и арогантно с протестиращите. Да не говорим, че се бяха заредили с палки и щитове, беше привикана и жандармерията, всякаш бяха готови на война срещу тези протестиращи, които така или иначе не бяха особено много.
ПП. Аз пък не искам да изглежда, че съм някакъв говорител на Атака, но определено в случая те заслужават подкрепата на всички ни, независимо какви различия има между отделните националистически или опозиционни партии. Все пак всички желаем падането на Тройната коалиция от власт, нали? В такъв случай мисля, че трябва да подкрепим Атака и според мен не ти прави чест, че едва ли не си готов да застанеш на страната на правителството, само и само защото имаш много негативно мнение за Атака.