.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Важно ли е мнението на хората за вас?

Цитирай Първоначално написано от нес.
    Или може би се интересуваш от мнението само на хората на който държиш и които обичаш..
    За мен е така... Пък хорското мнение след моето погребение... :P
    Не знам, хич не ми е пукало, никога... Просто тия, които не ме интересуват, ги подминавам и хич не се хабя да мисля за тва, което те си мислят за мен... Просто няма смисъл да си усложнявам живота...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Любопитно ми е другите как ме описват, обсъждат и т.н.
    Хах, евала за искреното ти мнение!
    Но само до там.

Обикновено се вслушвам в мнението на другите за мен, защото ми е интересно. А и може да намеря нещо вярно в думите им. Но зависи от кого идва коментарът, разбира се...
    Но определено надживях периода, когато живях, за да ме харесват другите и правех всичко възможно да е така. Но мисля, че един такъв период винаги го има в израстването на човек - все пак трябва да има за какво да се смее после.

Наистина има хора, които пет пари не дават за мнението на останалите. Но за мен тези хора глупеят - не може да не те интересува какво се случва около теб, а мнението на околните в някои случаи е по-обективно от твоето собствено. Т.е. да не те интересува оценката на другите би могло да значи, че изобщо не те интересува как се развиваш ти като човек.... Аз-ът не е само нашата собствена представа за себе си.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мнението на приятелите ми, да...на околните - не ме вълнува

Пука ми, и не ми пука едновременно. Зависи от кого идва цялата работа.

Но много мразя да ме критикуват безпочвено. Малоумно е.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Интересува ме мнението само на хората, на които държа. На другите мога да им кажа само 'хорското мнение след мойто погребение'
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Ммм чесно да много се интересувам и винаги гледам да изглеждам горе-долу човек... Нз но ако някой ме погледне така по странно и почвам да се чудя "Абе ко ми има пак бре?"

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Иска ми се да не ме интересува,л обаче със ръка на сърцето си казвам, че ме интересува
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на Dumb
    На всички им пука! Само 'дето малко си признават. Пък и нали сега е на мода да се бунтуваш- много qсно ,че "не ни пука".

Само от близките ,а и нямам "стаден инстинкт" като повечето дето някои на улицата му казал че е грозен и вече ше се коля...

Glory,Glory Manchester United!!!

Супер фен Аватара на Deadlock
    Като изключим това, че всички сме много здраво вързани за мнението на другите, неее, хич не ми пука.

интересува ме мнението само на определени хора..

Мега фен
    ^ Как пък не.
    Е, добре, ще задам въпрос на хората, които пишат, че са непукисти и не ги интересува чуждото мнение.
    Замислете се, никога ли не сте се засягали поне мъничко от нещо, което някой ви е казал?
    Ако ми отговорите, че не сте се засягали, сори, ама сте в ебати филма...
    Правят се на непукисти, после ми мрънкат кой какво и що казал..

За съжаление ми пука прекалено много. Ако някой непознат ме спре на улицата и ми каже нещо ще го мисля с дни..

Много рядко..Обикновенно отминавам.Някакъв/а ще ме обсъжда дето никога повече няма да се засечеме...Ама в съвети и критики от близки хора вече бих се позамислила

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    естествено ,че ми пука.
    алелуя.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Crissy[*
    ]Много рядко..Обикновенно отминавам.Някакъв/а ще ме обсъжда дето никога повече няма да се засечеме...Ама в съвети и критики от близки хора вече бих се позамислила
    Ти си приятелката на лигличка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си