.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    сега майка ще ми помогне с очната линия че ми е трудно да си я слагам бъркам си в окото
    абе овце може ли да сте такива бе кой е тоя малоумник който ще си слага фон дьо тен има специални коректори за покриване на белезите пъпки и други подобни които е унисекс и се исползват и от мъже и от жени а не фон дьо тен който исползва фон дьо тен е много изостанал бати още не съм станал гей когато се преориентирам към мъже ша ви са обадя да ми намерите мъж защото ще съм жина
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    абе как мом4е ще слага грим??? вие сте луди...моя приятел ако си сложи нещо на лицето...сиг ще го скъсам от бз и евентуално ве4е няма да ходя с него
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Selo Sofiq

Re: Към момчетата-използвате ли грим?

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Hora, momcheta nai-vecher, slagate li si nqkakyv grim? Kak podchertavate chertite si, ako izobshto go pravite? A kak vi se struva?

Macki, a vie kakvo shte kajete, ako gadjeto vi si slaga neshto po liceto? ))

Редактирано от Цвети
    1-ва и 7-ма точка
    1во зависи какво си слага по лицето ... 2ро .. ако го видя с фон-дьо-тен ще го пречукам .. и ще го оставя ... ;/ ... Това е .... Лудница братле ... Момчетата сте си супер БЕЗ ДА СЛАГАТЕ ГРИМ ... Няма к'во да подчертавате .. по-добре използвайте чувството си за хумор .. и мозъка си ..за да впечатлите момиче ..а да се правите на идиоти с фон-дьо-тени спирали моливи и тнт
    Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!

Попринцип се обличам пънкарски и нося черен грим постянно..някои момичета изглеждат мн тъпо с толкова тъмен грим,но на мен страшно ми отива и се харесвам
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

пффф мъж с грим е ужасно

бившия ми приятел седеше повече от мен пред огледалоно като почне КРЕМЧЕ ФОНДЮТЕНЧЕ и бла бла направо не се издаржаше
    а сегашния ми приятел за мен е идеален не е манекенче,не че не даржи на външния си вид просто не се ГРИМИРА,а и за двама ни изглежда глупаво
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Надявах се,че няма да доживея да видя подобна тема - гримиращи се момчета за мен е краааааайно неприемливо,да се изразя по-цензурирано.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си