- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Към момчетата-използвате ли грим?
сега майка ще ми помогне с очната линия че ми е трудно да си я слагам бъркам си в окото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе овце може ли да сте такива бе кой е тоя малоумник който ще си слага фон дьо тен има специални коректори за покриване на белезите пъпки и други подобни които е унисекс и се исползват и от мъже и от жени а не фон дьо тен който исползва фон дьо тен е много изостанал бати още не съм станал гей когато се преориентирам към мъже ша ви са обадя да ми намерите мъж защото ще съм жина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
абе как мом4е ще слага грим???![]()
![]()
вие сте луди...моя приятел ако си сложи нещо на лицето...сиг ще го скъсам от бз и евентуално ве4е няма да ходя с него
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
1во зависи какво си слага по лицето ... 2ро .. ако го видя с фон-дьо-тен ще го пречукам .. и ще го оставя ... ;/ ... Това е .... Лудница братле ... Момчетата сте си супер БЕЗ ДА СЛАГАТЕ ГРИМ ... Няма к'во да подчертавате .. по-добре използвайте чувството си за хумор .. и мозъка си ..за да впечатлите момиче ..а да се правите на идиоти с фон-дьо-тени спирали моливи и тнтПървоначално написано от ht_7j
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
Попринцип се обличам пънкарски и нося черен грим постянно..някои момичета изглеждат мн тъпо с толкова тъмен грим,но на мен страшно ми отива и се харесвам
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
бившия ми приятел седеше повече от мен пред огледалоно като почне КРЕМЧЕ ФОНДЮТЕНЧЕ и бла бла направо не се издаржаше![]()
![]()
![]()
а сегашния ми приятел за мен е идеален не е манекенче,не че не даржи на външния си вид просто не се ГРИМИРА,а и за двама ни изглежда глупаво
![]()
![]()
![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Надявах се,че няма да доживея да видя подобна тема - гримиращи се момчета за мен е краааааайно неприемливо,да се изразя по-цензурирано.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]