- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Багаж...
Не вижях подобна тема и ако има съжалявам![]()
Тъъ когато си оправяте багажа за море,планина и т.н. кои са нещата , които задължително взимате ?!?!![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Задължително-телефон,зарядно,козметични принадлежности(сещаш се какво имам превид-всеки според нуждите си),нещо против комари,...
Знаеш ли какво,най-добре няколко дена преди да заминеш вземи един лист и записвай каквото се сетиш.Като дойде време да редиш багажа,вземаш листа и изпълняваш!Така е най-сигурно и удобно!!!
Айде приятна почивка от мене!)
дрехи,телефон,зарядно,козм тика,малка плюшена играчка,фотоапарата,слушалките ми за gsm-а ии не се сещам др какво
![]()
Олее ама аз няя да мога да си взема тел-а (няма да съм в БГ) и нз как ще живеееяя![]()
тфа са 10 дни
![]()
![]()
![]()
иначе за останалите неща ясно .. днеска оправям багажа ама ме е страх че ще забравя нещо![]()
![]()
A za6to nqma da si vzeme6 gsm-a???? Ima usluga rouming aktivira6 q i gotovo.![]()
GSM, handsfree, дрехи и козметика. Понякога и лаптопа.
gsm и зарядно, козметика, необходимите дрехи.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Активирай си роуминг и ще можеш да си вземеш телефона![]()
По темата : телефон, зарядно, мп3, слушалките към телефона, цифровия ми фотоапарат, козметика, мнооого дрехи, дранкулки (всякакви обички,гривнички,герданчет а и пр.) , лаптопа и сега не се сещам за друго![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Няколко дена преди са почна да си оправям багажа, започвам да си записвам какво трябва да се взема..Сега ще карам на примависта най-важните неща
- дрешки![]()
- мобилния, зарядното и handsfree-то
- козметика
- лекарства, лепенки и т.н
- фотоапарат и зарядното към него
- някакви дрънкулки и бижута
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз си записвам всичко на едно листче.
-Дрешките-та те са неизменна част.
-Телефончето-хм иначе какво ще правя 10 дни с нашите![]()
-mp4-ката която е пълна с развлекателни филмчета и хубава музика
-козметика
-зарядните за телефоните mp4-ката и фотоапарата
-тетрадка и цветни химикалкидетска му работа
![]()
-някоя тъпа книгане че искам де ама никои не ме пита
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Оуууууууу вие обувки не взимате ли бре хора![]()
![]()
Ааа ина4е някой ако ми разкеже пове4е за онуй нещо роуминг ще съм му мн благодарна.. тфа в мтел дет го пише нищо не ми говориуЖАааааааааасс ... и4 ме няма в технологиите
![]()
![]()
Е за къде сме без обувкиза ройминга ще разгледам какво пише в мтел и най-важното ще се опитам да разбера за какво стаа въпрос!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Трите гребена за различно оформяне на косата,гердани,гривни,шамп ана и MP3-плейъра
Лаптопа,телефон,зарядно,ня олко мюз албума и dvd,дрехи,някави боклуци,които едва ли ще погледна,задължително камерата,зарядното,картата с памет,парфюми-дезедоранти,шампон и душ гел(зависи де отивам),химикал,списание,во да,нещо за кльопане
Оправям си багажа в последния момент и въобще не се влия от мрънкането и негодуването на мама.
Количеството на багаж зависи до голяма степен от това къде и за колко време отивам, но в общия случай:
-дрехи
-мобилен, зарядно и слушалки
-четка за зъбки и паста
-лещи, контейнерче и разтвор
-обувки
-разни гримчета, парфюмче и т.н
-да не забравим доброто настроение и една огромна усмивкаа!![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз какви ли глупости не нося и накрая пак се оказва,че съм забравила нещо.Иначе зависи къде отивам,кой сезон е и т.н. Все пак:
-->дрехи
-->обувки
-->козметика
-->лаптопа(накъде без него)
-->GSM-а и зарядното
-->фотоапарата и камерата
-->разни боклуци от сорта на бижута,ластичета,очила и др. такива
-->Кока кола,сок или вода (просто задължително,още като се кача в колата или автобуса или там каквото е,тряя да имам)
-->малко тефтерче и химикал,за всеки случай![]()
Ето0 това е най-важното0Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()