.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Купувал ли си е някой парфюм от тук? http://www.markabg.com/

Купувал ли си е някой парфюм от тук? http://www.markabg.com/ ако да какъв и какво ви е мнението за него ?

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Не съм си купувала и едва ли ще го направя.Смятам, че най-малко пък парфюм ще си взема от интернет.

П.П. пише се кУпувам
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Парфюми си пазарувам предимно от границите и летището
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Там, където е сърцето...
    Не съм си купувала от интернет, и не бих, защото все пак друго си е да отида и да си го купя сама. Пък и ако искаш някакъв парфюм, спокойно можеш да отидеш в някой магазин / козметика, парфюми а-у / и да си купиш, а ако го няма да си поръчаш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Да, вчера си поръчах парфюм от там и днес пристигна, но познай! Парфюма беше различен. Марков, голям, евтин и т.н., но беше ДРУГ! А сега не искат да ми го сменят. Прави си сметката
    Нямам нищо против да умра. Просто не искам да съм там, когато това се случи.

Град
    Варна

Аз си поръчах 3 пъти от този сайт парфюми

Аз си поръчах 3 пъти от този сайт парфюми, първия път си поръчах Gucci envi me 100 мл. Имах един 50 мл. подарък от Италия. Получих си парфюма 100 мл. от 29 лева след 2 дена с куриерска фирма с транспорта ми излезе точно 35 лева. Парфюма беще същия като парфюма от Италия и като опаковка и като аромат. Много съм доволна и сега продължавам да си поръчвам за подараци. Даже подарих един на D&G layt blue на колешката ми тя се учуди помисли си, че и подарявам подарък за 130 лева също е много доволна :) Само че не продават дамски дрехи :(

Град
    Някъде там...
    Не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си