- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той наистина ли не изневерява...?
Познавате ли момче,което не изневерява? Приятелят ми твърди,че не е изневерявал и никога няма да го направи.Да му вярвам ли,или не?
емиии.. аз .. поне за 2 години и 8 месеца... 1 година от които сме били на различни континенти..
... и те така
Аз съм сигурна 100%, че има такива момчета, но лошото е че вече са "заети". Моят е един от тях :P
По темата.. нз от кога сте заедно, но ако ти изневерява ще разбереш. То си личи.
Аз не познавам такъв .... аз лично бих се възползвал от всяка възможност .... gostut не мога да повярвам .... 1 година сам и без секс ..... как може да ни излагаш така
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Да, мисля че има и такива момчета, но са рядкост![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
не ми напомняй моля.....Първоначално написано от PePeLePew
ем кво да ти кажа.. има моменти в които човек се чувства мн влюбен
И в моя защита мога да кажа, че беше 2 пъти за по 6 месеца![]()
... и те така
sry, ама такива като тебе...да го духат.....после ние сме курви....gostut хич не ви излага да ти кажа...Първоначално написано от PePeLePew
A.D.I.D.A.S.
ми ние с моя сме заедно вече 2 години и половина и ми казва че никога не ми е изневерявал ама не съм мн сигурна..пък и 1 година той беше в казармата ..ам нз![]()
Естествено, че има такива мъже! Не всички изневеряват. Твоя приятел може никога да не е изневерявал до сега, но ти го познаваш по-добре и знаеш горе долу какви са му принципите и сама можеш да си отговориш на въпроса.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и мойто гадже ми каза че никога не е изневерявал и че няма да го направи аз също несъм изневерявала и немисля и както казаха по горе има ги такива момчета , но са рядкост![]()
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Е,супер,аз пък си мислих,че няма вече такива.И с гордост мога да кажа,че моя е един от тях!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е сигуро има и такива, които не изневеряват. Но ви казвам от личен опит, че мъж, който непрекъснато ви повтаря колко ви обича и как никога не ви е изневерявал и никога няма да го направи, всъщност прави съвсем обратното. Никога не вярвайте на нещо, което някой ви е повторил 100 пъти и старателно се мъчи да ви убеди в това. Щом той си мисли, че трябва да убеждава, значи смята, че не му вярвате. А щом така мисли, значи има за какво да не му вярвате.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Аз не съм изневерявал никога, макар и да съм имал възможност..
Моят ми казва същото и аз му вярвам.Бъди сигурна че е честен с теб!!!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ami za moq priqtel ne znam dali izneverqva... v smisul neznam da mi e izneverqval, no az durja pove4e na tva da mi kaje kogato go napravi otkolkoto da ne go napravi, na vseki se slu4va a ako go napravi i ne mi kaje sum mu kazala pone da go skrie mnogo dobre za da ne me naranqva! predpo4itam da ne znam i da mislq che sum shtastliva otkolkoto da zagubq i posledniq 4ovek koito mi e ostanal...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
moq priqtel e na 200 km ot men..imal e mnogo vazmojnosti za iznevqra..postoqnno sa go svalqli ..pahali samu prezarvativi v djobovete..kfo li ne..no ne mi e izneveril..dori i s celuvka... i da napravi nqkakva greshka bi mi kazal vednaga... ta..trqbva da mu vqrvash ima i takiva maje na koito im trqbva samo edna jenai iskat samo neq ..vqrvai mu dokato ne go usetish 4e ima ne6to neredno
амии познавам хора които не изневеряват
ааа мисля че приятелят ти не ти изневерява
Разбира се,че все още има такива момчета, но са рядкост.Вярвай му ако истински те обича,не би те излъгал![]()
Dreams...
След един месец ще разбера и ще ти кажа.
оооо 100% ИМА мъжа на сестра ми е един от тях.За да не пускам др тема тука ще се оплача и аз така нз дали да варвам на моя все пак сме на 250 км и нз понякога като ме налегне съмнението но казва че съм единствена и мн се обърквам мн пъти съм го питала и той ми казва че не е изневерявал надявам се да е така.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
аз до ся не съм, ама сичко си има първи път
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.