.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Може ли да забременея по този начин?

Цитирай Първоначално написано от ~AnCk~
    Какъв е шанса да забременея ако го правя със презерватив и приятеля ми не свършва в мен питам защото имам цистит а един от при4енителите му е бременост а само да кажа 4е наскоро на 6ти го направих за първи път дали не е от това

т.7
    krem4et0
    Браво! Ей сега изкара акъла на всички момиченца, които ходят по малка нужда често и имат болка при уриниране! Браво! След това изказване продажбите на шуърчек ще спаднат!

Не може да пише грамотно, секс тръгнала да прави! Хлапета, играйте на криеница, не на Чичо доктор!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Какъв е шанса да забременея ако го правя със презерватив и приятеля ми не свършва в мен питам защото имам цистит а един от при4енителите му е бременост а само да кажа 4е наскоро на 6ти го направих за първи път дали не е от това

т.7
    krem4et0
    Браво! Ей сега изкара акъла на всички момиченца, които ходят по малка нужда често и имат болка при уриниране! Браво! След това изказване продажбите на шуърчек ще спаднат!

Не може да пише грамотно, секс тръгнала да прави! Хлапета, играйте на криеница, не на Чичо доктор!
    еми първо не съм хлапе ами съм на 16 по4ти на 17 и това за бремеността го про4етох тук :http://www.bg-lesbian.com/temi/zdrave/tzistit.htm освен вси4ко симптомите на ранна бременост са подобни на тея на цистита болки в кръста 4есто уриниране болки и кръв кръвта при бременност се появява към 8 я ден след за4еване и се далжи на вгнездяването на яицеклетката тъи 4е лесно може да се сбъркат двете неща

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А след като не е свършвал в теб въпросният приятел, някой друг свършвал ли е, че да имаш повод за притеснение?!

А, да бременност е с две Н. Като те е страх от гаф и не можеш да си носиш последствията, къде си тръгнала да правиш секс?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

т.7
    krem4et0

еми първо не съм хлапе ами съм на 16 по4ти на 17 и това за бремеността го про4етох тук :http://www.bg-lesbian.com/temi/zdrave/tzistit.htm освен вси4ко симптомите на ранна бременост са подобни на тея на цистита болки в кръста 4есто уриниране болки и кръв кръвта при бременност се появява към 8 я ден след за4еване и се далжи на вгнездяването на яицеклетката тъи 4е лесно може да се сбъркат двете неща

kvo se rep4i6 ?! ne vijdash li kolko si negramotna ?!?!?! a tva che si na 17 govori oshte po zle za tebe ! cheti ako iskash i v homosexual.com na nas kvo ni puka... ot takiva kato tebe toq forum se e napulnil s temi ot roda na rusa sum moje li da sum bremenna, kapa4kata mi ostana v g*za imam kosa okolo huq i t.n.... kazaha ti 23565 puti 4e ne si bremenna na kva se prai6 ? uspokoi se i mlukni veche dostatu4no se izloji !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Nqma nikakav shans da zabremeneesh, ako go pravish s prezervativ i priatelq ti ne svyrshva v teb.
    + това, че бременноста не е единствения причинител на цистита. До колкото съм запозната(а аз съм бегло запозната именно с това) причинител може и да е някаква инфекция, но не претендирам за компетентност на това ми мнение
    Според мен момичето бърка цистита с това,когато си бременна и често пишкаш.Не знам дали се дължат на едно и също нещо...
    http://www.zachatie.org/index.php?op...=765&Itemid=20 ами 4етох това и примерно настина пишкам 4есто снощи буквално през 2 мин и имам болки в кръста долу кадето са бъбреците има6е и преди 2 дена малко кръв и болка докато пишкам но те отминаха
    Пише за по-честото уриниране,но никъде не видях да се споменава думата цистит.

Град
    Асеновград, България
    Нулев шанс, то просто няма начин да забременееш така.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    от 88 до 92 %

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си