- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ви разбраха ,че пушите?
Има тема по-долу , знаят ли ви родителите , че пушите и ми стана интересно как точно са ви разбрали , ако знаят...
Аз пуша и ме разбраха малко странно...
Незнам от къде скимна на нашия да ме пита "Пушиш ли?" , та отговорих му с "НЕ" и той каза "Закълни се в мен" и тогава му казах ,че пуша...
Имаше малка лекция , но с времето се оправихме дори сега пуша пред цялото ми семейство...Но , ако ги ядосам малко и казват , не пуши пред мене много си малък..
btw:Няма по-хубво нещо , да си чаткаш и разглеждаш на компютара и да си пушкаш и да пиеш кола...![]()
Blazq ti 4ove4e
Nashte kato razbraha pyrviq pyt(shtoto na 3-4 pyti razbirat) beshe ot skype-a mi, bqh si pisala s edno gadje, skarahme se i mu kazah 4e "otivam na kafe da izpusha nqkoi fas" i bashta mi go beshe pro4el
ot tam esstestveno karanici, gluposti,s kandali, kazah 4e nqma da pusha vehe
Posle nqkoi im beshe kazal i taka 3 pytii sq veche kato me pitat dali pusha az kazvam:"NE" i te ne mi vqrvat, no ne im davam da me razpitvat, kazvam prosto:"of, molq ti se..." i do tam
![]()
Ми бях скрила 5 цигари в една кутия и я бях сложила в мойта стая и понеже майка ми много обича да рови навсякъде и видяла кутията и естествено да не пропусне нещо я отворила и видя цигарите .... Вика ми абе ще подпалиш къщата с тва и се засмяМноо ми стана шибано ама тя вика още си малка ама ако искаш може да си пушим заедно на кафенце
И други случаи е имало ама тва е най-гадния
Нашите нз дали знаят ама 100% подозират нещо защото като се прибера вечер мириша на цигари и така.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Абе те хората се опитват да ви спасят от тея боклуци,вие се чудите как да се правите на интересни.Всеки пушач рано или късно започва да съжелява,че въобще някога е пропушвал,но в повечето случаи вече е късно за отказване.Та моят савет е-отказваите ги,докато можете!
Еми майка разбра,1 ден не помня в кой клас,но аз нея немога да я лъжа.Се някак си ме хваща мамка му. ПС: sorri за псувнята.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Ми майка ми ме попита един път дали пуша и на мен ми беше писнало да го крия и и казах истината...
PrАvя PъT CaMy Nа СдyXaNiTe,A TaRiKaTiTe Gi CдYxBaM I CaMy ClEd ToBa Im PrAvЯ pЪт [!]
+1Първоначално написано от Brunoo
Иначе като малък много пъти са ме хващали (10-15) и то най-накрая им омръзна на хората да ми викат за това и от 5 години вече си ме знаят![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Еми то и техните...единият пуши пред техните...тва направо е шокиращо.Другите пък си пушат с майка си...Първоначално написано от Brunoo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И въпроса е да не се вика,а да се седне и да се обясни риска от цигартие,и от там насетне да правиш каквото искаш....но 90% от родителските тела са такива...ходят крещят и влиза през едното ухо,през другото излиза...просто нямма думи.Ама не аз се тровя де...
Maika mi kato razbra hi4 ne mi se kara daje sum pu6ila nqkolko puti s neq ama ba6ta mi...![]()
Еми аз сама им казах..Последва лекция за вредата от цигарите (и двамата пушеха по тва време) И така на другия ден тати ми подари запалка и тва беше
Ама на мен все още ми е наудобно да пуша пред тях...Просто немога да го направя,гледат ме с един такъв странен поглед
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мама разбра тъй когато пропуших си взимах от нейните цигари, на по късен етап започнах да си купувам.Миналата година на рождения ми ден/като станах на 15/ започна да ме разпитва дали сме пушили в дискотеката ала-бала и ми каза, че знае и така.
Слава богу не е имало някакви скандали.Сега не и беше особено приятно на жената, но не сме се карали по този повод, пък и аз не пуша много (:
Колкото до баща ми-На 90% съм сигурна, че знае, но като че ли не му се занимава с това да повдига темата.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз лично не пуша но мама и тати незнам защо ама са обедени че го правя но какво да се прави смахнати родители![]()
![]()
![]()
Баща ми знае че само съм пробвала,а майка ми знаеше,че пуша и преди около година и половина бях с нея на кафе и тя си запали цигара и ме пита:ми ти какви цигари пушиш и аз и казах...и от половин година пуша с нея![]()
Пушил съм 1 седмица прди година...не ми хареса и никога неискам отново...баща ми знае,щото като си говорим някой път става въпрос и така,за майка ми ... ми сигурно и тя знае
Майка ми намери 2 кутии с цигари в чантата ми - едната беше моя, другата на езна приятелка. Вечерта беше съобщила на баща ми и той само ми вика "нещо да имаш да казваш" и нищо повече... В началото майка ми се дуднеше да ги спирам ама ся вече свикна и си пуша спокойно и пред нея, и пред баща ми.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Бях 8-ми или 9-ти клас и ми беше писнало да се крия и да се озъртам като идиот всеки път като запаля цигара и просто реших да кажа на нашите и толкоз. Яярно, че не мина без редовното конско, ама после се усетиха,че ако не искам няма да ги спра, а просто ще се крия по- усърдно и решиха да не се хабят!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
A pu6a, ili pu6eh samo kato sam nervna, ili po-to4no kato iskam da si razbiq glavata, ili da si otseka rakata, ta za po-leko - pu6eh po nqkoq dr cigara, ne 4e mi haresva6e, ne za dr, a za da mi e gadno.. a ina4e maika mn pati me e pitala, i vinagi kogato me e pitala, sam i kazvala 4e sam probvala, parviq pat sigurno be6e kato bqh nqkade 6 kl, no az ne pu6a i nqma za kakvo da mi mrankat.. a ina4e, predi nqkolko meseca imah edna kriza i edna kutiq s cigari si stoe6e na dolnoto raft4e na masata v staqta mi, bez da q kriq s meseci, no nikoi ni6to ne me e pital.. te me vijdaha 4e angeli mi se privijdaha, a na men mi se hode6e pri tqh i ne se interisyvaha, naistina mn mi se be6e nasabralo.. a posle kutiqta iz4ezna, nz kade otide..
a sestrata si pu6i ot okolo 1-2-3 godini moje bi, neznam to4no.. neznam nqkoga da se e krila osobeno, sega e na 20, no mislq za prav pat pu6i okolo bala si za zavar6vaneto.. kato q bqha qdosali na6te.. a ina4e mislq 4e i az sam palila pred na6te, na ob6ti sabiraniq.. e, ne si spomnqm to4no, no ne sa mi govorili.
Vajnoto sega e, 4e ne pu6a!!!!
аз не пуша![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз не пуша. Иначе съм пушела и с майка ми и с приятеля й. Това беше отдавна, когато подобни неща ми се струваха интересни...
ми мен всеки ден ме надушваха..пушиш ли не..тия около мене..и така на рдто ми ме хванаха с цигара..ма не са ми с екарали,нито са ми спирали джобни ..само ми казаха "по добре не пуши" ..ма не ми дават да пуша пред тяхв нас си пуша на балкона..опред компа рядко шото баба ако ме види направо в гроба ше отиде
![]()