- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой от двата цвята ми отива повече?
тъмното![]()
аз си я наклепах вече веднъж, за което мн ме е яд, май ще си купя нещо по-близко до естествения, поне разликата няма да е фрапиращаПървоначално написано от Divna
Естествения цвят!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Определено ...Първоначално написано от shady^baby
![]()
МхмПървоначално написано от aDuHka
![]()
Some things are better left unsaid!
Ххех, наистина повечето коментари са за естествената ти коса.
И аз подкрепям с тъмна коса ми харесваш повече и ти отива повече.
Макар, че ми се струва, че светлата боя, с която си се боядисала.. просто цвета не се е получил добре, и за това тук всички избират точно между тези двете, защото не си предложила и друг.
Предполагам, че ще има и светъл цвят, който да ти отива, но наистина между тези двете снимки аз съм за тъмното.
На мен ми харесваш повече с по-тъмния цвят.
+1Първоначално написано от fiama
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
+1Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
По-тъмното определено, даже може тъмно кафяво да се направиш пак ще ти отива, но светлото не ми допада
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
По-тъмното ми харесва повече.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
+1 природата си знае работатаПървоначално написано от 6emet4e
![]()
Аз съм за първата снимка.Там излеждаш по-добре според мен![]()
Just haters make me famous! εĭз
Тъмно
Естественият ти цвят ти стои по-добре.Иначе ще ти отива и русо,като това на Аврил от аватара ти.
Естествения те цвят си ти отива многоА и снимката ти не е лоша
Много си сладка дори
![]()
на мен тъмното ми харесва повечее![]()
втората снимка си е от вчера, само че точно преди да отида на фризьор, сега горните пластове са ми по-къси и косата ми е филирана, иначе дължината е почти същата, http://prikachi.com/files/270062i.jpg мисля утре да се боядисам с уж по-тъмен цвят, дано се получи горе-долу същияПървоначално написано от eternal_eyes
![]()