.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Искам бърз съвет - Какво да правя?

...

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Ми след ,като с бившия сте си останали бест френдс,би трябвало да можеш да му кажеш всичко,без да те спира това,че сте имали нещо повече от приятелство,а сега трябва да му споделяш за друго момче...Доста кофти,както в случая е братпвчед му.Най-добре според мен варианта с братовчеда да отпадне,а + това е от друг град....А след като харесваш въпросното момче от година и те кани да излезете,защо пък не.Това е от мен,дано съм ти ХелП

Град
    в мазето ;dd
    мисля че няма да е добре ако вземеш да ходиш с братовчеда на твоя бфф пък и без това не е от твоя град и няма да е никак лесно ии от моята гледна точка мисля че няма да потръгне защо не излезеш с момчето което те кани от доста време може пък да провърви

хо и аз мисля като beautiful~kiss ,, смисъл това момче което харесваш е най добрият вариант А аз не мисля че трябва че трябва да гледаш на бифшият ти като нещо повече .. смисъл се пак сме бфф само че по тия теми мисля че трябва да го изключиш а брадчеда се пак е от друг град ама нищо не ти пречи първо с единният после с другият
    .. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..

Мега фен
    Град
    София
    По-добре иэлеэ с онова момче,което те кани.

P.S - Много,ама мнооооого е тъпо да питаш в някакъв форум кой да иэбереш...просто такива въпроси ме отчайват.Първо,че самият въпрос эвучи идиотски,а и би трябвало ти да энаеш какво искаш,а не да питаш някакви непоэнати в нета...тъпа работа.Ама все пак днеска съм решила,че ще си каэвам мнението.Което все пак не трябва да вэимаш много насериоэно,эащото аэ дори не те поэнавам и не съм наясно със ситуацията. Depends on You.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Този от другия град не го хващай,
    нищо не става в повечето случаи .
    Щом онзи те кани-хващай го да ушите.
    И се научи да пишеш на български.
    Пише се братовчеД
    Срамота е.

Град
    "градът на мечтите"
    Движи с този,който на теб ти харесва
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Избери момчето,което харесваш от година и те кани да излезете.

Град
    Around... :)
    Охх да ти имам проблемите Забрави за онзи от другия град,това не е пълноценна връзка,ще ви е трyдно..щом другото момче те харесва и ти него не се чуди,взимайте се

Град
    с0фия
    който ти харесва повече а за бартовчеда ддз шом е от друг град не си струва ако често го няма ... пък и така можеш да нараниш бившето си гадже .. с братовчед му като излезеш
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Охх да ти имам проблемите Забрави за онзи от другия град,това не е пълноценна връзка,ще ви е трyдно..щом другото момче те харесва и ти него не се чуди,взимайте се

+1...!!!!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз съм на мнение, че трябва да избереш момчето, което те кани ( от твоят град ли е), защото връзките от разстояние не са много за предпочитане.
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз съм на мнение, че трябва да избереш момчето, което те кани ( от твоят град ли е), защото връзките от разстояние не са много за предпочитане.
    ♥ ♥ ♥

az sy6t0 hareswam m0mche ot dr grad no t0wa wy0bshte ne mi prechi ...t0i idwa w m0q grad i taka se wijdame i sym mn0g0 HAPPY....taka che sama naprawi izb0ra nikoi nem0je da ti kaje kakw0 da naprawi...ti si reshawash... :P

Избери тоя дето харесваш повече...

Мерси на всички

Цитирай Първоначално написано от MaNiToOo
    хо и аз мисля като beautiful~kiss ,, смисъл това момче което харесваш е най добрият вариант А аз не мисля че трябва че трябва да гледаш на бифшият ти като нещо повече .. смисъл се пак сме бфф само че по тия теми мисля че трябва да го изключиш а брадчеда се пак е от друг град ама нищо не ти пречи първо с единният после с другият
    +1

izlez po vednuj s dvamata i to 6e si proli4i koi po ti pasva :P

Град
    Стара Загора
    НЕ тръгвай с тоя дето е от др град.Ниощо няма да излезе.

Presley`n`Sum напълно те подкрепям..

Откъде да знаем ние кой ти харесва повече и с кой ще си паснете... пък и слабо ме интересува.. земи се научи да се оправяш сама ве..
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

ами излез и с 2-та-опознай ги пове4е и тогава реши
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Пловдив
    направете си 3ка

bee est 4e toq ot tvoq grad kvo se razpravq6 s hora ot drug grad nqma smisal mila
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

moje da zaklu4ite temata razre6ih problema si mersi predvaritelno

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladur4ety
    moje da zaklu4ite temata razre6ih problema si mersi predvaritelno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми