- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НяКоЛкО вЪпРоСа БеЗ оТгОвОр
аз не виждам някъде да съм те критикувал, чети по-задълбочено освен да обиждаш първия срещнат, както май си решил да правиш последните дни, не знам защо )
Човек се ражда, живее и умира.
Това се случва с всички, но всеки един от нас изживява живота по различен начин.Значение оказва ничинът на възпитание, ценностната системата, която ние сами си изграждаме, хората с които общуваме, решенията които правим ежедневно.
Казано с 2 думи-възход и падение.
Цели, амбиции, мечти, преследваме ги безотказно и сме готови да пожертваме всичко, в името на тяхното постигане.Палитра от чувства и емоции, промение, новости, всичко това е част от нас...
Много хора си мислят, че някой друг ще дойде и ще се погрижи за тях, ще им подаде ръка и ще ги тласне в правилната посока, а същевременно не могат да разберат едно наистина простичко нещо-ние сме господари на собствения си живот и като такива е редно ние да го направляваме.Овладеем ли веднъж способността сами да се грижим за себе си и да сме отговорни за постъпките си, ще ни бъде много по-лесно просто да живеем, да се радваме на това, което постигаме и именно настоящите успехи ще бъдат мотива ни за постигането на нови! (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не ти отива нито на годините, нито на пола да се изразяваш по този начинПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Браво , бе!!!Първоначално написано от Emo Doll
Към авторката :
Не влизаш за първи път тук , знаеш колко са заядливи и как не пишеш ли в техния стил , веднага си по-нисша категория. Що си направи труда???
Трай си бе момиче. Хубави разсъждения , ама са за някои по- човечен форум.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
лелеПървоначално написано от nejno
![]()
как се осмеляваш да говориш така на столичната мишка Експлойд
25 годишния гений прекарващ 12/24 във форума
Моля ?!
Факт е че в тоя раздел на форума има доста "философи" дебнещи по цял ден да се заядът с някой
Пример за това е темата за снимки,то не се плючт,то не се критикуват,перфектните те![]()
Но щом им е позволено да го правят![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
тук уцели гредаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Моля ?!
Къртиш мивки пич, шапка ти свалямПървоначално написано от СВАСТИКА
Ако си от Бургас, бих се запознала с теб
![]()
![]()
Много точно се изрази![]()
А по темата мога да пиша много, явно няма доста хора в този форум, с които да можем да разсъждаваме... ще едитна, ако изскокне нещо :P
ако досега не беше казвал нещо малоумно в тоя форум - вече го направи.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
скинарите не сте ли корави копелета ?Първоначално написано от exploitedteen
ти ми 'мязаш на балерина![]()
Моля ?!
Отклонявате се от темата, моля да спрем с офтопика![]()
До авторката..кой ти каза че живота непременно трябва да има някъв смисъл, живота се управлява от инстинкти, както при всички животни и ние не сме по различни - накратко - ебане ядене и биене, може да звучи селско и примитивно но е факт...
Аз лично си намирам стимул и цел в това което правя и това ме прави щастив, повече не ми трябва...а болката, болката е важна колкото и щастието, благодарение на нея се усъвърестваме и разбираме какво е да си щастлив...
Не си нито първата нито последната която си задава тоя въпрос...но си поредната която ще стигне до задънена улица...стига сте си залъгвали егото че сме създадени с висша цел и че сме в центъра на света...
Така че заеби тая философия и почни да живееш ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Кефиш RiotПървоначално написано от Riot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
exploitedteen, ти достатъчно хумор създаваш, не е нужно друг да се включва![]()
от къде ги четеш тия лафовеПървоначално написано от exploitedteen
доста са "смешни"![]()
Моля ?!
ти мълчиПървоначално написано от Divna
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
скинар-пънкар-рапър-ултрас-кежуал-нацист-аполитичен-ляв
Моля ?!
Дай ми една причина и спирам :PПървоначално написано от Boot
exploitedteen, може би... може би... на теб съм се метнала, само дето не съм на 25 години и дотогава ще се опрая, докато ти цял живот ще си ходиш посран, опитайки се да измислиш нещо велико, стараейки се да впечатлиш останалите с жалките си подмятанияНе, уличните кучета са по-интелигентни... да и на мен ми е весело
![]()
ако за тебе тва че си от софия е повод да се смяташ за нещо повече от другите българи, живеещи извън столицата - можеш да ме хванеш за сайдера.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Теми като тази доказват абсолютната безмисленост на форумите.
Малко по-малко от теб майПървоначално написано от exploitedteen
Ти биеш рекорда
![]()
exploitedteen, обърках? една годинка по-млад... съжалявам наистина![]()
И мерси, ще намеря начини и средства, ще се опраяНо определено няма да седя 24/7 пред PC-то и да се заяждам с децата по форумите... няма да ми подхожда
![]()
Недей, ще се възгордее, че му предлагаш да те пипне тамПървоначално написано от Alco
![]()
Както казват "Маймуната си остава маймуна, дори и да носи златна огърлица"![]()