.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от val_
    ТЕ СА 3 ВИДА КЛИТОРЕН, ВАГИНАЛЕН И МАТОЧЕН. И Е НОРМАЛНО СЛЕД ОРГАЗЪМ ДА СЕ ЧУВСТВАШ ТАКА КАКТО ОПИСВАШ
    Имаше още 1 вид, четох го в един сайт...Като намеря инфото ще кажа какъв точно беше.

EDIT: Намерих статията - 4 ВИДА ЖЕНСКИ ОРГАЗМА - КЛИТОРЕН, ВАГИНАЛЕН, МАТОЧЕН И G-ОРГАЗЪМ (при стимулиране на G-точката)
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    ТЕ СА 3 ВИДА КЛИТОРЕН, ВАГИНАЛЕН И МАТОЧЕН. И Е НОРМАЛНО СЛЕД ОРГАЗЪМ ДА СЕ ЧУВСТВАШ ТАКА КАКТО ОПИСВАШ
    Имаше още 1 вид, четох го в един сайт...Като намеря инфото ще кажа какъв точно беше.

EDIT: Намерих статията - 4 ВИДА ЖЕНСКИ ОРГАЗМА - КЛИТОРЕН, ВАГИНАЛЕН, МАТОЧЕН И G-ОРГАЗЪМ (при стимулиране на G-точката)

хахах а аз ги знам че са 10

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_

хахах а аз ги знам че са 10
    Аз пък за първи път чувам,че има маточен.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Аз като свърша така,после ме боли 15-20 минути клитора.Мисля,че е съвсем нормално
    Боли те клитора след като свършиш..?
    Как така..?
    Боже, мене ми е много хубаво и мога веднага след това да продължа... Хич не ми се губи желанието, напротив даже

Мега фен Аватара на Hilary_
    "martyy" ходи се прегледай...
    по темата: няма нищо нередно за което да се притесняваш...ако не си правила секс или малко пъти се е случвало да правиш според мен е нормално да се изморяваш и да ти се губи желанието само от клиторният оргазъм...с времето и опитът ще станеш по "активна" така да се каже... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си