- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко често си скубете веждите?
Момичета, колко често си скубете веждите? И сами ли си ги скубете или ходите на козметик!
Извинявм се ако темата е тъпа или се повтаря!
Аз през два-три дни си скубя израстналите косъмчета.. На козметик ходя на няколко месеца да ми оправят формата, ако нещо съм я развалила ;D
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Az hodq na kosmetik no po nqkoi pat si gi skubq i sama!Mi gore dolu 3-4 pati!![]()
само първите 2/3 пъти ходих на козметик, след това сама си ги оправям, колко често...по принцип преди да изляза някъде, гледам как е положениетопонеже като са и черни, малко да се покажат се забелязват
Сама си ги оправям,на 2-3 дена.
ne hodq na kozmetik, sama, prez 3-4 dena
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Толкова често, колкото трябва. Като видя някое косъмче изникнало и го махам.
Сама си ги махам .. преди да изляза гледам дали се е показало някое косъмче и ако има го махам .. А иначе веднъж отидох на козметик да ми ги махне,тя ми отскъбна 2 косъмчета и каза ела след няколко дена като пораснат другите повече и ей така си ми взе парите и от тогава сама си се справям с веждите :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз някъде 1 път в месеца ходя на козметик да ми ги пооформи,пък имаче сама на 1,2 дена ...като видя косъмче и го махам и така![]()
![]()
Както казва оня с голата глава от ТелешопУ: "Много обичам да си скубя веждите! Скубя веждите си по три пъти на ден!"
Никога не съм ходила на козметик.
И ги скубя веднъж на две седмици.
Понеже вече твърде рядко се гледамв огледалото в по-близък план (предвид лицето) и се гримирвам по-рядко и за това и ги скубя по-рядко.. хахх
Бтв благодаря за темата ти. Напомни ми, че до 3-4 дни трябва да си оскубя веждите, че кой знае колко са пораснали, а вече така не ми се занимаава с разни женски глупости........![]()
Сама си оформям веждите. Като видя някое израстнало косъмче и махам. И така през няколко дена.
+1Първоначално написано от fiama
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Сама ги оправям, през ден-два някъде, понеже много бързо израстват гадните косъм4ета![]()
![]()
Робинята на Quench
Не ходя на козметик, сама си ги оправям на около 3/4 дни ..
[b][i]Je t'aime au-del
2 пъти в седмицата, сама![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аз сама си ги оправям тук тамм да отида на козметик но иначе 2-3-4-5-6 дена когат ми скимне ... направо вече ми е писналооооо:P
май само аз си ги скубя на две седмици веднъж..максимум! просто бавен ми е растежа на косъм4етата
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Един път седмично![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Лелее аз си ги оправям 1 път на 2 седмици
явно ми растът бавно спрямо другите, а и формата им е почти непокътната, извивката ми е хубава и затва по-рядко![]()
Сама си оформям веждитеСкубя косъмчетата,които са се показали на 3 дена горе-долу.Мисля,че се справям добре,но може и да посетя един козметик за малко прафесионално мнение
![]()
Oh, az s moite ne se spravqm mnogo dobre,inache na dryg,kato gi pravq, stavat perfektni.Inache si gi chistq sama samo otdoly,na dve sedmici vednuj hodq pri kozmetik,toest lelq,za da mi gi vuvede v prilichen vid.![]()