.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Колко често си скубете веждите?

Момичета, колко често си скубете веждите? И сами ли си ги скубете или ходите на козметик!
    Извинявм се ако темата е тъпа или се повтаря!

Град
    Somewhere around nothing!
    Аз през два-три дни си скубя израстналите косъмчета.. На козметик ходя на няколко месеца да ми оправят формата, ако нещо съм я развалила ;D

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

Az hodq na kosmetik no po nqkoi pat si gi skubq i sama!Mi gore dolu 3-4 pati!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    само първите 2/3 пъти ходих на козметик, след това сама си ги оправям, колко често...по принцип преди да изляза някъде, гледам как е положението понеже като са и черни, малко да се покажат се забелязват

Сама си ги оправям,на 2-3 дена.

Мега фен
    ne hodq na kozmetik, sama, prez 3-4 dena
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на girl91
    Толкова често, колкото трябва. Като видя някое косъмче изникнало и го махам.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Сама си ги махам .. преди да изляза гледам дали се е показало някое косъмче и ако има го махам .. А иначе веднъж отидох на козметик да ми ги махне,тя ми отскъбна 2 косъмчета и каза ела след няколко дена като пораснат другите повече и ей така си ми взе парите и от тогава сама си се справям с веждите :P
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Аз някъде 1 път в месеца ходя на козметик да ми ги пооформи,пък имаче сама на 1,2 дена ...като видя косъмче и го махам и така

Както казва оня с голата глава от ТелешопУ: "Много обичам да си скубя веждите! Скубя веждите си по три пъти на ден!"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    от 2 до 4 пъти дневно

Град
    София
    Срам-не срам... не съм си барал веждите

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Никога не съм ходила на козметик.
    И ги скубя веднъж на две седмици.
    Понеже вече твърде рядко се гледамв огледалото в по-близък план (предвид лицето) и се гримирвам по-рядко и за това и ги скубя по-рядко.. хахх

Бтв благодаря за темата ти. Напомни ми, че до 3-4 дни трябва да си оскубя веждите, че кой знае колко са пораснали, а вече така не ми се занимаава с разни женски глупости........

Сама си оформям веждите. Като видя някое израстнало косъмче и махам. И така през няколко дена.

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Сама си оформям веждите. Като видя някое израстнало косъмче и махам. И така през няколко дена.
    +1

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Мега фен
    Град
    SF
    Сама ги оправям, през ден-два някъде, понеже много бързо израстват гадните косъм4ета

Робинята на Quench

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Не ходя на козметик, сама си ги оправям на около 3/4 дни ..
    [b][i]Je t'aime au-del

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    2 пъти в седмицата, сама
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Аз сама си ги оправям тук тамм да отида на козметик но иначе 2-3-4-5-6 дена когат ми скимне ... направо вече ми е писналооооо :P

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    май само аз си ги скубя на две седмици веднъж..максимум! просто бавен ми е растежа на косъм4етата
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Един път седмично
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Лелее аз си ги оправям 1 път на 2 седмици
    явно ми растът бавно спрямо другите, а и формата им е почти непокътната, извивката ми е хубава и затва по-рядко

Мега фен Аватара на Pliok0019
    През 2-3 дни. Рядко ходя на козметик.

Сама си оформям веждите Скубя косъмчетата,които са се показали на 3 дена горе-долу.Мисля,че се справям добре,но може и да посетя един козметик за малко прафесионално мнение

Град
    Пловдив
    Oh, az s moite ne se spravqm mnogo dobre,inache na dryg,kato gi pravq, stavat perfektni.Inache si gi chistq sama samo otdoly,na dve sedmici vednuj hodq pri kozmetik,toest lelq,za da mi gi vuvede v prilichen vid.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си