- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ужасна сестра съм ;(
Когато бях на 8, а брат ми на 5 години го карах да яде мравкиСега съм на 15 и винаги това ми тежи на съвестта.. Чувствам се виновна и гузна.. това не съм го казвала даже и на приятелите ми.. ужасно е!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами вие какви гадни неща сте карали да вършат по-малките ви братя или сестри.. или ако сте по-малки, какво сте претърпявали![]()
bila si na 8, ve4e si na 15 i ne pravi6 taka nali?! Zna4i nqma problem...
(ako tva ne e bazik de, 6toto po edno vreme re6ih 4e e)
Ще ви помоля да се придържате към темета!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да, ти поне осъзнаваш грешките си, а моята сестра,когато съм била на 3 години ми е натъпкала около 5-6 шоколадови бонбона в устата и е стояла отстрани и се е кефила,че аз не мога да ги сдъфча и преглътна.Накрая съм се и задавила .... но тя никога до сега не ми се е извинила за постъпката си, дори всеки път като го разказва не спира да се смее ....![]()
А твоят брат едва ли е осъзнавал какво яде и щом е оцелял значи всичко е наред, няма място за притеснение, просто от сега нататък не го тормози така ...![]()
Няма от какво да се притесняваш.Всички сме вършили глупости като по-малки. \/
Споко..и брат ми е ял мравки..с Lucky Boy.. само че не го накарах аз..Ама ся му прая мръсно, като му го повтарям..И btw не се притеснявай.. Аз още прая гадни работи с брат ми..не го прилъгвам де..просто се държа гадно с него понякога.. и ми е супер гадно..Щото го виждам, че вече само се съобразява кое ме дразни и кое не.. Адски ми е кофти..и се опитвам да престана..Получава се повечето пъти..Др път не..
А Боже, тва е задължителен период през, който се минава...сега просто не го прави, и да знаеш, че и аз съм прайл секви злини на сестра ми...тва да не те притеснява![]()
Първоначално написано от dmgto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, споко, било е преди сума ти време.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
tva me ybiПървоначално написано от xpucuto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a po temata emi dr pyt ne pravi tka vse pak si porasnalai tva che si my dala da qde mravki e malko ... gadno i gnusno
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
Аз пък яко дъних брачет ми и ся като се сетя... горкия. Даже и до ден днешен има пойче страх от мене, отколкот от майка си![]()
явно само моята сестра не ме е карала да върша глупости![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ами вие какви гадни неща сте карали да вършат по-малките ви братя или сестри.. или ако сте по-малки, какво сте претърпявали![]()
Да отбележа тя е 5 години по-голяма от мен. :P
На 5-тия ден след раждането ми са оставили мен и сестра ми и тя и е натъпкала сладолед в устата. После съм се задавила ,но все пак оцелях.
Един път( не беше само нейна вината) тя и нейни прители акачаха на друга тяхна приятелка котката ,бяха я увили в пердето и удряли като боксова круша ,котката беше разярена (тогава бях на 5) и ми одраскала бузата и била дълбока раната.
Сестра ми най-вече съм я поливала с вода,дори на сън съм взимала чаша вода и съм я излизава върху главата й.![]()
Сега се разбираме перфектно!
ROCK
ON!
Az sy6to sam po malkata. Kato bqh kam 10-12 godini, tq ima6e nomera da me darpa na dalbokoto kato sme na moreto (tq e 3 godini po-golqma) ta az ne mojeh da stigam danoto.. za malko da se ydavq.. a ina4e i az sam i pravila gadno, no nai 4esto neusaznato - o6te kato sam bila bebe - sam q ohapala za kraka i mn revala :P haha kato cqlo se razbirame, no do predi 5 godini nqkade vse az bqh m/u 4uka i nakovalnqta, tq se nervi na na6te, za6toto mn q kontrulirat i i se karat, tq si go vry6ta na men, pak az q 4yvstvam ot moq otbor, ta se obra6tam s/u na6te i stava rabotata 4e sam sama .. m/u dr tiq iztezaniq v detstvoto vodqt do smu6teniq v psihikata sled vreme.. taka 4e kontryliraite decata si sled vreme.
Моя брат го бях провесил цял следобед на закачалкта в коридора, че да се превъзпита, а вие се оплаквате, че ви били давали бонбони![]()
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
Стана ми малко гадно сега като се сетих. Брат ми като беше малък аз счупих нещо ценно ( не помня вече какво), майка като разбра й казах че той го е счупил и тя го наби. След това брат ми се разплака и неможа да каже какво е станало. Съжалявам че съм направила така.
Те мравките са полезни![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първоначално написано от dmgto
![]()
![]()
![]()
Сега и аз се сетих, че имаше един шкаф, където много обичах да го отварям, обаче се отваря така надолу.. нали се сещатеи аз само го отварям и по едно време вратата БУУУУУМ
и аз само викам на брат ми "ти.. ти си бил.. чуваш ли!!!" и майка дойде и го наби.. ужас
![]()
Нали не е умрял.. И аз помня, че веднъж намерих една мравка у дома и я изядох...
Оооо вие незнаете аз какви неща съм преживяла.... но разбира се всичко си е в границцата на забавата....![]()
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
аз щипах сесра ми и я боцках с едни бодили,детето плачеше а аз се кефихи на мене това мн ми тежи сега,щот съм била мн тъпа тогава
.Сега мн си я обичам (макар и да ме нерви понякога
)
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!