.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Ужасна сестра съм ;(

Когато бях на 8, а брат ми на 5 години го карах да яде мравки Сега съм на 15 и винаги това ми тежи на съвестта.. Чувствам се виновна и гузна.. това не съм го казвала даже и на приятелите ми.. ужасно е!

Ами вие какви гадни неща сте карали да вършат по-малките ви братя или сестри.. или ако сте по-малки, какво сте претърпявали

bila si na 8, ve4e si na 15 i ne pravi6 taka nali?! Zna4i nqma problem...
    (ako tva ne e bazik de, 6toto po edno vreme re6ih 4e e )

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ще ви помоля да се придържате към темета!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Стара Загора
    Да, ти поне осъзнаваш грешките си, а моята сестра,когато съм била на 3 години ми е натъпкала около 5-6 шоколадови бонбона в устата и е стояла отстрани и се е кефила,че аз не мога да ги сдъфча и преглътна.Накрая съм се и задавила .... но тя никога до сега не ми се е извинила за постъпката си, дори всеки път като го разказва не спира да се смее ....

А твоят брат едва ли е осъзнавал какво яде и щом е оцелял значи всичко е наред, няма място за притеснение, просто от сега нататък не го тормози така ...

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Няма от какво да се притесняваш.Всички сме вършили глупости като по-малки. \/

Град
    Враца
    Споко..и брат ми е ял мравки..с Lucky Boy.. само че не го накарах аз..Ама ся му прая мръсно, като му го повтарям.. И btw не се притеснявай.. Аз още прая гадни работи с брат ми..не го прилъгвам де..просто се държа гадно с него понякога.. и ми е супер гадно..Щото го виждам, че вече само се съобразява кое ме дразни и кое не.. Адски ми е кофти..и се опитвам да престана..Получава се повечето пъти..Др път не..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

А Боже, тва е задължителен период през, който се минава...сега просто не го прави, и да знаеш, че и аз съм прайл секви злини на сестра ми...тва да не те притеснява

Шай убаво да съ убразовати....
    .>>http://en.wikipedia.org/wiki/House_music

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    О БОЖЕ!

Град
    София
    Викаи му мравояд

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dmgto
    Викаи му мравояд

Хаха, споко, било е преди сума ти време.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на Tedcho
    Град
    Paris
    Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    Викаи му мравояд
    tva me ybi

a po temata emi dr pyt ne pravi tka vse pak si porasnala i tva che si my dala da qde mravki e malko ... gadno i gnusno
    Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз пък яко дъних брачет ми и ся като се сетя... горкия. Даже и до ден днешен има пойче страх от мене, отколкот от майка си

Град
    in my world!
    явно само моята сестра не ме е карала да върша глупости
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Ами вие какви гадни неща сте карали да вършат по-малките ви братя или сестри.. или ако сте по-малки, какво сте претърпявали

Да отбележа тя е 5 години по-голяма от мен. :P
    На 5-тия ден след раждането ми са оставили мен и сестра ми и тя и е натъпкала сладолед в устата. После съм се задавила ,но все пак оцелях.
    Един път( не беше само нейна вината) тя и нейни прители акачаха на друга тяхна приятелка котката ,бяха я увили в пердето и удряли като боксова круша ,котката беше разярена (тогава бях на 5) и ми одраскала бузата и била дълбока раната.
    Сестра ми най-вече съм я поливала с вода,дори на сън съм взимала чаша вода и съм я излизава върху главата й.
    Сега се разбираме перфектно!
    ROCK
    ON!

Az sy6to sam po malkata. Kato bqh kam 10-12 godini, tq ima6e nomera da me darpa na dalbokoto kato sme na moreto (tq e 3 godini po-golqma) ta az ne mojeh da stigam danoto.. za malko da se ydavq.. a ina4e i az sam i pravila gadno, no nai 4esto neusaznato - o6te kato sam bila bebe - sam q ohapala za kraka i mn revala :P haha kato cqlo se razbirame, no do predi 5 godini nqkade vse az bqh m/u 4uka i nakovalnqta, tq se nervi na na6te, za6toto mn q kontrulirat i i se karat, tq si go vry6ta na men, pak az q 4yvstvam ot moq otbor, ta se obra6tam s/u na6te i stava rabotata 4e sam sama .. m/u dr tiq iztezaniq v detstvoto vodqt do smu6teniq v psihikata sled vreme.. taka 4e kontryliraite decata si sled vreme.

Моя брат го бях провесил цял следобед на закачалкта в коридора, че да се превъзпита, а вие се оплаквате, че ви били давали бонбони
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

Стана ми малко гадно сега като се сетих. Брат ми като беше малък аз счупих нещо ценно ( не помня вече какво), майка като разбра й казах че той го е счупил и тя го наби. След това брат ми се разплака и неможа да каже какво е станало. Съжалявам че съм направила така.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Те мравките са полезни
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен
    Викаи му мравояд

Сега и аз се сетих, че имаше един шкаф, където много обичах да го отварям, обаче се отваря така надолу.. нали се сещате и аз само го отварям и по едно време вратата БУУУУУМ и аз само викам на брат ми "ти.. ти си бил.. чуваш ли!!!" и майка дойде и го наби.. ужас

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нали не е умрял.. И аз помня, че веднъж намерих една мравка у дома и я изядох...

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Оооо вие незнаете аз какви неща съм преживяла.... но разбира се всичко си е в границцата на забавата....
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Град
    На края на дъгата :)
    аз щипах сесра ми и я боцках с едни бодили,детето плачеше а аз се кефих и на мене това мн ми тежи сега,щот съм била мн тъпа тогава .Сега мн си я обичам (макар и да ме нерви понякога )
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си