.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az pak mnogo obichah a go plasha i vednaj trq6e da go sloja da spi i te nashte izqzoha i toi ne zaspa 6toto go be6e strah cqla nosht ina4e ne go tormozq mnogo
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    явно само моята сестра не ме е карала да върша глупости
    и моята
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ами аз съм по-голямата вкъщи, брат ми е с 5г по-малък и като се сетя и аз не съм била особено добра понякога :P помня веднъж, че го бях напла6ил понеже на небето кръжаха някакви по-големи птици и аз викам: " брат, тия птици отвличат малките деца" горкия не си показа носа навък два дена и на третия майка с рев го изкара от вкъщи, че трябваше да ходят някъде заради мен все още има страх от паяци, на две на три като ми направи нещо и на инат плачех и нашите му се караха

Да бе .... То така се ядат мравки ...

Супер фен Аватара на miShle
    Мале чак ме е срам да си призная ..Като бяхме на 6 години с братовчедка ми пишкахме в една чашка и казвахме на сестра ми / тогава беше на 2/ ,че това е лимонада .. Тя естествено никога не е пила от "лимонадата" .. ама ся като се замисля бахти простите дето сме били ..Лапешка работа, toо much free time .. иначе когато бях на 8 а сестра ми на 4 .. като си играхме веднъж без да искам щях да я задуша с възглавница и тя още ми го натяква и още ме гризе съвестта за това ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Важното е, че се разкайваш, защото аз не се. Дадох малко пръст на братовчед си (е, наистина беше малко). Исках да е пръв той, ама си имах едно на ум, че не трябва да пробвам... и не го направих, въпреки, че той не се оплака...
    Аз и иначе не обичам деца... като ме оставят сама с тях се държа гадно, и не мога да се спра, от вътре ми идва.. просто не са ми приятни. Само с братовчедите си не правя така, защото ги чувствам близки, а и те не са досадни лапета. Случката с единия ми бра'чед не беше гадно държание, ами келешлък и не се е повтаряло!

Аз карах брат ми да си топи главата в кенефа!!!! И не ми тежи изоб6то!

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз съм по-малката, но преди като бяхме по-малки сестра ми много мразеше едни хапчета за смучене "Прополис" май се казваха... И една вечер, когато заспа и натъпках устата с тези хапчета...
    А тя ми го връщаше като се заключваше пред мен в тоалетната и аз се напикавах пред вратата . Сега ми е смешно, но тогава доста страдах... Е, вече порастнахме достатъчно и номера не си правим!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

И аз съм вършела всевъзможни глупости-но по-скоро съм ги причинявала на себе си...нагълтвала съм се с хапчета като бях на 4/5..след което съм свършвала в болницата и др.подобни

Моя брат заради мене си спука главата кат беше малък .. Въртяхме се и аз си седнах на дивана и му викам ти си се връткай ,, И то детето не разбира и си се врътка и накрая се тресна в радиатора и си спука главицата, а аз мн мн ревах Ама да кажа че аз съм била на 5 а той на годинка и нещо.. и аз толко съм разбирала

Ммм .. какво другоо .. Веднъж се прибирахме от вилата и нещо се дразнехме в колата и аз не издържах на края и му забих шамар,, в носа,, и имаше кръв /да не си помислите нещо..не съм побойничка,брат ми просто има слаби капиляри/
    Иначе него не мога да го навия да изяде нещо гадно,освен ако преди това не хапна и аз А това няма как да стане

И никога не съм съжалявала,нали аз го калявам бе

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    явно само моята сестра не ме е карала да върша глупости
    И аз не помня моята да ме е тормозила .

Иначе, като бяхме малки с нея (аз на 7, тя на 9),веднъж гъделичкахме на леля ми бебчето с перо по носа...абе идиотки . То горкото толкова много рева, че посиня в един момент. Сега и на двете ни е много кофти като се сетим... .

Поне осъзнаваш грешката си ... аз като бях на 8 някъде ... с брат ми нещо се карахме (той беше на 6) ,, * и по-едно време като го хванах за главата ии бааам ... в плочките .... беше му разцепена главата ,, * много съм била ядосана явно !
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Nz imam dvama po-malki ama ubii me ne pomnq kfo sam gi pravela ama znam kakvo me pravqt te men sega

Град
    само и единствено във въображението ти
    Когато бяхме малки с брат ми (той е по-голям) винаги се е грижел за мене даже на един негов рожден ден аз му изядох шоколада,който беше само един и ся мн си го обичкам и се разбираме супер..
    Im hot you are not!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    спокойно и кучето ми яде мравки
    in defense of our dreams...

Еми аз като бях малък бях домашен любимец на сестра ми в буквалния смисъл (разликата ни е 9 години )
    До кам 13-14годишна възраст се ме биеше като играехме на Моръл Комбат после се аз я надвивах (ПС мортъл комбат наживо да не си помислите на телевизора :P ) . Сега като е омъжена много се уважаваме.
    Така че, винаги по-големите сестри до определен момент използват по малките си сестри/братя. Това им е в природата.
    Вече се съмва и слънцето изгрява,
    куките пристигат, настава страшна врява.
    Всеки гледа сам да се измъкне,
    купонът ще започне отново щом се мръкне.
    Отново и отново всичко се повтаря,
    със секс и алкохол кръгът ни се затваря!

аз имам сестра .. по голяма от мен . като че ли аз повече я тормозя отколкото тя мен понякога често се случва да ми е кофти ама понякога си го заслужава ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си