- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос по спешност
На една приятелка,докато са правили секс с приятеля й,им се е скъсал презервативът и веднага са изтичали да купят хапче.
Това ставало ли е при вас? и дали ще има някакви лоши последствия?смисъл...с хапчетата?
Благодаря.
lo6ite posledstviq sa si napisani na listovkata....Първоначално написано от sekretna
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
На мен не ми се е слувало такова нещо и днес една приятелка сподели за проблема си...и тя се притеснява,въпреки че е изпила хапчето...
та въпроса ми беше дали ще се предпази от нежелана бременност с това хапче?
Ми как да няма странични ефекти от хапчето?
Една позната 1 път пи дойде и 12 дена по рано следващите 4 месеца цикъла и идваше когато му скимне 1-ния месец даже и дойде 2 пъти.
обзалагам се на мн пари че авторката цитира нейната ситуация,само че споменава 'приятелката' си от срам!![]()
Еми нормално много момичета правят така!Първоначално написано от haterkata
+100000Първоначално написано от Divache`f
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Стрес стрес![]()
А те хората са си го написали на листовката която е дълга колкото библията!
В презервативите като дурекс да речем има едни листовки където се обяснява как правилно се слага кондом - прочетете ги и си спестете ядовете, пък и няма да се повреждате с хапчета!
Сега доста време цикалът ти ще е доста объркан - или ще идва когато си реши, или може даже два пъти да ти дойде. Подлагате телата си на стрес и това няма да остане ненаказано!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
ти какво по-точно питаш- дали има странични ефекти или дали ще я предпази от нежелана бременност?
Ml1kni be ne iskam da te pitam! Kogato se eba ne p1shkam, napravo vikam! Ku4ka otka4ena, luda, nenormalna, za kvartalnite kopeleta prosto brutalna!.. Sega 6te te ostavq p1rvo v1zduh da si vzemesh.. Dishai! A posle 6te go poemesh!!
Колко еднакви теми ще има ?![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
и без да питаш трябва да знаеш,че винаги хапчетата не са хубави и не водят до нещо добро. от 1 път нищо няма да и стане ама да не и стане навик да ги пие че тогава иа голям проблем
щом са отишли за хапче са ок![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
както казаха преди мен - всичко си го пише на листовката.
А точно от тези хапчета за спешна контрацепция вероятността от забременяване е 16%.
Не сме гадатели и не можем да ти кажем с точност дали ще/е забременее/ла.
А иначе страничните ефекти или по-скоро нежеланите реакции са:
*Може да се почувстваш неразположена за кратко след приема на хапчето. И може да повръщате след приема на хапчето.
*Възможна е промяна във вида на менструацията. При повечеото жени настъпва нормална менструация в очакваното време, но при някои може да има закъснение или преждевременно настъпване на менструацията. Възможна е появата на неправилни кръвотечения или зацапване до следващата редовна менструация. В случай, че менструацията ти закъснява с повече от 5 дни или е необичайно оскъдна или обилна, обърнете се към вашия лекар възможно най-скоро.
*Възможно е да се появи напрежение в гърдите, главоболие, тъпа болка в долната част на корема, диария, усещане за замаяност или умора след приема на таблетката. Тези симптоми трябва да изчезнат след няколко дни.
Ако сте неразположени (повръщате) в рамките на три часа след приема на таблетката, трябва да изпиете още една таблетка.
Източник: Упътването на "Ескапеле ".
И на мен така ми стана ,ма не със скъсан презерватив ,а един простак :Д /съжалявам ,че спах с него ,не не съжалявам ,ама . . . / се изхвърли здраво в мен, на следващата сутрин тичах до аптеката и след това всичко беше окей![]()
+Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Мдам.
Е те тичали тичали за хапче .. и двмата го изпили ...![]()
![]()
![]()