- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо ли е ако глътнеш?
ne
ako e lo6o dr 6a gultat li ?![]()
![]()
![]()
Не съм гълтала,но иначе знам на вкус как е![]()
И не съм умряла още![]()
Значи вкуса на спермата в повечето случаи зависи от това какво е хапвал. Няма нищо лошо да свърши в устата ти. Аз почти винаги гълтам спермата на момчетата с които съм спала.
В живота трябва да опиташ от всичко.
ми ела да глътнеш малко от мойта-винаги е топла.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Да забременяваш с тризнаци ..
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Има вкус на лимонада![]()
![]()
![]()
Смело отваряй устата и![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Абе хора,не съм длъжна да зная всички подробности,които до преди месец не са ме вълнували.По добре да се интересуваш и да си наясно дори и въпросите да са тъпи отколкото да не знаеш как да действаш в дадена ситуация.
А освен ананасовия сок по какъв друг начин може да се подобри вкуса на семенната течност?![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
гълташ ако искаш няма нищо лошо сега дали е полезна или не НЗ
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
iii ot higiena ne zabravqi te imashe edna v daskalo golqma svirka jiiika beshe ama polu4i nqkvi priski po usnite 4e 4ak ma hvashta se srahza temana nema da stane nishto lo6o i za vkus nz
![]()
гълтай смело и безотговорно.. от гълтане не се умирА![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
гълтай и не му мисли,ние не можем да ти кажем дали ще ти хареса,трябва да опиташ,за да си дадеш сама отговор на въпроса![]()
ако щеш гълтай никой не те кара![]()
В раздела Здравни проблеми и болести има важна тема "Всичко за спермата" ... ПрочетиВкусът на спермата е също индивидуален, но най-общо се описва като соленоват /поради концентрираното съдържание на минерални соли/ и "блудкав, лигав" /поради алкалния характер възприеман от рецепторите в устата. ако изпиете глътка силен разтвор на сода за хляб във вода ще добиете представа що е то "блудкав" вкус/ Писанията на задморски хубавици за "ананасова диета" та да подобрите "вкуса на спермата" смятайте за момински фолклор или за рекламен трик на фирмата продаваща ананаси
Вярно е, че вкусът и аромата при всеки индивид варират, но далеч не в степен такава, че да се влияят от храна. Но от системно тютюнопушене и лекарства - със сигурност се влияят.![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
дам ще станат страшни работи....ще получих увреждане на хранопровода,на червата,на бъбреците и на цялата отделителна система.лечение няма.ще ме умреш.(имам впредвид от идиотозъм)Първоначално написано от EmILiA`
![]()
МииИ нЕ,че сЪм надуТа ама нЕ ми пУка за нИкоЙ и нИщоЕгоисткА сЪм-Да,пОнякогА сама---но бЕз тъга.СърцетО ми не може да бъде разбито,понеже то никога не е било цяло
Правете удоволствие на партньора!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Не, не е лошо.Даже много ми харесва.
зОмФгПървоначално написано от steli4ka_in_love
![]()
![]()
пхахуахуаьху
![]()
а по темата: Ще умреш ако глътнеш
![]()
![]()
![]()
![]()
може да се задавиш![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Направо ще се удавиПървоначално написано от ЛаСт!К
![]()
![]()
![]()
хах доколкото знам няма нищо лошо.Казват че подмладява кожата..![]()
П.П.:Някой мъже си пият семенната течност за да качват мускулна маса,понеже в нея са синтезирани голямо количество белтъци...![]()
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
Първоначално написано от -=kok1=-
![]()
ааа малко гнусно е тва мъжа да си пие семенната течност един фр преди неколко месеца ми беше споменал че си е опитвал спермата абе извратено и гнусно е за един мъж за жена е по прието да я гълта
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...