- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо ли е ако глътнеш?
+1Първоначално написано от pasii_sladuranata
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Това е чист протеин, даже е полезно.За вкуса нямам никва идея...![]()
![]()
Ако четеш това, значи съм зад теб с брадва в ръка.
Аз винаги гълтам на приятеля си и нищо ми няма, пък и то какво да ми има, това са протеини![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ако до 24 часа след като глътнеш не направиш по 1 свирка на всички мъже в блока, не седиш на глава 1 час и не ме черпиш една бира, има голяма вероятност да умреш![]()
"Zashto spermatozoidite imat opashchici"-otgovor:"za da mogat momichetata da si gi vadqt ot zubite "![]()
a po vuprosa-Vkusut na semmennata technost stava sladuk oshte i ot konsumaciqta na cherveno cveklo,taka sum chel![]()
![]()
ebahti perverznata musura... tva da ne ti lapa 4e moje da ne go vidi6 ve4eПървоначално написано от steli4ka_in_love
![]()
Първоначално написано от svejiq
![]()
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
няма нищо лошо .. правила съм го и гаджето буквално му омекнаха коленете ( ама без да гълтам ) от тва нема никакво значение
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ще умреш направо, ако глътнеш ! По-добре недейПървоначално написано от EmILiA`
Вкуса не може да се опише
а за лошо няма нищо лошо, но гледай да си наблизо до тоалетната за всеки случай
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Ако на тебе ти е приятно не виждам нищо лошо в това да глътнеш.Не ти харесва,не го правиш.Първоначално написано от EmILiA`
няма нищо страшно да глътнеш, даже наистина е полезно мисля че за костите или не си спомням за какво беше, но съм го чувал от лекар![]()
Няма даже е препорачително сяко момче иска партнера му да гълта![]()
mi sladko kisogo gor4ivo no ne e mnogo golqma razlikata
хаха няма лошо даже казват, че от него минавали пъпките![]()
![]()
![]()
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
аз пък имах една приятелка която глътна и след 40 дни и направихме 40 дни![]()
имам предвид глътна малко цян калий ...
Ми пробвай и ще разбереш ... нема да умреш![]()
![]()
![]()
хахахахахахаха о не о неПървоначално написано от steli4ka_in_love
![]()
иначе по темата....ми то нищо няма да ти стане..най много да хванеш няк'ва болест примерно ако имаш рнаи в устата или афти... иначе вкуса си е индивидуален при всеки.. не е мн вкусно може и без него![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
+1Първоначално написано от ELFIQ
![]()
Живей, докато не е излязло на мода да се мре!
Хаха полезна билаХаха ау не лекувала пъпки, ем да така ще ви кажат момчетата
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ау да не дава Господ да глътнеш, няма връщане назад.
Дали има нещо лошо ли ако глътнеш-ми става химична реакция в устата ти и почваш да бълваш бебета![]()
![]()