- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Родителите му не ме харесват
Здрасти. Значи запознах се с приятеля ми преди около 3 месеца, опознахме се и разбрахме, че сме си един за друг...Обичам го както и той мен(така твърди)...Излизаме, разхождаме се, прекарваме си супер, но изведнъж звънят техните и го карат да се прибира...Прибира се преди мен въпреки че е по-голям(17 години). Аз реших да говоря с него, за да разбера защо става така и той ми каза цитирам "Сигурна ли си, че искаш да знаеш?"...Каза ми, че техните имат нещо против мен и тва той да излиза с менАз просто незнам какво съм направила, за да предизвикам това в тях, те дори не ме познават...Вярно е, че той се промени малко покрай мен, но не е нещо лошо...Можете ли някакси да ми помогнете...Просто не мога да разбера защо не ме харесват! Извинете ако съм ви оттегчила...Мерси предварително!
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
М не се обиждаи ама щом родителите му имат такава власт да го карат да се пребира на 17 не е изключено един ден да ти каже "Ми сори мама и тате не дават да сме заедно"![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
да тфа наистина си е гадно...аз не бих ги послушала..бих направила всичко за да бъда с него.., а не да слушам "мама и тате"помисли дали си заслужава... може да се оправят нещата ..но може и само ти да страдаш от това ..
+123456789987654321..........Първоначално написано от UnABooMBeR
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Ами той нямало да ги слуша уж...ама и аз незнам!Първоначално написано от MrS.bEpS
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
почакай да видиш какво ще стане..и ако тръгне на лошо... според мен няма смисълПървоначално написано от lovetanya
успех душко
може би трябва да се запознаеш с тях![]()
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от MrS.bEpS
BTW ,тя да не се казва Таня,защото кълбото ми улавя такова име и се чудих откъде , аджеба е това "Таня"![]()
родителите му са тъпаци,а твоя приятел е малодушник сигурна ли си че искаш да си с такъв тип?
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Мерси!Първоначално написано от MrS.bEpS
![]()
cinderella_gugutka Добра идея, харесва ми!
maximalniq- да Таня се казвам... Да не си ясновидка?![]()
Първоначално написано от PePeLePew
Ами да искам...няма значение какъв е просто го обичам!![]()
Всеки с късемта си и да допълня , мъжко съмПървоначално написано от lovetanya
![]()
Може да се запознаеш с тях. Така може би ще те харесат.
Щом е повдигнал веднъж въпроса е редно да настояваш да го доизясни.Дори и техните да не те харесват е хубаво да знаеш от сега, а не да го научиш на по-късен етап...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
+1
А Вие да не сте тръгнали да се жените та теб те интересува мнението на родителите му?
Сега друг е върпоса, ако той ги слуша!
P.С Мразя хора, които биват ръководени от чужди мисли и мнения!!! За пример давам баща ми...Цял живот ръководен от родителите му!
♥ ♥ ♥
всичко ясно само не разбрах-как "малко" си го променила-какъв е бил преди и сега с тебе-да разберем дали родителите с право го викат да се прибира ?
Моя баща е същия....Първоначално написано от Vikitooo
Към авторката:Ако продължава да слуша родителите си и да не се среща с теб,по-добре го забрави.
emi shtom imat tolkova golqmo vliqnie nad nego prosto neznam...nadali ima nachin da im se haresash shtom sa reshili che nestavash za sina im...Първоначално написано от UnABooMBeR
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Ти тях познаваш ли ги?
Аз самата познавам родителите на приятеля ми и знам, че хич няма да ми е приятно ако не ме харесваха, но в крайна сметка не си тръгнала да се жениш за него предполагам, а и ТОЙ е важният, а не те.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
по принцип не би трябвало да ти пука, че не те харесват, но те явно имат влияние над него и е напълно възможно да го накарат да те оставидано не стане така, но ако все пак стане, не се занимавай,няма да има смисъл . а ако се запознаеш с тях и ги убедиш, че си ''достойна за синчето им'' с хубаво поведение и тъънко подмазване
(особено на майка му
), дали няма да си променят мнението за теб?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами да ти кажа,аз съм почти в същото положение...С моя приятел ходим от 1 година и 1 месец вече,учим в различни градове,но това не ни пречи когато можем да сме заедно..проблема е,че майка му е много против мен,а той не иска да признае,че е точно така.С баща му се разбираме чудесно.Много готин човек.Майка му също му звани да се прибира и всеки път ми става супер гадно,говорили сме и той ми е казвал,че тя няма значение и само аз го интересувам.Тя дори беше говорила доста против мен на други хора,но ето още сме заедно и тя още му звъни просто той не и вярва каквото и да говори за нас...
поговори с твоя приятел всичко му кажи,ще видиш,че той ще се застъпи за любовта ви...
поговори с родителите му
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
А защо не поискаш приятелят ти за ви запознае? Може би са останали с грешно впечатление за теб...![]()