.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Родителите му не ме харесват

Здрасти. Значи запознах се с приятеля ми преди около 3 месеца, опознахме се и разбрахме, че сме си един за друг...Обичам го както и той мен(така твърди)...Излизаме, разхождаме се, прекарваме си супер, но изведнъж звънят техните и го карат да се прибира...Прибира се преди мен въпреки че е по-голям(17 години). Аз реших да говоря с него, за да разбера защо става така и той ми каза цитирам "Сигурна ли си, че искаш да знаеш?"...Каза ми, че техните имат нещо против мен и тва той да излиза с мен Аз просто незнам какво съм направила, за да предизвикам това в тях, те дори не ме познават...Вярно е, че той се промени малко покрай мен, но не е нещо лошо...Можете ли някакси да ми помогнете...Просто не мога да разбера защо не ме харесват! Извинете ако съм ви оттегчила...Мерси предварително!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

М не се обиждаи ама щом родителите му имат такава власт да го карат да се пребира на 17 не е изключено един ден да ти каже "Ми сори мама и тате не дават да сме заедно"

Glory,Glory Manchester United!!!

Град
    Пловдив
    да тфа наистина си е гадно...аз не бих ги послушала..бих направила всичко за да бъда с него.., а не да слушам "мама и тате" помисли дали си заслужава... може да се оправят нещата ..но може и само ти да страдаш от това ..

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    М не се обиждаи ама щом родителите му имат такава власт да го карат да се пребира на 17 не е изключено един ден да ти каже "Ми сори мама и тате не дават да сме заедно"
    +123456789987654321..........
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    да тфа наистина си е гадно...аз не бих ги послушала..бих направила всичко за да бъда с него.., а не да слушам "мама и тате" помисли дали си заслужава... може да се оправят нещата ..но може и само ти да страдаш от това ..
    Ами той нямало да ги слуша уж...ама и аз незнам!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lovetanya
    почакай да видиш какво ще стане..и ако тръгне на лошо... според мен няма смисъл успех душко

може би трябва да се запознаеш с тях
    I can't stop myself from loving you <3

+1

BTW ,тя да не се казва Таня,защото кълбото ми улавя такова име и се чудих откъде , аджеба е това "Таня"

Град
    pz city
    родителите му са тъпаци,а твоя приятел е малодушник сигурна ли си че искаш да си с такъв тип?
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

почакай да видиш какво ще стане..и ако тръгне на лошо... според мен няма смисъл успех душко
    Мерси!

cinderella_gugutka Добра идея, харесва ми!

maximalniq- да Таня се казвам... Да не си ясновидка?

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    родителите му са тъпаци,а твоя приятел е малодушник сигурна ли си че искаш да си с такъв тип?

Ами да искам...няма значение какъв е просто го обичам!

Мерси!

cinderella_gugutka Добра идея, харесва ми!

maximalniq- да Таня се казвам... Да не си ясновидка?
    Всеки с късемта си и да допълня , мъжко съм

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Може да се запознаеш с тях. Така може би ще те харесат.

Град
    София
    Споко - и мен не биха ме харесали

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Щом е повдигнал веднъж въпроса е редно да настояваш да го доизясни.Дори и техните да не те харесват е хубаво да знаеш от сега, а не да го научиш на по-късен етап...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    +123456789987654321..........

+1

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    А Вие да не сте тръгнали да се жените та теб те интересува мнението на родителите му?
    Сега друг е върпоса, ако той ги слуша!

P.С Мразя хора, които биват ръководени от чужди мисли и мнения!!! За пример давам баща ми...Цял живот ръководен от родителите му!
    ♥ ♥ ♥

всичко ясно само не разбрах-как "малко" си го променила-какъв е бил преди и сега с тебе-да разберем дали родителите с право го викат да се прибира ?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    P.С Мразя хора, които биват ръководени от чужди мисли и мнения!!! За пример давам баща ми...Цял живот ръководен от родителите му!
    Моя баща е същия....

Към авторката:Ако продължава да слуша родителите си и да не се среща с теб,по-добре го забрави.

Град
    Targovishte
    emi shtom imat tolkova golqmo vliqnie nad nego prosto neznam...nadali ima nachin da im se haresash shtom sa reshili che nestavash za sina im...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Ти тях познаваш ли ги?
    Аз самата познавам родителите на приятеля ми и знам, че хич няма да ми е приятно ако не ме харесваха, но в крайна сметка не си тръгнала да се жениш за него предполагам, а и ТОЙ е важният, а не те.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    по принцип не би трябвало да ти пука, че не те харесват, но те явно имат влияние над него и е напълно възможно да го накарат да те остави дано не стане така, но ако все пак стане, не се занимавай,няма да има смисъл . а ако се запознаеш с тях и ги убедиш, че си ''достойна за синчето им'' с хубаво поведение и тъънко подмазване (особено на майка му ), дали няма да си променят мнението за теб?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ами да ти кажа,аз съм почти в същото положение...С моя приятел ходим от 1 година и 1 месец вече,учим в различни градове,но това не ни пречи когато можем да сме заедно..проблема е,че майка му е много против мен,а той не иска да признае,че е точно така.С баща му се разбираме чудесно.Много готин човек.Майка му също му звани да се прибира и всеки път ми става супер гадно,говорили сме и той ми е казвал,че тя няма значение и само аз го интересувам.Тя дори беше говорила доста против мен на други хора,но ето още сме заедно и тя още му звъни просто той не и вярва каквото и да говори за нас...
    поговори с твоя приятел всичко му кажи,ще видиш,че той ще се застъпи за любовта ви...

...hate my nickname

Град
    с0фия
    поговори с родителите му
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

А защо не поискаш приятелят ти за ви запознае? Може би са останали с грешно впечатление за теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си