- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- ....как да си сменя аватара....
МНОГО се извинявам за тъпата тема .. понеже съм новак моля ви кажете ми ка да си сложа картинка която аз искам не от галерията да знам че не е тук мястото но росто не мога да се ориантирам.. пак се извинявам за тъпата тема но тези от галерияра не ми харесват![]()
![]()
Редактирано от Цвети
1-ва точка
Пример:
http://glitterdarkstar.deviantart.co...outon-93375966
Този линк е произволен, взимаш друг и го постваш там където е полето за аватари в профила ти след което натискаш "изпрати"
Ако не е станало ясно, питай.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Временно качването на въшни аватари е преустановено! Моля изберете аватар от галерията ни или сменете аватара си след 24 часа. (shake) omg kak da sloja tazi kartinka ;(
Току що с обикновен потребител си качих нормално външен аватар.
Дай линк към твоята картинка, която желаеш за аватар.
Колежке, ако се опиташ да сложиш този 'линк' като автар - ще ти излезе точно това, което излиза на 'елена' - защото това НЕ Е директен линк и НЕ може да бъде сложен за аватар )Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Хмм, възможно е.
Дадох го като пример.
Пфф, странно до сега аз не съм имала проблем с тези "директни линкове"![]()
Тааа, често потребителите се оплакват от този проблем, дали не повтарят всъщност моята грешка?![]()
Възможно е, понеже и аз съм забелязал проблема при доста потребители, за това се включих в тази тема, с цел да изясним в крайна сметка ситуацията.
Хей, чудно.
Вече, ако имате подобни проблемчета да знаете каква може да е причината.![]()
Сега се сетих-Аз май до този момент не съм слагала директен линк.
Когато си харесам някоя картинка си я записвам на комчето, оправям и размери и там каквото е необходимо, след което я качвам в прикачи.ком и разновидностите му.
П.С-Към авторката, опитай и ти така да направиш.![]()
Тя авторката да даде линк към желаната картинка, аз ще направя всичко възможно да и украся профила с нея.
Къв си услужливПървоначално написано от machoka
![]()
Авторке, ако си будна дай верно линк, че искам да ти скив профила![]()
И при мен не става..качвам си картинката в прикачи.ком и всичките там работи правя, но пак ми пише това..![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Аз съм забелязала, че май доста хора имат проблем именно заради прикачи.ком Може би от там не копират директния линк?
Моите аватари винаги са били от фотобъкет, където си има поле с директния линк и никога не съм имала този проблем. Също така от imageshack, (което е същото като прикачи) никога не ми е правило проблем с линка. Пробвайте ако искате с някой от тези двата. Надявам се проблема скоро да се реши![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Директния линк завършва на .jpg .bmp .png
Недиректен линк -> http://glitterdarkstar.deviantart.co...outon-93375966
Директен линк -> http://fc06.deviantart.com/fs32/f/20...erdarkstar.jpg