- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс със чернокож
Стига бе! По-спокойно!Първоначално написано от Abigoria
Сега каквото си е решила да прави момичето...
И пак казвам не са негрите тия с по-големите пищки!
btw:Тука имаше една тема за проучване, която сочи, че най-надарени са европейците, американците, и после са негрите...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Бе вие какви хора сте,аз да не съм го избрала,защото има голяма патка?Не му е нито огромен нито малък,не е това което ме вълнува в него.И това,че съм с него няма нищо общо с расата!Заедно сме вече 8 месеца и връзката ни се крепи на обич и чувства,а не защото съм била ''тъпа'' или ''курва'',която ''си е намерила негър и е с него само,защото му е голяма патката''.Така че не си вадете изводи толкова бързо за мен!
Where do gangstas go when they die?They don't go to heaven where the angels fly...
И отностно темата и защо съм я пуснала:Както виждате съм я пуснала преди доста време.Просто бях много щастлива и радостна,а знаете,че когато човек е на 7то небе и скача от полуда как иска да сподели причината със всичкиИ + това не бях щастлива просто,защото съм правила секс със моето шоколадово прекрасно създание,а защото и с него ми беше първия път.И за разлика от много тийнейджъри които съжаляват с кой са го направили първия си път и са били разочаровани,при мен беше обратното.Повечето от вас може би знаят каква е насладата от първия секс с любимото същество.Същото изпитах и аз и съм щастлива,че тази връзка продължава и че ме направи щастлива.
Where do gangstas go when they die?They don't go to heaven where the angels fly...
Може би си извадиха такива изводи, защото се похвали, че си спала с чернокож...Първоначално написано от thugbiatch312
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Давам и отговор защо съм пуснала темата.Първоначално написано от thugbiatch312
Бе като гледам май има общо с расатаПървоначално написано от thugbiatch312
По снимките съдя (: падаш си по негри голяма работа ся..всеки с вкуса си
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
+1 napulno podkrepqmПървоначално написано от Abigoria
![]()
Е много сте лошиПървоначално написано от fashion4etyy
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
не съм лош.негрите са гадни хора признавам почти всички други но не и тях като почнем от вида и и всичко останало ги мразяПървоначално написано от seduction1mplex
Мисля, че много кофти го дискриминираш като пишеш във форума, че си спала с чернокож. Защо трябва да го делиш от останалите? Точно собствената му приятелка не може да преодолее разликата в кожата... Много кофти, преодолей я или по-добре го остави. Дори да се перчиш с тази разлика, пак е обидно. Отврат!Първоначално написано от thugbiatch312
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Предизвикваш ме да стана мангалка ли?![]()
![]()
![]()
Bati,kolko tupo kazanoПървоначално написано от iliq_zgz
![]()
Be ti kak re6i,4e sa kurvi ili tupi??"Ne sam rasist.....pove4eto sa mn tupi ili sa kurvi" - daaa,hi4 ne si rasist,samo mrazi6 tezi,koito haresvat 4ernokoji
Ne moga da razbera,kato mrazite negri,kvo vi kara da cuknete varhu temata i da q otvorite??Vseki si ima vkus sega,nujno li e a se davat epiteti...pff
Първоначално написано от angellove
4estito![]()
адски ме изнервят коментарите тиПървоначално написано от fashion4etyy
някво фешънче, поредната офца вървяша със стадото. "Квото правят другите и аз ще го правя, квото мислят другите за негрите и аз тва ще мисля.. " сам не се ли изнервяш на себе си да си еднакъв с още куп хора, вместо да си себе си да покажеш какъв си. Ама сигурно не може щото "готините" ще те изхвърлят от фешън бандата..
ама както и да е всеки сам избира своя път
![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
то беше ясно,че с тая тема половин форум ще си покаже расизма![]()
А оФцата е толкова надолу през девет земи в десета, че медиатори не могат да помогнат във връзката й със земния свят. По-скоро обижда себе си със коментарите си, та даже извършва самоубийство...Първоначално написано от Paradise_Lost
![]()
Първоначално написано от million
виждам, че си подчертал моята " оФца " . Написах я с "ф", защото забелязвам, че напоследък навсякъде хората пишат "ф-та и у-та и ъ-та" и ей такива някви та това имаше връзка с това, че той е един от тея, които правят всичко "модерно"
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein