.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 219 от общо 219
    Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Мама ви недоебана... сякаш белите мъже с големи пишки свършиха, че по гадните, шибани негри почнахте да ходите...
    Стига бе! По-спокойно!
    Сега каквото си е решила да прави момичето...
    И пак казвам не са негрите тия с по-големите пищки!

btw:Тука имаше една тема за проучване, която сочи, че най-надарени са европейците, американците, и после са негрите...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Бе вие какви хора сте,аз да не съм го избрала,защото има голяма патка?Не му е нито огромен нито малък,не е това което ме вълнува в него.И това,че съм с него няма нищо общо с расата!Заедно сме вече 8 месеца и връзката ни се крепи на обич и чувства,а не защото съм била ''тъпа'' или ''курва'',която ''си е намерила негър и е с него само,защото му е голяма патката''.Така че не си вадете изводи толкова бързо за мен!
    Where do gangstas go when they die?They don't go to heaven where the angels fly...

И отностно темата и защо съм я пуснала:Както виждате съм я пуснала преди доста време.Просто бях много щастлива и радостна,а знаете,че когато човек е на 7то небе и скача от полуда как иска да сподели причината със всички И + това не бях щастлива просто,защото съм правила секс със моето шоколадово прекрасно създание,а защото и с него ми беше първия път.И за разлика от много тийнейджъри които съжаляват с кой са го направили първия си път и са били разочаровани,при мен беше обратното.Повечето от вас може би знаят каква е насладата от първия секс с любимото същество.Същото изпитах и аз и съм щастлива,че тази връзка продължава и че ме направи щастлива.
    Where do gangstas go when they die?They don't go to heaven where the angels fly...

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от thugbiatch312
    Бе вие какви хора сте,аз да не съм го избрала,защото има голяма патка?Не му е нито огромен нито малък,не е това което ме вълнува в него.И това,че съм с него няма нищо общо с расата!Заедно сме вече 8 месеца и връзката ни се крепи на обич и чувства,а не защото съм била ''тъпа'' или ''к***а'',която ''си е намерила негър и е с него само,защото му е голяма патката''.Така че не си вадете изводи толкова бързо за мен!
    Може би си извадиха такива изводи, защото се похвали, че си спала с чернокож...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

И отностно темата и защо съм я пуснала:Както виждате съм я пуснала преди доста време.Просто бях много щастлива и радостна,а знаете,че когато човек е на 7то небе и скача от полуда как иска да сподели причината със всички И + това не бях щастлива просто,защото съм правила секс със моето шоколадово прекрасно създание,а защото и с него ми беше първия път.И за разлика от много тийнейджъри които съжаляват с кой са го направили първия си път и са били разочаровани,при мен беше обратното.Повечето от вас може би знаят каква е насладата от първия секс с любимото същество.Същото изпитах и аз и съм щастлива,че тази връзка продължава и че ме направи щастлива.
    Давам и отговор защо съм пуснала темата.

Град
    Пловдив
    Бе вие какви хора сте,аз да не съм го избрала,защото има голяма патка?Не му е нито огромен нито малък,не е това което ме вълнува в него.И това,че съм с него няма нищо общо с расата!Заедно сме вече 8 месеца и връзката ни се крепи на обич и чувства,а не защото съм била ''тъпа'' или ''к***а'',която ''си е намерила негър и е с него само,защото му е голяма патката''.Така че не си вадете изводи толкова бързо за мен!
    Бе като гледам май има общо с расата По снимките съдя (: падаш си по негри голяма работа ся..всеки с вкуса си
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

ся какво компот ли да ти отворя.
    Войни на Тангра

Мама ви недоебана... сякаш белите мъже с големи пишки свършиха, че по гадните, шибани негри почнахте да ходите...
    +1 napulno podkrepqm

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    +1 napulno podkrepqm
    Е много сте лоши
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    +1 napulno podkrepqm
    Е много сте лоши
    не съм лош.негрите са гадни хора признавам почти всички други но не и тях като почнем от вида и и всичко останало ги мразя

Re: Правих секс със чернокож

Имам връзка с чернокож от няколко месеца и преди няколко седмици за 1 път правехме секс.Беше невероятно!И най-хубавото е,че след всеки изминъл път става все по-яко и по-яко Im soo fuckin' happy man!
    Мисля, че много кофти го дискриминираш като пишеш във форума, че си спала с чернокож. Защо трябва да го делиш от останалите? Точно собствената му приятелка не може да преодолее разликата в кожата... Много кофти, преодолей я или по-добре го остави. Дори да се перчиш с тази разлика, пак е обидно. Отврат!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Я го питай тоя чeрнокож дали не може да ми намери една негърка ,че търся вече 1 година и нещо без никакъв успех

Предизвикваш ме да стана мангалка ли?

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iliq_zgz
    ela v ispaniq i seki den 6te se ebe6 4erni samo vnimavai dokato e tamno da ne se blasne6 v nego ili go karai se usmixnat da xodi da go vijda6 prez no6ta po belite zabi ne sam rasist nqma ni6to protiv negrite prosto ne mi xaresvat momi4eta koito xaaresvat negri pove4eto sa mn tapi ili sa kurvi
    Bati,kolko tupo kazano Be ti kak re6i,4e sa kurvi ili tupi??"Ne sam rasist.....pove4eto sa mn tupi ili sa kurvi" - daaa,hi4 ne si rasist,samo mrazi6 tezi,koito haresvat 4ernokoji Ne moga da razbera,kato mrazite negri,kvo vi kara da cuknete varhu temata i da q otvorite??Vseki si ima vkus sega,nujno li e a se davat epiteti...pff
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

чернокожите са най гнусните същества който има
    адски ме изнервят коментарите ти някво фешънче, поредната офца вървяша със стадото. "Квото правят другите и аз ще го правя, квото мислят другите за негрите и аз тва ще мисля.. " сам не се ли изнервяш на себе си да си еднакъв с още куп хора, вместо да си себе си да покажеш какъв си. Ама сигурно не може щото "готините" ще те изхвърлят от фешън бандата.. ама както и да е всеки сам избира своя път
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Град
    Дълбините на канала :D
    то беше ясно,че с тая тема половин форум ще си покаже расизма

Цитирай Първоначално написано от Paradise_Lost
    адски ме изнервят коментарите ти някво фешънче, поредната офца вървяша със стадото. "Квото правят другите и аз ще го правя, квото мислят другите за негрите и аз тва ще мисля.. " сам не се ли изнервяш на себе си да си еднакъв с още куп хора, вместо да си себе си да покажеш какъв си. Ама сигурно не може щото "готините" ще те изхвърлят от фешън бандата.. ама както и да е всеки сам избира своя път
    А оФцата е толкова надолу през девет земи в десета, че медиатори не могат да помогнат във връзката й със земния свят. По-скоро обижда себе си със коментарите си, та даже извършва самоубийство...

И кво сега,че си правила на цял форум ли ще се фукаш..пхах

Цитирай Първоначално написано от million
    Цитирай Първоначално написано от Paradise_Lost
    А оФцата е толкова надолу през девет земи в десета, че медиатори не могат да помогнат във връзката й със земния свят. По-скоро обижда себе си със коментарите си, та даже извършва самоубийство...

виждам, че си подчертал моята " оФца " . Написах я с "ф", защото забелязвам, че напоследък навсякъде хората пишат "ф-та и у-та и ъ-та" и ей такива някви та това имаше връзка с това, че той е един от тея, които правят всичко "модерно"
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си