.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Трудно или лесно да се отърва от него?

ABe Momi4eTa neZnaM daLi vi se SLu4valo,No OpreDeLeNo na Toq SvqT ima mn naHalNi i PRosTi Mom4eta we..baHMu...i taKa..MinaLata GodiNa se zaPoznaH s ednO mom4e...tr1GnaHme i Toi me Zarqza...HodiHme 5 p1Ti kaTo se vZaimNo se eBaahme edIn s DrUg...V na4aLoTo bqH Luda Po neGo a tOi me Misle6e za Igra4ka...sq Oba4e sled kaTo Go zarqzah 5 p1t nqma Ot1rvane...KVoto i da Mu kaja e vse sled g*** mi...postoqqNno mi kaZV a4e mn me Obi4a...4e ne Moje da Jivee BeZ meN..i az PostoqNno Go Reja..BlokIraH Go naVsqK1de No beZ eFeKt....PraVi Mi KliPOve,SeRenaDi i kFo Li ne...BahTi Os1ZnaVam 4e me OBi4a ama na MeNe Mi Pisna...KaJete KFo da PraFq...aZ ne Go Obi4aM Ve4e...ImaM si PRiqTel a ToZi saMo VLu6ava sITuaCiaTa...Pi6eTe Pls
    ii-

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    А сядали ли сте спокойно да говорите ? Ако не сте пробвай
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ще ви помоля да се придържате към темата.
    Авторката-няма да е зле да пишеш по нормален начин.
    На който не му се занимава да чете, никой не го задължава, но не и необходимо да пълните темата с несъдържателни постове.
    Благодаря!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ne moGa da raZbeRa kak1V pRObleM VijdaTe v1v Tova da Pi6a Po toZi na4in!!!!!!!
    ii-

Цитирай Първоначално написано от Mim3tyYy
    Трдуно се чете! Не случайно е създадена кирилицата!

Опитай да поговориш с въпросното момче.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Окей 6том смятате 4е така е по-добре нямам ни6то против да пи6а на бьлгарски език...няма проблем
    ii-

Град
    на плажа =)

Re: Трудно или лесно да се отърва от него?

ABe Momi4eTa neZnaM daLi vi se SLu4valo,No OpreDeLeNo na Toq SvqT ima mn naHalNi i PRosTi Mom4eta we.. baHMu...i taKa..MinaLata GodiNa se zaPoznaH s ednO mom4e...tr1GnaHme i Toi me Zarqza...HodiHme 5 p1Ti kaTo se vZaimNo se eBaahme edIn s DrUg...V na4aLoTo bqH Luda Po neGo a tOi me Misle6e za Igra4ka...sq Oba4e sled kaTo Go zarqzah 5 p1t nqma Ot1rvane...KVoto i da Mu kaja e vse sled g*** mi...postoqqNno mi kaZV a4e mn me Obi4a...4e ne Moje da Jivee BeZ meN.. i az PostoqNno Go Reja..BlokIraH Go naVsqK1de No beZ eFeKt.... PraVi Mi KliPOve,SeRenaDi i kFo Li ne...BahTi Os1ZnaVam 4e me OBi4a ama na MeNe Mi Pisna...KaJete KFo da PraFq...aZ ne Go Obi4aM Ve4e...ImaM si PRiqTel a ToZi saMo VLu6ava sITuaCiaTa...Pi6eTe Pls
    Mai4Ice mIla....kaJete kaKVo da pravq..Luda s1m Po edno mom4e OT 8-9 mesEca i posTOqNno mu Go poKazvaM.... PRoblema e taM,4e NegovoTo d1rjanie postOqno se meNi....V edIn MOmeNt me kaRa da si mislq 4e e LUd Po men..a V ostaNaloTo Vreme Vse edNo s1m Mu beZrazL4na....PoPriNcip napraViX Gre6ka 4e OtrqZah Mn moM4eta zaRaDi negO bez da ZnaM daLi ima NadejDa,No....UFff...kajeTe Kak da Post1Pq....Nz dalI si zasLujaVa az da naprAvq P1rvata kra4ka i da GoVorq s neGo ili...da Iz4aKam Pls Pi6ete

т.7
    коалка
    Малко си противоречиш...

Мега фен
    нЕ МогА Да РаЗбЕрА тЪпА лИ сИ илИ На ТЪпа СЕ пРаВИш???

по темата: говори с него и му кажи направо, че вече не изпитваш нищо към него. доста е лесно да се сетиш за това, не мислиш ли?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Кажи му го направо, сериозно, без да се е*авате, без да се хилиш. Ако го можеш.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    V MoQtA StAq
    такамм... успяяяях да го прочета
    просто му кажи, че не искаш да имаш нищо общо с него и да спре да те занимава ...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    с0фия
    PLuScHeTo

такамм... успяяяях да го прочета
    просто му кажи, че не искаш да имаш нищо общо с него и да спре да те занимава ...

на същото мнение съм
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Ти остави момчетата,ама има и много прости момичета..
    Казваш му в прав текст,че не искаш да си с него,да те остави на мира..
    Ако не стане му издействай ограничителна..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Ти остави момчетата,ама има и много прости момичета..
    Казваш му в прав текст,че не искаш да си с него,да те остави на мира..
    Ако не стане му издействай ограничителна..
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си