- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудно или лесно да се отърва от него?
ABe Momi4eTa neZnaM daLi vi se SLu4valo,No OpreDeLeNo na Toq SvqT ima mn naHalNi i PRosTi Mom4eta we..baHMu...i taKa..MinaLata GodiNa se zaPoznaH s ednO mom4e...tr1GnaHme i Toi me Zarqza...HodiHme 5 p1Ti kaTo se vZaimNo se eBaahme edIn s DrUg...V na4aLoTo bqH Luda Po neGo a tOi me Misle6e za Igra4ka...sq Oba4e sled kaTo Go zarqzah 5 p1t nqma Ot1rvane...KVoto i da Mu kaja e vse sled g*** mi...postoqqNno mi kaZV a4e mn me Obi4a...4e ne Moje da Jivee BeZ meN..i az PostoqNno Go Reja..BlokIraH Go naVsqK1de No beZ eFeKt....PraVi Mi KliPOve,SeRenaDi i kFo Li ne...BahTi Os1ZnaVam 4e me OBi4a ama na MeNe Mi Pisna...KaJete KFo da PraFq...aZ ne Go Obi4aM Ve4e...ImaM si PRiqTel a ToZi saMo VLu6ava sITuaCiaTa...Pi6eTe Pls![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ii-
А сядали ли сте спокойно да говорите ? Ако не сте пробвай![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ще ви помоля да се придържате към темата.
Авторката-няма да е зле да пишеш по нормален начин.
На който не му се занимава да чете, никой не го задължава, но не и необходимо да пълните темата с несъдържателни постове.
Благодаря!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ne moGa da raZbeRa kak1V pRObleM VijdaTe v1v Tova da Pi6a Po toZi na4in!!!!!!!![]()
ii-
Трдуно се чете! Не случайно е създадена кирилицата!Първоначално написано от Mim3tyYy
Опитай да поговориш с въпросното момче.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Окей 6том смятате 4е така е по-добре нямам ни6то против да пи6а на бьлгарски език...няма проблем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ii-
Първоначално написано от Mim3tyYy
Малко си противоречиш...Първоначално написано от Mim3tyYy
нЕ МогА Да РаЗбЕрА тЪпА лИ сИ илИ На ТЪпа СЕ пРаВИш???Първоначално написано от Mim3tyYy
![]()
по темата: говори с него и му кажи направо, че вече не изпитваш нищо към него. доста е лесно да се сетиш за това, не мислиш ли?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Кажи му го направо, сериозно, без да се е*авате, без да се хилиш. Ако го можеш.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
такамм... успяяяях да го прочета![]()
просто му кажи, че не искаш да имаш нищо общо с него и да спре да те занимава ...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
PLuScHeTo
такамм... успяяяях да го прочета
просто му кажи, че не искаш да имаш нищо общо с него и да спре да те занимава ...
на същото мнение съм
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ти остави момчетата,ама има и много прости момичета..
Казваш му в прав текст,че не искаш да си с него,да те остави на мира..
Ако не стане му издействай ограничителна..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
+1Първоначално написано от gangstata