.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Подходящо ли е?

Ще ходя на сватба и искам да ви питам дали това е подходящо:

бюстие - http://prikachi.com/files/269468W.jpg

полата - http://prikachi.com/files/269469m.jpg

И каква прическа мога да си направя - не искам да е вързана..

Ето снимка:

http://prikachi.com/files/269485D.jpg

Благодаря Ви за отговорите и моля, на който не му харесва темата - да не пише - това ме интересува и това питам..

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Бюстието и полата ми харесват и мисля, че стават за сватба. Но не съм много очарована от прическата.

Град
    София

Re: Подходящо ли е?

Ами..според мен става,но важното е как ти стои. А за косата..не е мн дълга и няма голям избор,но може да направиш нещо с пресата,ако имаш.Малко въображение не е излишно.

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Бюстието и полата ми харесват и мисля, че стават за сватба. Но не съм много очарована от прическата.
    Аз питам каква прическа да си направя и сложих снимка, за да видите каква е косата ми, но не съм казвала, че ще бъда с такава прическа.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Ами..според мен става,но важното е как ти стои. А за косата..не е мн дълга и няма голям избор,но може да направиш нещо с пресата,ако имаш.Малко въображение не е излишно.
    Имам преса, но не ми харесва как стои с пресата..

Момиченцее съмм..

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от p0iSsOonN
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Имам преса, но не ми харесва как стои с пресата..
    Ами зависи как ще я направиш,защото ако я накъдриш цялата..едва ли ще е нещо особено..

Za6to ne si napravi6 kosata na malki masuri.Za takiva slu4ai v kombinaciq s tezi drehi 6te stoi dobre
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Не ми харесват нито полата, нито бюстието.
    Според мен една изчистена бяла рокля с тънки презрамки до коляното ще бъде подходяща за сватба.
    Колкото до прическата... Можеш да я накъдриш или намачкаш с пяна, ще се получи добре, но ако го направиш умело.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Булката е в бяло пък!
    Полата ми харесва,но смятам,че някакъв цветен топ ще е по-подходящ.

Град
    Русе
    става за сватба

Мега фен
    Град
    София
    Нито полата ми харесва,нито бюстието.Но са подходящи като эа случая.И все пак според мен по-добре някоя рокля,която да не е чисто бяла.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Сф
    полата и бюстието са добри но за прическата ти си прецени
    Racing Heart

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    На мен също нито едното ми харесва,нито другото.Смятам обаче,че ако на теб ти е удобно с тях и се харесваш,другото не е толкова важно! Но някоя изчистена рокля с тънки презрамки до коленете ще бъде също много подходяща за сватбата.Ако разбира се нямаш в гардероба си,а пък и нямаш средства да си я позволиш и това ще свърши работа. Колкото до косата с пресата би могла да си направиш хубава прическа.Но ако наистина не искаш можеш да я измиеш и след това да я намачкаш с малко пяна.Става много добре.Успех и весело прекарване!

Повече от фен
    Е то естествено, че като са така хвърлени няма се харесат сигурно върху теб стоят по-добре
    Косата си я направи с пяна ))))))

Не ми харесват бюстието и полата! Най-добре някаква рокля! Или бял панталон и черно сако! Така като на снимката! Сега синьото е модерно! А за косата може да си я намачкаш!!!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    На сватби само булката трябва да е изцяло в бяло. И най-много някоя мъничка сладка шаферка. Смени или полата или бюстието с нещо в друг цвят. И по-добре да е бюстието, че това е бая грозно.

Saatana vittu perkele hate crew!

Ne mi haresva nito ednoto nito drugoto!A za pri4eskata moje naprimerno da si digne6 britona nagore i ne cqlata kosa da ti e na presa a samo ot tuk ot tama(ne moga to4no da go obesnq)

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ууу отвратително е и бюстието, и полата.Облечи някаква рокличка или панталон с потниче.А за косата /не че се вижда много от тая тъпа снимка../ можеш да я изправиш хубаво или да я накъдриш
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Ууу отвратително е и бюстието, и полата.Облечи някаква рокличка или панталон с потниче.А за косата /не че се вижда много от тая тъпа снимка../ можеш да я изправиш хубаво или да я накъдриш
    Избивай си комплексите на друго място. "Тъпа снимка" - Карай я по-леко - не съм ти виновна, че днес си станала с краката нагоре. Исках мнения и се радвам, че се изказваш по темата ми - и уважавам мнението ти, както и на другите, но си спести обидите!

П.П. Смятам темата за приключена - вече получих много мнения. Модераторите могат да я заключат!

Момиченцее съмм..

http://img300.imageshack.us/img300/5...primaryny5.jpg
    http://img126.imageshack.us/img126/5...0716224la7.jpg
    http://img233.imageshack.us/img233/9307/tendenpz1.jpg
    http://img300.imageshack.us/img300/5...817origrr7.jpg
    Последната снимка някой я беше пуснал във форума,мисля че беше extreme_.
    Не съм сигурна дали ще са подходящи за твоята коса,но от снимката не можах да разбера много.
    И моля те не обличай тези дрехи.

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

честно казано , според мен бюстието и полата са просто ужасни...по-добре си намери някоя сладка бяла рокли4ка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си