- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за първи път
Първоначално написано от anityoo
хахахааа ем като наистина си малка .. ние кфо да ти кажем ...![]()
Голяма си .. айде ходи да те е**т
и аз не разбрах точно къв съвет искаш да полу4иш .....
не че и ме интересува ... нали си не си малка ... можеш да се оправиш и сама![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
малките се проебват, каките крещят
не прави тази грешка, казвам ти го приятелски, защото после много ще съжалявашаз се отворих на 13.. за което мнного съжалявам, ама много.
още повече че тоз е някъв случаен (моят поне не беше)..
не го прави!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+1Първоначално написано от Plush`thing..
Много си тъпа..какъв е смисъла да го правиш,като 1во не го харесваш и 2ро дори и ти не си сигурна дали го искаш и те е е страх..а и все пак си на 13-знаеш ли колко смешно изглеждат такива пикли,които вече се мислят за големи и после какво име им се носи..И поне прочети малко литература относно това и ако все пак го направиш после не пускай тъпи теми като тази !!!
otnovo shte popitam : da se smeq li da pla4a li ?![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
of ... az go poznavam ot 2 godini sestra my e na 11 fr sme i s neq .... iiii az sam 4ela mn ama MN neshta za sexa taka 4 izkax prosto savet4e smisal mom4eta ta da kajat kakvo im xaresva kak se vazbyjdat pove4e i taka ....... tolkova li e slojno ????![]()
LoVe ........ {P}{P}{P}
Искаш съвет...тва ни е съвета МАЛКА СИ...Първоначално написано от anityoo
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Не не не рофл много съм се надъхала ми прави каквото искаш тва поколение на каде утива![]()
abe mooeee li taka be?ako si 4ela literatura trqq da znae6 be!
.mn mn mn si malka . vqrno razbiram 4e te tresat xarmonite 6tot i men sa me tresqli
i na men mi be6e gadno i oburkanoi bqx gototova da se lubq
na 13 no vupreki tova gi ukrotix (xormonite) i sega ne sujelqvam znam 4e 6te mi e po-gotino ako iz4akam o6te 2-3 godini. ne se korkai :P ima mn vreme
![]()
Нали си чела "mn ama MN neshta za sexa" , тогава какви съвети искаш?!Първоначално написано от anityoo
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Взе мидумите от клавиатурата.Първоначално написано от GabiT{{}}
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ти си на 13 а той на 17 ... този е много зле, а ти си наивна и после ще съжеляваш за постъпките си, но ще бъде късно Вземи си хвани някое момче 14 макс 15 се пак си на 13 .. и секс.. по-добре след 16 или поне изчакай, за да се увериш, че го правиш с точния човек 1 път си девствена... това е моето мнение ..........Първоначално написано от anityoo
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Не го харесва, но ще прави секс с него OMG![]()
Господи вие родители нямате ли си да ви казват кое е правилно и кое не и няма ли кой да ви насочва в живота .. аз на 13 тичах след топката.. то не че сега не е така, но ... 13 ... възмутително .. и всичко тръгва от родителите и средата ....![]()
Shame on you ;/
КЪДЕ ВИ Е АКЪЛААААААААААААААААААААА АААААААААААААА????
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Какво ви става, бе деца.. ? Единия ше пише, че бил на 11 и му се е*ало, другата вече е много "голяма" станала на 13 и тръгнала и тя да се е*е... алоооо опомнете се не сте на 15-16. ДЕЦА СТЕ!!! Забавлавайте се по детски, не да ми правите секс... "ама аз се чувствам гортова на 13" Хормона така те блъска в главата, че няма накъде повече, ама то поне да те прасни хубаво, че да осъзнаеш, че си още лапе...![]()
![]()
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Първоначално написано от anityoo
![]()
и да казваш да не те обиждат,да не ти се подиграват и да не казват, че си малка (аз ще добавя и адски тъпа) , е невъзможно, защото тва си е самата истина. искаш съвет? направи му свирка...после при тебе ще тичат разни загорели батковци, с намерението да те изчукат и зарежат като парцал . ако това ти допада-давай. и щом ''най-добрата ти приятелка'' го харесва, а ти не, защо по дяволите ще го оставиш да те изчука?! а и дори не ходите... тцтц..съжалявам те. поне ползвай презерватив, да не ревнеш после ''мисля че съм бременна,какво да правя''...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ще си развалиш живота, но прави каквото искаш, защото ние не сме ти родители Те трябва да се занимават с теб.....
АпФ.Е т'ва беще грандиозно!!!Е как каза само - не го харесвам ама ще ми е 1вия не мога да откажа - нещо такова май беше .13 годишен мозък разсъждава.Е как да не ти кажем че си малка бе , аз на 13г редях кукли на терасата с съученички.Много ясно че после ще те избъзика.Той като ти е тъй надъхан и ти като си тъй навита ..... ебаси , 80% давам че ако си с него после ще съжаляваш , защото такива ситуации се оказват най грубото чукане , ужасно гаден спомен за момичето ,който носи със себе си куп бъзици.абе той живота си е твой , ама 1во добре си помисли!Успех
не е курвичка, защото курва на 13 год момиченце неможеш да кажеш, ако е със същия акъл и на 18 недай Боже, тогава можеш да я наречеш така. .. не е правилно ..
![]()
![]()
13 годинки
Ако започнеш от сега...когато станеш на поне 25 ще ти е лепнат прякор К***а защото за 13 години ще са те минали много хора ако разсъжденията те са същите
Голям размер на картинката! /machoka/