.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от anityoo
    of na 13 se 4yvstavm dobre izkam da sam s nego kazax viiiiiiiiiiiiiiiiii prestanete sega izobshto nemi pomagateeeeeeeeee samo mi daite nqkolko saveta ebasi xarata dety ste az vi moql za saveta vie ko malka siii .... i nqkakvi takivaa ............

хахахааа ем като наистина си малка .. ние кфо да ти кажем ...
    Голяма си .. айде ходи да те е**т
    и аз не разбрах точно къв съвет искаш да полу4иш .....
    не че и ме интересува ... нали си не си малка ... можеш да се оправиш и сама
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от Plush`thing..
    Не ние сме "ebasi xarata",а ти си ебаси тъпата!К'ъв съвет искаш?!Да те упътим накъде са ти дупките ли?!?!Какви коментари очакваш.."о,браво момиченце,давай!"??!?!?!Ама си го искала,ама вече не толкова,ама хем не го харесвам,но пък трябва да е той,защото се е навил?И защо се нави ,ако мога да попитам?Твоя приятелка(замисли се над думата,защото и тя не означава нищо за теб...приятелство;приятели.. .помисли си какво значат тези неща за теб!)го харесва,ти не,явно и нямате връзка...Но какво по-хубаво за момчето,някаква малка ,глупава курвентина за една нощ.

Е,хайде като си толкова надъхана да правиш като големите с акъл,давай!Успех

Но после не пускай втора тема:наебах се,изпразни се в мен..говорят,че съм курва..ааа,искам да се самоубия...

te t'va e

малките се проебват, каките крещят

не прави тази грешка, казвам ти го приятелски, защото после много ще съжаляваш аз се отворих на 13.. за което мнного съжалявам, ама много.
    още повече че тоз е някъв случаен (моят поне не беше)..

не го прави!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Plush`thing..
    Не ние сме "ebasi xarata",а ти си ебаси тъпата!К'ъв съвет искаш?!Да те упътим накъде са ти дупките ли?!?!Какви коментари очакваш.."о,браво момиченце,давай!"??!?!?!Ама си го искала,ама вече не толкова,ама хем не го харесвам,но пък трябва да е той,защото се е навил?И защо се нави ,ако мога да попитам?Твоя приятелка(замисли се над думата,защото и тя не означава нищо за теб...приятелство;приятели.. .помисли си какво значат тези неща за теб!)го харесва,ти не,явно и нямате връзка...Но какво по-хубаво за момчето,някаква малка ,глупава курвентина за една нощ.

Е,хайде като си толкова надъхана да правиш като големите с акъл,давай!Успех

Но после не пускай втора тема:наебах се,изпразни се в мен..говорят,че съм курва..ааа,искам да се самоубия...
    +1

Много си тъпа..какъв е смисъла да го правиш,като 1во не го харесваш и 2ро дори и ти не си сигурна дали го искаш и те е е страх..а и все пак си на 13-знаеш ли колко смешно изглеждат такива пикли,които вече се мислят за големи и после какво име им се носи..И поне прочети малко литература относно това и ако все пак го направиш после не пускай тъпи теми като тази !!!

otnovo shte popitam : da se smeq li da pla4a li ?
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

of ... az go poznavam ot 2 godini sestra my e na 11 fr sme i s neq .... iiii az sam 4ela mn ama MN neshta za sexa taka 4 izkax prosto savet4e smisal mom4eta ta da kajat kakvo im xaresva kak se vazbyjdat pove4e i taka ....... tolkova li e slojno ????
    LoVe ........ {P}{P}{P}

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Браво бе... ходи се еби на 13 Малка си, разбери. Защо ти е дапочваш толкова от рано със секса?!?!...Ще ти стане ли нещо ако изчакаш например още 1-2-3.... години? Не, ама искаш да се правиш на голяма... И защо?
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

of na 13 se 4yvstavm dobre izkam da sam s nego kazax viiiiiiiiiiiiiiiiii prestanete sega izobshto nemi pomagateeeeeeeeee samo mi daite nqkolko saveta ebasi xarata dety ste az vi moql za saveta vie ko malka siii .... i nqkakvi takivaa ............
    Искаш съвет...тва ни е съвета МАЛКА СИ...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Не не не рофл много съм се надъхала ми прави каквото искаш тва поколение на каде утива
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

ц,ц,ц

abe mooeee li taka be? ako si 4ela literatura trqq da znae6 be! .mn mn mn si malka . vqrno razbiram 4e te tresat xarmonite 6tot i men sa me tresqli i na men mi be6e gadno i oburkanoi bqx gototova da se lubq na 13 no vupreki tova gi ukrotix (xormonite) i sega ne sujelqvam znam 4e 6te mi e po-gotino ako iz4akam o6te 2-3 godini. ne se korkai :P ima mn vreme

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    of ... az go poznavam ot 2 godini sestra my e na 11 fr sme i s neq .... iiii az sam 4ela mn ama MN neshta za sexa taka 4 izkax prosto savet4e smisal mom4eta ta da kajat kakvo im xaresva kak se vazbyjdat pove4e i taka ....... tolkova li e slojno ????
    Нали си чела "mn ama MN neshta za sexa" , тогава какви съвети искаш?!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    Нали си чела "mn ama MN neshta za sexa" , тогава какви съвети искаш?!
    Взе мидумите от клавиатурата.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Детето е на 13 ..

Оставете я, голяма е!!

Racing Heart

Re: sex

zdraveite molq vi pomognete mi .... ima edno mom4e s koeto tazi ve4er trqbva da pravim sex ako nee tazi ve4er drygata no problema e tam 4e 1- nai dobrata mi fr go xar a az ne no toi shte mi e i parviq nemoga da my kaja 4e neizka zashtoto izkam bqx mn navita i mn nadaxana noooo sq neshty po4nax da se pritesvqvam i da se plash da nezeme posle da me bazika 4e na 13 me e iz4ykal ii neshty takos ... molq vi pomognete mii ii nedeite da pishete neshta ot roda... malka sii ... kakvi sa tezi glypavi temii.... izkam savet zashtoto nqma vreme ii ako moje nqkoi da mi dade nqkaklko saveta za da nese izloja pls ..... toi e na 16 sled masec stava na 17 .. blagodarq vi predvaritelno
    ти си на 13 а той на 17 ... този е много зле, а ти си наивна и после ще съжеляваш за постъпките си, но ще бъде късно Вземи си хвани някое момче 14 макс 15 се пак си на 13 .. и секс.. по-добре след 16 или поне изчакай, за да се увериш, че го правиш с точния човек 1 път си девствена... това е моето мнение ..........

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Повече от фен
    Не го харесва, но ще прави секс с него OMG

Господи вие родители нямате ли си да ви казват кое е правилно и кое не и няма ли кой да ви насочва в живота .. аз на 13 тичах след топката.. то не че сега не е така, но ... 13 ... възмутително .. и всичко тръгва от родителите и средата .... Shame on you ;/

Град
    in my world!
    КЪДЕ ВИ Е АКЪЛААААААААААААААААААААА АААААААААААААА????
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    V MoQtA StAq
    Какво ви става, бе деца.. ? Единия ше пише, че бил на 11 и му се е*ало, другата вече е много "голяма" станала на 13 и тръгнала и тя да се е*е... алоооо опомнете се не сте на 15-16. ДЕЦА СТЕ!!! Забавлавайте се по детски, не да ми правите секс... "ама аз се чувствам гортова на 13" Хормона така те блъска в главата, че няма накъде повече, ама то поне да те прасни хубаво, че да осъзнаеш, че си още лапе...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Мега фен

Re: sex

tazi ve4er trqbva da pravim sex ako nee tazi ve4er drygata no problema e tam 4e 1- nai dobrata mi fr go xar a az ne no toi shte mi e i parviq nemoga da my kaja 4e neizka zashtoto izkam

и да казваш да не те обиждат,да не ти се подиграват и да не казват, че си малка (аз ще добавя и адски тъпа) , е невъзможно, защото тва си е самата истина. искаш съвет? направи му свирка...после при тебе ще тичат разни загорели батковци, с намерението да те изчукат и зарежат като парцал . ако това ти допада-давай. и щом ''най-добрата ти приятелка'' го харесва, а ти не, защо по дяволите ще го оставиш да те изчука?! а и дори не ходите... тцтц..съжалявам те. поне ползвай презерватив, да не ревнеш после ''мисля че съм бременна,какво да правя''...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ще си развалиш живота, но прави каквото искаш, защото ние не сме ти родители Те трябва да се занимават с теб.....

АпФ.Е т'ва беще грандиозно!!!Е как каза само - не го харесвам ама ще ми е 1вия не мога да откажа - нещо такова май беше .13 годишен мозък разсъждава.Е как да не ти кажем че си малка бе , аз на 13г редях кукли на терасата с съученички.Много ясно че после ще те избъзика.Той като ти е тъй надъхан и ти като си тъй навита ..... ебаси , 80% давам че ако си с него после ще съжаляваш , защото такива ситуации се оказват най грубото чукане , ужасно гаден спомен за момичето ,който носи със себе си куп бъзици.абе той живота си е твой , ама 1во добре си помисли!Успех

не е курвичка, защото курва на 13 год момиченце неможеш да кажеш, ако е със същия акъл и на 18 недай Боже, тогава можеш да я наречеш така. .. не е правилно ..

на 13 годишно момиченце можеш да кажеш - недорасла пикла!ще ме извинявате за грубия език , ама т'ва дете не е наред!

13 годинки Ако започнеш от сега...когато станеш на поне 25 ще ти е лепнат прякор К***а защото за 13 години ще са те минали много хора ако разсъжденията те са същите
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си