.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    ок явно никой не може да те разобеди да го направиш така че по добре вземи и прочети нещо за да се поограмотиш поне малко щото не та виждам на 13 да ми праиш секс

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    хм...помня и аз времето когато си мислих 4е 16 годи6ните са мн голеееми
    но един ден и аз станах(даже ги минах)и стигнах до извода: НЕ СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ
    ако ве4е не си си направила сефтето(не видях от кога е темата)... прави каквото си знае6, но аз на 13 си мислих о6те за красивия принц на белия кон
    никой не може да ти каже кво да прави6 ама си си детенце (само за инфо: пи6е се иСкам, има6е и др... което говори 4е верно си леко хм необразована)
    и
    Предложение: попитай приятелката за 3ка с младежа...батко е се пак.... на 16 и половина
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    Цитирай Първоначално написано от *ThE* *OnE*
    ок явно никой не може да те разобеди да го направиш така че по добре вземи и прочети нещо за да се поограмотиш поне малко щото не та виждам на 13 да ми праиш секс
    разУбеди маце
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Почакай !!
    нека първия ти път е с момче, което ако да обичаш поне да харесваш и да му имаш доверие

Град
    Враца
    Вие родители имате ли?
    еlsy

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мии...какво да ти кажа и аз не знам...без коментар ще е най-добре

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Първото нещо което ще ти кажа е да пишеш на кирилица . Това за мен е задължително . Не е важно че се правите на много готини и пишете на латиница в скайп ( аз и там си пиша така ) .
    Второ малка си още зела да се ващаш с по-големи . Единственото нещо което ще кажа е че момчето е загубеняк . Вместо да си хване момиче на неговите години си хваща някакво лапе . Особенно като си хване тъпачка инат която не иска да чуе нищо .
    Трето ако се обичате лесно може да се възбудите . А ако почнеш сега ще свършиш на магистралата !

Ако се ебете сега ти ще станеш курва 100%

Аве ти още не знаеш дали ти са пикае или ти са ебе тръгнала тука да пише из форумите я се оправи малко!!! Дочакай поне 16 години да станеш ... то даже на 13 е нелегално....

Ахх това момче (на 17 смятай колко е загорял...и ще му е само за да те наебе) нещо те е излъгало за да искаш... После ще гледаме и твоята тема "помощ.. бременна съм..." :P

otnosto vuprosa ti nz kvo ti puka za priatelkta ti .. am shtqh da ti kaja NAPRAVI GO ama ako beshe po-golqma 15-16..`17 ... inache lichno moe mnenie si e che shte ti se podigravat che si kurva shtot si spala s momche a si na 13..
    Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, brin

мила ако не си сигурна не прави нищо за което после ще съжаляваш ако ще го правиш преди тва се погрижи за тялото си.. така ще си по-уверена и спокойна

Повече от фен Аватара на LDto
    ulqlqllqlq qhnigo kato poni i kolkoto do tova malka ili ne ti si troshish glavata ne nie hahaha no verno qhvash go kato kon4e i po4vash da kurshish kura

Не ви ли писна от едни и същи теми
    Какво очакваш? Някой от форума да ти каже "давай, начеши се !!!" тц...

Цитирай Първоначално написано от hardcore_syndrome
    Не ви ли писна от едни и същи теми
    Какво очакваш? Някой от форума да ти каже "давай, начеши се !!!" тц...
    mi qvno tova 4aka da se na4eshe i posle tehnite da q na4eshat i posle da kihne i legne u groba

Град
    Шумень
    А защо ТРЯБВА да правиш секс с него? За да се отчетеш :P тъпа си
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

xaxaxax Takuv e ShiBaNiq JiVoT shte ima kurventiki davai mila na4eshishe ma kvo 4akash nie sme lekuri tuka shte izlekuvame kat lepnesh SPIN ili kato zabremennesh shte biem s to4ilkata i sha vidish 4e shte se opravish

Ох,тук половината теми са от такива пикли,дето преди година са научили какво е секс. Хвани си сериозен приятел (някога) и тогава правете каквото ще правите.Че следващата тема от теб ще е :Ох,ама той ме изеба и ме заряза.Защо стана така?

zabelejete 4e "nai dobrata i priqtelka" go xaresfa mila nedei 6tot 6e sajelqvash 6e zagybish i priqtelkata ti iii she stanesh za smqx 6tot gi znam tiq mom4eta nari4at se kyrvari posle si4ki 6te te obsajdat malko iz4akai 3-4 godinki ii posle se e*i s kurvari aide malko po-spokoino de4icata igra4kite vi 4akat
    [?]şĦŧ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си