- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- хубаво ли е да си зайче
пускам тази тема тъй като аз тази година ще съм заек и да може всички зайчета като мен да разберем дали е готино да бъдеш :P :P
Ехх,тези зайци...Направихте 1000 еднакви теми.Много сме известни...![]()
Ако си в смяната на батковците е хубаво-да хаха![]()
айде стига с тея малоумни теми- има поне 5 свързани с кандидастването ви след 7 клас, с баловете, с училищата, със смените и то само на първата страница от форума.
в моето даскало беше яко да си заек,всички ни знаеха и ни се радваха![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не знам някой да е умрял, след като е бил заек...
За мен беше 50/ 50, имаше и хубави, и лоши моменти.
ПП Темите за 7 клас наистина са прекалено много.
Don't worry, be happy!
аз вече бях .. искам пак![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Хааххх и аз ще съм заекк![]()
![]()
и още от сега ми се ''подиграват'' по - големите фр![]()
![]()
ина4е на нас за момента ни е мн забавно ... даже обръщенията са Зайко или BunnYyyy![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Никога не съм била.
Е, ако ще броим 5-и клас, ама от 3-ти ходех на курсове в същото училище и не беше нещо вълнуващо.
Dano da e hubavoo![]()
Be qko e da si zaek ,smisyl si4ko ti e novo i otna4alo osobeno s qk klas e mn zabavno...vyprosa e 4e golemite vqrno 4e mn ti se radvat ama mn se gavrqt s teq morkovi (da ne kazvam ko gi praqt) tei 4e po vnimatelno kakvo hrupash![]()
NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!
това е най-щурата и готина година в гимназията.Цялото внимание е върху вас,опознавате всичко и всеки,отначало ще сте като "попарени" ,но с течение на времето ще свикнете...и тъкмо да свикнете...годината ще свърши и няа да сте зайци![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Аз мисля че ще е якуу на мене ще ми хареса ако някои ми вика зайо или заек![]()
![]()
![]()
Амииии, много е яко да си зайче...даже все оше ми се иска да съм![]()
![]()
![]()
Мене ми беше супер яка годината, предполагам,че и на вас ще ви бъде веселоНяма нищо толкова страшно, даже си е супеер кеф
![]()
ПС: Доста теми се насъбраха за зайци![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ХиХи на 15ти ще ти кажа
П.П-ее вас пък каво ви дразни в темите за зайците...един път в живота си човек става заек![]()
![]()
![]()
хахаха така еПървоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
![]()
![]()
![]()
КвО ТолКоВа ПротИв имАтЕ нАс-ЗайЧетАтА.НиЕ Сме ПосЛушКовЦи-ПросТо имАмЕ НужДа От МалКо ВнимАнИе
![]()
![]()
Кво ТоЛкОва-едНа гОдинА щЕ нИ ИзтЪрпИтЕ![]()
пЪк и дА нЕ ИсКатЕ-НямАТе ИзБОоР
ВечЕ вИ ОкупИрахМе гИмНазИйКиТе
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен не ми беше мн яко да си кажа чесно, понеже бяхме малко изолирани и отивахме в самата сграда на училището само за физко и музика, през останалото време бяхме в общежитията... Те в мойто даскало ся явно малко повърхностни хората. Когат си вървяхме по коридорите да си ходим нали и те ни гледаха странно. Тая година мисля, че ще е по- хубаво
Не че ви плаша нещо де, просто на никой не му пука особено, че има някви нови в даскалото. Те си гледат тяхния живот
![]()
не е голяма работа...на нас ни обръщаха внимание само 1 или 2 седмици и после нещо им стихна ентусиазмааз сега ше съм 10 кл и имам една фр дет ше е 11,оба4е още кат ме види по коридорите и ми вика зайче
![]()
ОФ не е голяма работа само дет ще ви свалят много щот ще ви мислят за лесни... и може би ще са прави ...