.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

хубаво ли е да си зайче

пускам тази тема тъй като аз тази година ще съм заек и да може всички зайчета като мен да разберем дали е готино да бъдеш :P :P

Мега фен Аватара на lenito_sf
    parvite sedmici nqma da e xuvu mai4e

Град
    София
    Ехх,тези зайци...Направихте 1000 еднакви теми.Много сме известни...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ако си в смяната на батковците е хубаво-да хаха

Мега фен
    Град
    София
    айде стига с тея малоумни теми- има поне 5 свързани с кандидастването ви след 7 клас, с баловете, с училищата, със смените и то само на първата страница от форума.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    в моето даскало беше яко да си заек,всички ни знаеха и ни се радваха
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ми то отношението явно не е еднакво навсякъде, ама на нас много ни се радваха

Голям фен
    Не знам някой да е умрял, след като е бил заек...
    За мен беше 50/ 50, имаше и хубави, и лоши моменти.
    ПП Темите за 7 клас наистина са прекалено много.
    Don't worry, be happy!

аз вече бях .. искам пак
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Хааххх и аз ще съм заекк

и още от сега ми се ''подиграват'' по - големите фр
    ина4е на нас за момента ни е мн забавно ... даже обръщенията са Зайко или BunnYyyy
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на Blab
    Никога не съм била.
    Е, ако ще броим 5-и клас, ама от 3-ти ходех на курсове в същото училище и не беше нещо вълнуващо.

Dano da e hubavoo

Be qko e da si zaek ,smisyl si4ko ti e novo i otna4alo osobeno s qk klas e mn zabavno...vyprosa e 4e golemite vqrno 4e mn ti se radvat ama mn se gavrqt s teq morkovi (da ne kazvam ko gi praqt) tei 4e po vnimatelno kakvo hrupash
    NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!

това е най-щурата и готина година в гимназията.Цялото внимание е върху вас,опознавате всичко и всеки,отначало ще сте като "попарени" ,но с течение на времето ще свикнете...и тъкмо да свикнете...годината ще свърши и няа да сте зайци
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Аз мисля че ще е якуу на мене ще ми хареса ако някои ми вика зайо или заек

Амииии, много е яко да си зайче...даже все оше ми се иска да съм

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мене ми беше супер яка годината, предполагам,че и на вас ще ви бъде весело Няма нищо толкова страшно, даже си е супеер кеф

ПС: Доста теми се насъбраха за зайци
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ХиХи на 15ти ще ти кажа
    П.П-ее вас пък каво ви дразни в темите за зайците...един път в живота си човек става заек

Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    ХиХи на 15ти ще ти кажа
    П.П-ее вас пък каво ви дразни в темите за зайците...един в живота си човек става заек
    хахаха така е

КвО ТолКоВа ПротИв имАтЕ нАс-ЗайЧетАтА.НиЕ Сме ПосЛушКовЦи-ПросТо имАмЕ НужДа От МалКо ВнимАнИе
    Кво ТоЛкОва-едНа гОдинА щЕ нИ ИзтЪрпИтЕ пЪк и дА нЕ ИсКатЕ-НямАТе ИзБОоР ВечЕ вИ ОкупИрахМе гИмНазИйКиТе

Град
    Пловдив
    Мен не ми беше мн яко да си кажа чесно, понеже бяхме малко изолирани и отивахме в самата сграда на училището само за физко и музика, през останалото време бяхме в общежитията... Те в мойто даскало ся явно малко повърхностни хората. Когат си вървяхме по коридорите да си ходим нали и те ни гледаха странно . Тая година мисля, че ще е по- хубаво Не че ви плаша нещо де, просто на никой не му пука особено, че има някви нови в даскалото. Те си гледат тяхния живот

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от 'nerD
    Мен не ми беше мн яко да си кажа чесно, понеже бяхме малко изолирани и отивахме в самата сграда на училището само за физко и музика, през останалото време бяхме в общежитията... Те в мойто даскало ся явно малко повърхностни хората. Когат си вървяхме по коридорите да си ходим нали и те ни гледаха странно . Тая година мисля, че ще е по- хубаво Не че ви плаша нещо де, просто на никой не му пука особено, че има някви нови в даскалото. Те си гледат тяхния живот
    ЕЕее при нас не беше така! Всички много ни се радваха ии бяха супер приятелски настроени! Абе супер си беше

Нищо особено не беше миналата година,когато бях зайче.Ходехме си на даскало,учихме си и нищо интересно.Никой не ни е обръщал кой знае какво внимание

не е голяма работа...на нас ни обръщаха внимание само 1 или 2 седмици и после нещо им стихна ентусиазма аз сега ше съм 10 кл и имам една фр дет ше е 11,оба4е още кат ме види по коридорите и ми вика зайче

ОФ не е голяма работа само дет ще ви свалят много щот ще ви мислят за лесни... и може би ще са прави ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си