.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Немога да спра да го обичам

Миналата година в края на август се влюбих!Пред един магазин видях,моята "любов".Там за първи път видях момчето,което и до днес обичам .От пръв поглед го обикнах.Продължих да го виждам.Той ми показа интерес,искаше да се запознаем,но аз му отказах.Знам,че го правеше на ебавка...намаше смисъл .След товва го виждах в месеца 1-2 пъти.Започна да ми е безразлично..Дойде отново денят,в който той пак влезе в живота ми!Мислех си,че ще се оправят нещата,но НЕ!Разбрах,че той ходи със всяка,която си поиска.Знаеше,че ме боли,а пред очите ми сваляше други!Писах му в 1 сайт за запознанства,но и там отговор няма.Той ми показва по всякакъв начин,че не го интересувам!Аз го обичам още .Сълзите не стихват...болката не спира .Незнам какво да правя Обичам го,а той прави всичко възможно мен да ме боли .Дори ме блокна и в скайп с обяснението,че не му трябвам .Привидно изглеждам щастлива,но вътрешно сърцето ми е разбито .Болката не спира,а аз още го обичам .Дайте съвет,моле ви!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако искаш да го забравиш - това ще се случи. Намери си занимания - излизай с приятели, постави си някакви малки, но важни за теб цели. Опитай се да срещнеш някой друг.

Zaebi go bee ! Ti znae6 li kolko stryva6 ??? Ne pla4i za tozi koito ne pla4e za teb !

Zaebi go,ot li4en opit ti kazvam,ne si zaslujava i nqma da ti obyrne vnimanie! Sig sym 4e kogato ti vidi gyrba 6te syjalqva
    NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!

Цитирай Първоначално написано от missradost
    Zaebi go,ot li4en opit ti kazvam,ne si zaslujava i nqma da ti obyrne vnimanie! Sig sym 4e kogato ti vidi gyrba 6te syjalqva
    nadqvam se da e taka i da razbere 4e mnogo e izgubil

Мега фен
    офф видяла го в някъв магазин и го обикнала...дееа и лиглите му деа ...пфф...че си зле-зле си, заебавай го и толкова ....и не,не го обичаш,той е просто 1 каприз,нещо, в което си се вкопчила , защото си лигла!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от missradost
    +1

Мега фен Аватара на sasha_90
    Накратко:накарай го да съжалява!Как?-покажи му колко ти е безразличен,въпреки,че не е така.

Ха, авторке, имам подобен случай. В смисъл момчето не иска да ме наранява, но факта, че не можем да бъдем заедно ме наранява и аз като теб бях пуснала темичка. Дадоха ми съвета да се занимавам с нещо друго, за да не мисля за него и дава добър резултат. От два дни се чувствам по-добре и по-щастлива като не му обръщам внимание. Чета интересни книги, излизам със френдс и уча неизползвам в днешни времена език (латински), щото това са ми хобитата. Упражнявай и ти твоите! Прояви силна воля и ще го забравиш!
    Memento moriendum esse!

Град
    с0фия
    ахаха заеби го намери си друг излизай навън с приятели по дискотеки и така не си струва щом тоя така те е одрезал
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Накратко:накарай го да съжалява!Как?-покажи му колко ти е безразличен,въпреки,че не е така.
    +1
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    +1
    Лично мнение: На него му е през хуя дали тя е безразлична към него или го обича, заебал я е, деа
    Memento moriendum esse!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    +1
    Лично мнение: На него му е през хуя дали тя е безразлична към него или го обича, заебал я е, деа

Ами какво да ти кажа...
    Всички момчета са еднакво гадни,тъпи и глупави,но различно външно красиви...
    Не искам да повярвам на това,но все пак съм се уверявала не един или два пъти.. тежко е,истината боли...но това е...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Оххх как така разбра че е любовта като дори не сте били заедно.Ти явно си голяма мазохистка, щом позволяваш да те тъпчат по този начин.Абе, момиче я се стегни.. къде, къде по-свестни мъже има.Няма смисъл да се занимаваш с тоя убитак.Знам че неможеш току-така да го забравиш, но поне се опитай.Повярвай ми за твое добро е!!Така изпускаш шанса си...
    Let The BEAT Control Your Body

naistina iskam mnogo da se otkaja ot nego iskam da go zabravq,no vinagi kogato go pozabravq ili pone zapo4na da xaresvam nqkoi toi po4va da mi dava nadejda v takuv smisul po4va da se navurta okolo men i tova stava za 1-2 dena i posle pak me zaebava ;[.nadqvam se naistina da buda 6tastliva BEZ NEGO!!!I kolkoto se moje po-burzo da go ZABRAVQ!

най лесно ще го забравиш ако си хванеш друг.помни едно-дори той да искаше да тръгне с теб щяхте да ходите малко,щеше да се влюбиш до уши и после да ти разбие сърцето и щеше 1 да те боли мн пове4е и 2 мн по трудно щеше да го забравиш.заеби го тоя задник.ще си намериш мнпо свястно мом4е и ще бъдеш щастлива с него.успех мили4ка
    I can't stop myself from loving you <3

opitvam se naistina da go zabravq ,no samo kogato sum navun .kogato se pribera vkushti vsi4ko mi napomnq na nego...nqmam ni6to negovo,no spomena ot nego e mn gaden ;[[[ spravqm se ,no dosta trudno ;[.

Град
    in my world!
    оф хич не се занимавай с такива закво да ревеш за някви простаци
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си