.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Ако при първият път на момичето.....

Ако при първия път на момичето,момчето не я отвари с пръсти а направо и го какво би станало,в см повече или по-малко ще я заболи,некви сложни работи ли могат да станат
    Моля ви кажете!

ПП.Сори за тъпата тема ама никой не ми обръща внимание като пиша в др подобни

Ами може малко повече да я боли , друго по сериозно не знам . но може и да не я боли толкова , трябва да е добре възбудено момичето и да се е отпуснало , то за 1вия път това е най важно в това отношение

А вярно ли е че когато момичето се възбуди ....... се уголемява до 3-4 см диаметър

Град
    Пловдив..кичука
    ще я заболи много много повече ако момчето не я отвори първо с пръсти а и не само ,тои трябва да я подготви психически за тва макар и да звучи малко смешно.Например при мен 1 път беше ужасен и затова не позволих да продължи.беше на нова година и аз бях заспала когато тои доиде и едва ли не ме съблече на сила и аз сънена..зе да ми пуска ръка и колкото и да се е стараел не ме възбуди аз бях сънена а и въобще и не съм го очаквала.затва трябва не само ръка ами и нагласа целувки милувки и тн и когато момичето вече и е добре и сама ще почуства че е готова . Когато стана при мен тая случка на нова година изпищях когато тои се опита и за това станах и си тръгнах обаче сега преди месец наистина стана 1 ми път и мога да кажа че той направи така че аз болка не почуствах 1 че исках да е с него 2 че имах нагласа че това ще стане а и 3 тои е уникален и мн внимателен
    Надуваш се,не постигаш нищо!Мислиш се за нещо,пак си нищо!Обаче много ме радваш,че си вярваш!

Град
    Пловдив..кичука
    да
    Надуваш се,не постигаш нищо!Мислиш се за нещо,пак си нищо!Обаче много ме радваш,че си вярваш!

При всеки е индивидуално , но по голямата възбуда може да се каже че покрива болката , а то тая болка не е чак толкова голяма , никой не е умрял от такова нещо

Голям фен
    Ако е достатъчно възбудена няма да я боли толкова,трябва да я предразположиш на всяка цена,не се губи девственост всеки ден.

Град
    Пловдив..кичука
    да болката не е голяма ама въпреки тва е приятно да е по малка..а а тва трябва да си възбуден

Аз честно казано исках по нормалния начин,но гаджето ми ме отвори с пръсти и почти не боля,имаше и малко кръв,но нищо страшно,а аз се притеснявах адски много защото бях чувала че много боли.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Мега фен

Re: Ако при първият път на момичето.....

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Ако при първия път на момичето,момчето не я отвари с пръсти а направо и го какво би станало,в см повече или по-малко ще я заболи,некви сложни работи ли могат да станат
    Моля ви кажете!
    болката ще е с 4 сантиметра по-голяма

pri mene ne bole6e izob6to i ne be6e s prust a kakto si trqbva .. i ima6e kruv 1 kapka no opredeleno trqbva da se otpusne6 i da znae6 4e go pravi6 s 4oveka,koito iska6

Град
    София
    mislq 4e ako go vkara napravo 6te te zaboli pove4e ot kolkoto ako po4ne purvo s prus4e.bolkata ne e 4ak tolkova ujasqva6ta no vse pak ...pri men ne bole6e mnogo i nqma6e izob6to kapka kruv
    КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?

Цитирай Първоначално написано от hell_no
    ще я заболи много много повече ако момчето не я отвори първо с пръсти а и не само ,тои трябва да я подготви психически за тва макар и да звучи малко смешно.Например при мен 1 път беше ужасен и затова не позволих да продължи.беше на нова година и аз бях заспала когато тои доиде и едва ли не ме съблече на сила и аз сънена..зе да ми пуска ръка и колкото и да се е стараел не ме възбуди аз бях сънена а и въобще и не съм го очаквала.затва трябва не само ръка ами и нагласа целувки милувки и тн и когато момичето вече и е добре и сама ще почуства че е готова . Когато стана при мен тая случка на нова година изпищях когато тои се опита и за това станах и си тръгнах обаче сега преди месец наистина стана 1 ми път и мога да кажа че той направи така че аз болка не почуствах 1 че исках да е с него 2 че имах нагласа че това ще стане а и 3 тои е уникален и мн внимателен
    Съгласна съм с теб,но при мен например първия път колкото и старания да положи приятелят ми ме болеше адски много.Сълзи ми потекоха от болка.Бях възбудена,обичам го,той проникна в мен първо с пръсти,исках да е с него и бях сигурна в това,но ето,че болката не опира само в това колко си влажна и тн.(не казвам,че не оказва влияние,напротив)Мисълта ми е,че ако момичето е тясно,квото и да направи момчето все ще я боли,както беше при мен.Така че при всяко момиче е индивидуално.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Би било по-добре ако първоначално момчето проникне с пръстче, малко да я "поразшири", а не директно с пениса си.И девойката да бъде максимално възбудена(:, че иначе е по-трудно...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако момичето е достатъчно възбудена не би имало голяма разлика.

А междудр. колко горе долу е дебел един пенис

Град
    Paradise

Ако при първият път на момичето.....

ем моя е супер напрао нз кво да го праа,ни 1 дюрекс не му става... все го стяга... леле колкото китката му е... колкото капа4ка от нести...

направо ме уби с този въпрос хехе от къде ви идват на ум такива неща нз.... и да ти отговоря.... различно е при всеки...яяя някои мъж да се изкаже :P
    'По-добре луда отколкото задръстена'

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Цитирай Първоначално написано от miss_bitch

направо ме уби с този въпрос хехе от къде ви идват на ум такива неща нз.... и да ти отговоря.... различно е при всеки...яяя някои мъж да се изкаже :P
    +1
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Град
    ... see you where the wild winds blow..

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Моля ви кажете!
    И аз първо реших, че е сантиметра и седя и се дзверя тука.. пък то било смисъл.. ма и едни съкращения като ударят...
    Horse Crazy Girl!!

Цитирай Първоначално написано от love_shu
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Моля ви кажете!
    И аз първо реших, че е сантиметра и седя и се дзверя тука.. пък то било смисъл.. ма и едни съкращения като ударят...

Град
    Асеновград, България
    Попринцип, нормланото протичане на първия полов акт не е свързано в никакъв случай задължително с "отваряне" (на консерва с пастет?) с пръсти, а просто с проникване на пенисът.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ахахаха форумните дефлоратори във вихъра си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си