- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешно помогнете, ако имате информация!
Проблемът се съсстои в това, че с приятеля ми имахме полов контакт, но след него имам леко курвене, което продужи 2 дни. Вузможно ли е резултатът да се дължи на някакво вътрешно разраняване.
Курвене?Тва е начален стадий на курваПървоначално написано от summeremotions
![]()
От ясно, по-ясно е че става дума за правописна грешка, която не е трудно да се идентифицира.
Леле..... това ме довърши,стоя и се смея като побъркан и ми се чудят какво ми става........ леко курвене хахахахахахахха..........
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Добре де, момичето е обърнало У и Ъ понеже са едно до друго и вие веднага почнахте баси ...
summeremotions - Това 1я полов акт ли ти беше?
Защото попринцип при 1я път се разкъсва десвствената ципа и се получава такова кЪрвене, което при всеки е различно, при мен беше 1 ден .... Ако е 1, 2, 3 полов акт, възможно да имат такова кървене, спокоино, но ако водиш полов живот от по отдавна, бих те посъветвала - гинеколог.. и леко с У и Ъ
спокс тва е нещо нормално при секи е различно кървенето при некой даже няма при други има и то доста ще се оправиш до 1-2 дни
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не е вътрешен процес, а нещо нормално. Щом е спряло, значи няма от какво да се притесняваш.
Не е нищо сериозно
там е въпросът, че вече втори ден не спира.
Спокойно!Първоначално написано от summeremotions
Както казаха преди мен, наистина е напълно нормално след полов акт да имаш някакво кървене, дали обилно, дали леко.. не се притеснявай.
А понякога веднага след секс идва и мензиса..
Няма кво да се притесняваш.
На всички се е случвало , и както виждаш, все още сме живи.![]()
Предварително сори за оф топика ама забелязах, че лявата ти черешка е презряла и леко нагнила..![]()
Кьорав си.Първоначално написано от Чичко_Полицай
Това е от светлосянката и за това изглежда така.
![]()
Попринцип и двете са еднакво изгнили......![]()
samo 4e kurveneto ili go ima ili go nqma.. ne moje da e lekoПървоначално написано от TomHanks
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
A teq...ranichki opasni li sa?
Ще оживееш![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Tova che shte ojiveq ne me trevoji ni nai malko.![]()
Tova che shte ojiveq ne me trevoji ni nai malko.![]()
Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко сте елементарни може лид а се подигравате заради някфа правописна грешка..божее...недорясляци...иначе ако ти е било за 1ви път нормално е да ти кърви
![]()