.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    ЛЕЛЕЕЕ ГОЛЕМИ ЛИНГВИСТИЦИ СТАНАХТЕ FLOOD BLOOD И ЕГАТИ ПРОСТАТА ТЕМА

Това прилича на сериал...Кой какво прави и само за gPa3HuTeJl и ~cry_baby_cry~ се говори...Абе хора вие личен живот нямате ли си?
    Или в момента гледаме,Дързост и Красота 834204 епизод,където всичко е съсредоточено върху една интрига..."Мамка му той избра нея,а не мен...каква простотия да измисля,че да я намразят..." То не бяха глупости,то не бяха чудесии,а сега и сцени на ревност ми се струва че се появяват на преден план...
    Та така де,тя да и лъже - нейна си работа,теб бърка ли те?Ааааа и още нещо можеш ли да ми обясниш , какво общо има gPa3HuTeJl с темата,освен че присъства в заглавието,щото нещо неможах да схвана идеята...?

Град
    Варна
    mishkata94_
    ГЕТ А ЛАЙФ МАН!!!

Аве мацка...не мога да разбера какво те бърка кой какво е казал и дали лъже или не. Момичето според мен е много точно, поне така ми се струва според мненията които пише. И ся ко стана?!? Промени ли света с твойта злобна тема? Момиче, наистина, намери си друга работа. Никой не го бърка това че си нямаш какво да правиш и пускаш глупави теми НЕПОДГОТВЕНА!!! Поне си намери истински доводи.

Приятна вечер.

Pz Prodigy-Spitfire
    Ухаят ти краката в мрака,

изпълват цялото купе,

а влакът тихичко си трака,

на мене малко ми е зле.

Град
    Sofia
    flood [flad] така е правилното.И аз се учудих,когато тоя по ЕN ни го каза,но е така.Затова и го запомних,щот ми направи впечатление.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Благодаря за инфото
    Заключвам темата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си