- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чии профили?
Понеже наскоро си слагах нов аватар и си оправих подписа и т.н. се сетих за тази тема.На кои потребители във форума най-много ви допадат профилите? ^^
мояПървоначално написано от LINKNOT
![]()
макар че нищо нямам
![]()
просто ме мързи ся да качвам картинки от PC-то ала бала
що ми изтрихте и моето мнение?!
аз си казах, че моя най-много ме кефи заради аватара![]()
иначе на доста хора ми харесват
Истината винаги боли, Мечо
Иначе хубаво триеш![]()
Каква истина бе пич, ти пак нещо се вкара във филма.Първоначално написано от СВАСТИКА
Напоследък много провокативно се държиш и мисля, че скоро и този профил ще последва останалите. Не мога да разбера защо единствената ти цел е да се заяждаш.
Не ми отговаряй в темата.
Виж си ЛСПървоначално написано от machoka
![]()
Да, бях за около месец, защо?Първоначално написано от kPuCkA
Има интересни профили,добре съчетани,с риск да пропусна някого,ще спомена някои,които ми допадат на мен-тези на Джаффс,ОТХ-фенка,Сам90,Уискас,Егоистик, Деси-етниес,Секса-на-комплекса,Раврр...,не се сещам в момента за други...
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Харесва ми профила на Psychopath* .
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Опреледено на SINDEL профила мн ме радва ... винаги има странни неща в него![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Мдааа на Sindel и Cuddly винаги ми правят впечатление..Първоначално написано от HenykucT
Радват ме профилите на Бънгълката и Къдли... Уф, трябва да си помисля и ще едитна после.
![]()
Робинята на Quench
Мен твоят ме радва.Първоначално написано от SINDEL
е, как без синделката, ахах ;р
иначе, от братска обич ще посочим пор-а, щото винаги са й нестандартни профилите, и са интересни. буут-а сега ме кефи кой мой любимец персонаж е вкарала като аватар, и затова и нейния ми харесва много ^^
иначе фаворитка ми е и justme_ (right?), с тези фолкърски нещица ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
4и4ко полицай също, Лунатик, ScionOfStorm, Wako... Изобщо оби4ам потребители, които не си сменят през ден аватара и подписа. Или дори и да ги сменят, то е с нещо, по което пак веднага познаваш, 4е са те, без дори да им гледаш ника. Оби4ам такива, които са със собствен стил и пасват на собствениците им![]()
![]()
Робинята на Quench
Sam90'- неговият профил винаги ми привлича вниманието![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Няма да забрав един аватар на Sam90' с двама мъже на някакъв син фон ( имам някакви спомени , че бяха младоженци). Вече не си спомням как изглеждаха точно , обаче това беше най-якия аватар ( щом ми се е набил на очи).
Иначе профили любими нямам.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Лелеееее, верно, баси якия аватар беше с двамата мъже-младоженци, всяка вечер wank-вах на него!!!!Първоначално написано от Jeuelle
![]()
http://glaadorg.nexcess.net/cinequee..._lo-713823.gif
Мдааа и аз много си го харесвах, ама някак си вече няма смисъл при мен, тъй че ...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....