- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какъв лак са лакирани ноктите ви в момента ?
w momenta sam s bezcweten lak :P
Розово със зелено![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
ЮюЮяЯЯтоку-що си махнах лака на ръцете,който беше светло-лилав
а за краката ме домързя
![]()
в момента на ръцете съм с жълто,синьо,жълто,синьо ... ;дд и на краката същото![]()
На ръцете черен а на краката розов![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Тамън се истрих![]()
![]()
сега съм с безцветен , иначе преди малко бях с лилаво , бяло , светло лилаво и още по-светло лилаво
![]()
така на черти на всеки пръст
![]()
emi na kra4etata rozovo a na r1cete lilavo![]()
bezsveten
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И аз такаПървоначално написано от Luv_me_or_hate_me
![]()
Бяло с розово![]()
Суетата.Моят любим грях.
Черен.Аз се лакирам или с черен или прозрачен.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ami s bezcveten i lepenki na sini cvetq mn qko stoi
В момента съм само със заздравител "3 в 1" на Perfect![]()
sega sum sus zazdravitel,no sled malko shte se lakiram sus sin lak i shte si sloja beli cvetenca(lepenki)![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
На ръцете - кафяв и бял, на краката- безцветен![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
На краката със златист, а на ръцете не мога точно да опиша - нещо като оранжево, но не някакво много искрящо, ами по-бледо.![]()
cherry*kiss
В момента навсякъде ми е еднакъв. И на ръцете, и на краката ми е прасковен.
mindscan
Сега съм безцветен и на ръцете, и на краката. На краката винаги ми е безцветен, ама на ръцете почти винаги е няква пълна гавра, направо не знам как ги мисля тея глупости, ама рядко съм с по-малко от три цвята. :ДДД
с жълт на ръцете и цикламен на краката![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx