- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какъв лак са лакирани ноктите ви в момента ?
Черен![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Той половината вече го няма по ноктите ми и сега видях, че няма с какво да се изтрия...
Цветът е бебешко розово![]()
s srebrist lak i otgore v gorniq desen i lqv na dr r1ka s rozovo tri1g1lni4e...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
черен![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
само на ръцете...тъмно червен с по черно сурчице ама само контур на всеки нокът...чудя се дали да не се направя така и за 15...въпреки че не обичам мн да имам лак по себе си..
(sun)
бонбонено розово![]()
Зелен...светло![]()
I do very bad things and I do them very well....
винаги се лакирам с лакове в който има брукат![]()
![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Миии...моят стил е малко по-шантав...само съм си направила цветчета с лак с тънка четчица/бял/,без основа под тях....мисля,че стана готинко
![]()
Ми с никакъвОбмислям в момента с какво да се лакирам
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
бял с шарени декорации.. до преди малко си ги рисувах![]()
Син![]()
Винено червен,много тъмен.
bezgfeten segaa a ytree shte si pravq frenski 4e za daskalotyy... :P:P:P:
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Много тъмно лилав, а утре и аз ще си правя френски![]()
Розов.. наситен.. много як![]()
Днеска бях на маникюристка и съм с френски с едно момиченце...Много им се кефя...
![]()