- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какъв лак са лакирани ноктите ви в момента ?
В МоменТа съМ с ЯркО циКламеН (катО никОгА) на ОриФлеЙм-TwIsT'n'pLayи На вСекИ ПръсТ имА По еДно кОмерсИаЛно нАдписЧе с ЧерЕн и Бял Лак От РодА на *WtF*,*HatE U*,*FuCk OfF*
![]()
![]()
А Дам...И На кРакАтА е сЪщИя
![]()
![]()
На краката съм с френски маникюр - по - светло розово за основа, по - тъмно за линията отпред и свете с бяло и по-светло розово, нарисувано с игла. А на ръцете съм с обикновен френски маникюр с бяло![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
черЕеН и На ръцете и на крачетата![]()
![]()
много светъл сив блестящ и отгоре със зелен оттенък
Ми аз съм си шантаваВсеки пръст в различен цвят
![]()
![]()
![]()
![]()
A.F.{the cherry}`[NYAPPY Girl]
червен
ami na cgertichki pyrvo lilav sled tva isjrqshto sin iu nai nakarq maikso zeleno oo skoro iskrqshto mn iskrqsshto jylto i sym razmazala mn qko a na karakata sym s edin rozov tymno i otogore lyskyv kato za frenski manikiur![]()
![]()
![]()
Мии шахматно(бяло и черно)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SkYpE --- ex_clussive ;]
значи на ръцете съм с някъф розов, единият ми крак е с зелен лак, другият с искрящо розово
розов![]()
Заздравител 3в1![]()
Всеки е нещо=] tva e saita http://magbg.com/vote.php?id=1066
na rucete sum vseki nokut razlichno...a na krakata-ediniq e s oranjevo i zeleno reduvani shahmatno...a drugiq krak e s rozovo i julto pak shahmatno![]()
Ами, аз днес си купих няколко лака и се пробвахда направя нещо по-различно, та ми се получи следното:
А този преди малко направих на сестра ми:
![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Na rucete sum s jult lak a na krakata s mnogo bledo rozov ama sa si go triq i 6te se lakiram s po-tumno rozovko na krakata![]()
Излющен.. ужасТни са. Ама утре ще ги изтрия, обещавам.
И на ръцете,и на краката съм с розов лак-много светъл.
ми аз съм с някво светло цикламено немога точно да го опиша но е много приятен цвят![]()
На ръцете със златен,а на краката със розов,който е доста олющен.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3