- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета възбуждащо ли е
Момичета възбуждащо ли е или да ви дава някакво удоволствие по време на секса партньора ви да ви плясне шамар по дупето ви ????![]()
![]()
![]()
OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...
Еми лично за мен не ми действа възбуждащо,но иначе моя приятел го прави рядко и се кефи много![]()
Stiga da si meri silite, nqma lo6o... vsa6tnost leko vdiga gradusa kakto i nqkoe leko sladko uhapvane po 6iata ili dolnata ustna![]()
+1Първоначално написано от rozova_lady
I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way
Първоначално написано от Bellatrix
+1![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Различно. Понякога много, друг път не чак толкова.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Моя само ме хапе .. направооо .. сигурно и белези ми остават от него ..Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ако е силен - да. Ако е лигаво пошляпване, по-скоро ми става смешно.
![]()
Робинята на Quench
Е т'ва е.. \Първоначално написано от SINDEL
/
Естествено в разгара на битката е най-подходящо![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
да, и също мн обичам да ме хване за косата когато сме на заднаПървоначално написано от SINDEL
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
За автора: Само не я осъкатявай ..![]()
Понеже на някой ни харесва да е по-силнично и лекото пошляпване не ни удовлетворява, но това не гарантира, че тя е на същото мнение..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
да,ама не мн силно
I can't stop myself from loving you <3
Обшчам шамарчета тук и тамПървоначално написано от Mr.CrAzYto
Доста е възбуждащо
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ne me vuzbujda, ma nei i pre4i, 6tom go kefi da plqska!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
и без да праа секс някои индивиди ми плясват 1 по задника и ми действа такаПървоначално написано от Mr.CrAzYto
![]()
Мене 2 мои партньорки са ми споделяли, че докато го правим, като я плесна усеща същото, каквото усеща и в катерицата ... така, че препоръчително е, а и е много възбуждащо за момчето
Е, харесва ми, обаче повече ми харесва да ме хване за косата докато сме на задна..мм![]()