- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Егоист в леглото...
Я кажете случвало ли ви се е полувинката ви да е егоист в леглото ? Или пък може би вие сте ?
Защото, честно казано, моят приятел е такъв, но аз нямам нищо против това. Дори ми е яко когато гледам че му харесва.
Ако темата ви се струва тъпа - ключ! :]
Чак егоист не,но помня при първия ми път колко много ме болеше,а той издаваше леки звуци.Това малко ме подразни тогава.
em...ne toi moq si mre da mi dostavi udovolstvie ama az ne mu davam![]()
![]()
tvarde me radva az nego da go zadovolqvam...
mn e sladak kat mu e kef
![]()
Мда .. може да се каже ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
според зависи-понякога е , понякога не е .За тва си го обичам![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Не е изобщо егоист,и винаги се старае да ме задоволи на max не мога да се оплачаи аз също гледам да му огаждам като не го оставям недовършен.
егоистка съм ..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
о, значи и по мен си падашПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Понякога той е егоист, понякога аз - балансираме се![]()
az sum si egoistka xodex s 1 mom4e 3 godini i sum sigurna 4e za celiq period (po4ti seki den sex,osobeno zimite) ima nqma 100 puti da sum bila az "4oveka" no toi svikna i po4na da mu xaresva![]()
И на мен ми се случи да съм с един егоист, дето си гледаше само неговия кеф и честно казано беше ужасно.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Незнам,ама моя е голям егойст.Ще го потрая още малко и ще го напляскам!![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
[quote="Just_say_no"] Я кажете случвало ли ви се е полувинката ви да е егоист в леглото ? Или пък може би вие сте ?
Защото, честно казано, моят приятел е такъв, но аз нямам нищо против това. Дори ми е яко когато гледам че му харесва.
Ако темата ви се струва тъпа - ключ! :]
[/quot
ponqkoga sum egoist dr put murzel ponqkoga toi vseki si ima takiva dni![]()
![]()
понякога е понякога изобщо не е ама кво ми пука супер яко ми е![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аз съм егоистка. Рядко давам каквото и да било от себе си, не че не ми е приятно или нещо такова, просто така ги чувствам нещата. Но пък има случаи в които не е така..![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не сме егоисти и двамата в леглото. Раздаваме се до край на другия и сексът е страхотен. Там не е мястото да проявяваме егоизма си, защото никога не може да си напълно довлен, ако и половинката ти не е доволна.