.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Лосион за тяло!!!!

Prepora4aite mi nqkakav hubav losion za tqlo ot koito ste dolovni i kolko struva!!!Mersi predvaritelno!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Моят е на Fruttini и е с аромат на джинджифил и някакъв тропически плод.Мирише жестоко.Ето от таэи серия е -
    На същата фирма има и още няколко аромата.Всички миришат много яко.

На тая фирма има и пилинг продукти эа тяло и спрейове,масла и всякакви др продукти и са много добри.И душ гелът ми е на тая фирма.

Тва е най-добрата фирма.
    [size=7][b][u]fosse cos

Ами аз лично ползвам на Dove този,който е със блестящи частички и съм мн доволна.Цялото му име беше Dove Silk Glow и е около 7 лв.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Моят е на Fruttini и е с аромат на джинджифил и някакъв тропически плод.Мирише жестоко.Ето от таэи серия е -
    На същата фирма има и още няколко аромата.Всички миришат много яко.

На тая фирма има и пилинг продукти эа тяло и спрейове,масла и всякакви др продукти и са много добри.И душ гелът ми е на тая фирма.

Тва е най-добрата фирма.

mhm моя лосион е същият (джинджифил и тропически плод) . Много ми харесва и съм много доволно. Аз си го взех за 7.80 от БОНЖУРА

Аз имам лосион за тяло с банан и кокосово мляко на Avon.Струва някаде 3-4 лв.Много съм доволна от него.
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на girl91
    Аз съм доволна от лосионите за тяло на AVON Naturals, също и от SSS са хубави.

Ползвам лосионите на Нивеа или Дав, но определено Нивеа ми харесва повече. Струва около 5-6 лв.

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Аз съм доволна от лосионите за тяло на AVON Naturals, .
    Тъкмо днес си поръчах такъв с ягода и гуава. Поне на брушурата миришеше страхотно.

Аз ползвам охлаждащ лосион за тяло със стягащ ефект. На Avon e. Няма голям стягащ ефект, но мирише много приятно.

Цитирай Първоначално написано от Iria
    Аз ползвам охлаждащ лосион за тяло със стягащ ефект. На Avon e. Няма голям стягащ ефект, но мирише много приятно.
    Имам го същото .. Имам и още едно на Avon,с ягодки. Но за никое едно от тях нямам на представа колко струват.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Neutrogena, уникално добър е, но скоро свършва и съм в процес на търсене. Проблема е, че аз искам такъв, който да не мирише на нищо.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    София
    Tesori D'Oriente са най-добре. Какво ли не съм пробвала. Сега,последно си взех на Фруттини, но Tesori го бие и него.
    http://beauty.market.dir.bg/zoom.php...id=12&cat=3249
    Smile!?

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от WondeR TeddY
    Ами аз лично ползвам на Dove този,който е със блестящи частички и съм мн доволна.Цялото му име беше Dove Silk Glow и е около 7 лв.
    +1 Обожавам го и аз ползвам него
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Вземи един каталог на AVON и си харесаи! Там има много хубави - голям избор!!! Иначе на Bettina Barty са много хубави! Аз съм имала червения (той ми е въобще любимия лосион) и розовия!!! Най-добре си вземи такъв!! Няма да съжаляваш - СУПЕР САА!!!!

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    на ейвън-с банан и кокосово масло-4.90 много е хубав
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

A na kakva cena e tozi na Bettina Barty??

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Около 10 лева, може и за по-малко да го намериш. Аз лично го вземам за 7 и нещо, но съм го виждала и за 9 и нещо...

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Около 10 лева, може и за по-малко да го намериш. Аз лично го вземам за 7 и нещо, но съм го виждала и за 9 и нещо...
    Аз моя си го взех за 8лв.

VICHY - LIPOSTRETCH - много съм доволна от него !

A 6te moje li da mi dadete nqkakav link za losionite na Bettyna Barty 4e do sega tarsih no ne6to ne moga da gi nameriq!Vijdam 4e seriqta e dosta golqma!!Mersi predvaritelno!!

Ми не-аз също търсих но не намирам Питаи в някоя парфюмерия - не може да го няма! Те по принцип са най-различни! Има и душ-гелове! Определено си заслужават! Аз си ги купувам от специализирана аптека!

Град
    Русе
    Аз ползвам на GArnier Intensive care firming action пише, че е стягаш лосион, на мен лично ми харесва мазен е, мирише хубаво, прави краката ми гладки, лъскави, за стягащ ефект не мога да преценя. ВЕче ползвам 2ри такъв.Струва около 6-7 лв
    ...

Mersi mnogo za mneniqta!Mislq 4e ve4e se navih za losion!6te si vzema na Bettina Barty!
    6te vidq dali 6te si namerq 4e tuk v moq grad.......nqma specializirani apteki!No 6te potarsq v nqkoq parfumeriq!
    Ako ne 6te si vzema na Tesori D'Oriente sam gi vijdala!

A poprincip tozi 4erveniqta ot koq seriq e ???Deto mi go prepora4a `*`MaLkA SlAdUrKa`*`??

Ползвам на Ейвън йогуртите за тяло. Миришат невероятно хубаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си