- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,кефи ли ви да ви хващат за дупето?
аз лично много обичам да хващам момчетата за дупето..даже едно от 1вите неща които заглеждам в тях е дупетатамн обичкам да си мачкам
![]()
И ние такаПървоначално написано от sladkata_bebz
![]()
о,божеПървоначално написано от LiGlA G BeBzZz
профила ти ме отчайва![]()
Моля ?!
Ти не се обяснявай,ами дай отговор на въпроса. :PПървоначално написано от Riot
Ако си с мен няма да ти давам да го пипаш само заради товаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
А иначе - ми не е лошо. Нямам нищо против да го прави момичето. Чак някакъв кеф да изпитвам от цялата работа няма, но е приятно
Защо ?Първоначално написано от Riot
ми не е като привасПървоначално написано от psihqsala
дали е за ръката или за дупето все тая![]()
Моля ?!
Еми може да не е като при нас,ама никой не е казал,че целим нещо с това,нали. Идеята е не дали е супер възбуждащо,а дали кефи. Едни ги радва,други не. Ясно,че не там ви е ерогенната зона.Първоначално написано от Riot
Ама просто за идеята. И все пак всеки с мнението си. Имаш право да мислиш така...ама чакай да те хвана да видим какво ще смяташ тогава...хахаха.
тъпо е ти казвамПървоначално написано от psihqsala
момчето ще ти каже, че го кефи
за да се кефиш ти![]()
ако ще хващате
хващайте на други места
Моля ?!
Е,за тъпо не знам...не мисля,ама и ти имаш право на лош вкус.Първоначално написано от Riot
А другите места и тях си ги хващаме..не се безпокой.
![]()
Гадняр!Първоначално написано от WaKo
![]()
Аз обичам да хващам за дупето, за да си го придърпам с 'предницата' към мен пък!![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аммм интересно е че повечето момчета не пипат дупету ами бъркат в м/убузието му ( не ф ан**а ) Обичам 2 единствени ръце да ме хващат - на моя приятел ... и той също не е възразявал да си го галкам стискам или пляскам по сладкия му стегнат ( не повече от моя разбира се :Д) задник
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Пък!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Това вече е съвсем друго
![]()
Не възразявам. Даже доста често ми се случва някоя приятелка да му удари/пипа. Казват ми, че имам хубав задник. :]![]()
![]()
Кефи ме! :P
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
e to huu sexi,ama se se6am,4e biv6iq mi razkazva6e,kak mojelo momi4etata da go pipiat tam,sa obqsnqva6e
i az
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
yes.
Моето момче обича, само ме е предупредил да не бъркам вътре![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А ти предупреди ли гоПървоначално написано от kalpazanka
![]()
ЕстественоПървоначално написано от dmgto
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Уааааааааааааааа мии тууууууууууууууПървоначално написано от love_shu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98