.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от Redo
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Аз имам идея за действие и ще се опитам да я реализирам. Вече доста хора в този форум със сходно патриотично мислене се сприятелихме, надявам се скоро да вземем да се срещаме. Ще видим дали работата ще стане и дали ще можем да постигнем след време нещо ако желанието ми стане реалност. Аз съм човек-оптимист и все си мисля, че някаква положителна промяна ще има. даже съм сигурен, че ще има такава.
    Явно и ти не умееш да губиш като мен.Евалата !
    А умея да губя, но не умея да се предавам. А няколко загубени тежки битки не означават загуба на войната .
    Така трябва да е, човек ако не се бори за каузата си за нищо не става. А тази борба е най-вече духовна. Няма ли я духовната победа в битката, тогава и практическата победа, в смисъл тази в реалния живот няма как да се състой просто.
    И не оставай с впечатлението, че като спорим по-здраво, имам нещо против теб или съм негативно настроен спрямо теб, защото не е така. Макари да имам различни виждания, все пак и аз, и ти сме българи, а това е най-важното и ни обединява до определена степен. И то немалка степен.

Град
    anytime, anywhere
    А умея да губя, но не умея да се предавам. А няколко загубени тежки битки не означават загуба на войната .
    Така трябва да е, човек ако не се бори за каузата си за нищо не става. А тази борба е най-вече духовна. Няма ли я духовната победа в битката, тогава и практическата победа, в смисъл тази в реалния живот няма как да се състой просто.
    И не оставай с впечатлението, че като спорим по-здраво, имам нещо против теб или съм негативно настроен спрямо теб, защото не е така. Макари да имам различни виждания, все пак и аз, и ти сме българи, а това е най-важното и ни обединява до определена степен. И то немалка степен.
    Разбира се че победата във войната е най-важна.Не съм останал с впечатлението,че имаш нещо против мен.Даже се радвам че се намира някой с който може да се спори адекватноАко стане война и ме извикат и аз ще ида и ще се науча бързо да стрелям.Вярата (християнската) също не забравяй че ни обединява.
    Не умея да губя !

Цитирай Първоначално написано от Redo
    Разбира се че победата във войната е най-важна.Не съм останал с впечатлението,че имаш нещо против мен.Даже се радвам че се намира някой с който може да се спори адекватноАко стане война и ме извикат и аз ще ида и ще се науча бързо да стрелям.Вярата (християнската) също не забравяй че ни обединява.
    Оо, не, не забравям, Християнството е изключително важно за България, българския народ и като цяло за всеки един човек без разлика на раса и националност по принцип. Просто пропуснах да го спомена досега, понеже се задълбахме в малко по-различна посока .
    Иначе нали знаеш, в спора се ражда истината. И наистина мисля, че спора ни беше/е полезен и намерихме нещо обединяващо в него накрая. Това е важното, българите да намерим това, което ни обединява. И което е полезно не само за нас, а като цяло за България, всмисъл и за българската държава. Не говоря за българската държава в лицето на управляващите в момента, а по принцип за нея като институция .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си