- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красотата свързана с парите
"Няма грозни жени- има неподдържани жени." ...а за това малко или много трябват пари..
за да изглежда човек добре-да,защото евтината козметика съсипва кожата и след 2 години трябват двойно повече пари за поправяме на един вид грешката...
Има някои манекенки, дето с пластики и пак на нищо не мязат. Вижте Теди Велинова.....тя е отврат просто. За сметка на това имам 1 колежка, която почти не ползва грим и е страшно красива. Хубавият кон и под съдран чул се познава. Аз се поддържам, гримирам се, ползвам козметика, но тя не струва изобщо кой знае колко. А и съм инвестирала в няколко книжки с козметика в домашни условя, която прави чудеса с кожата и косата ми.......не е нужно да пръскаш хиляди, за да изглеждаш добре. А някои са супер трагични в лицето, че каквото и да правят.........пак са си грозни.
Мойта майка е на 48 почти,а изглежда поне с 10 години по-млада,а не е легнала под хирургическата маса.....дори и много рядко се гримира.Първоначално написано от baby_g
А сички и казват, колко е млада и красива,дори и без грим.Така,че не е необходимо грим дори да си над 30,ако си си естествено красив,и ако си младолик.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Ествената красота също изисква подръжка, време и внимание.
Едно е даваш парите си за скъпи гримове, съвсем друго е при козметик...
не казвам, че е невъзможно едно момиче да изглежда добре и с малко налични средства, но не може и на черното да се казва бяло...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от krem4et0
Кремче,би ли ми казала,как се казват книгите?
Да си ги купя и аз.
И аз съм на мнение че се купува!!и не говоря само за хирургическа намеса..просто самата козметика..едно е да дадеш 15 лева за фдт примерно съсвем друго е да дадеш 50!давам пример за мен и братовчедка ми..нямам възмножност да си купувам много и скъпи работи и рядко се гримирвам..а и да си сложа..то е колкото да изпъкне хубавотодокато тя..може да си позволи да ходи на козметик да й почивстват лицето когато поиска,страшно много почистващи гелчета и т.н.(дотук нищо особено) и после някви гримове за по над 40-50 лева(повечето де)и има разлика като застанем една до друга..и даже и да мога да отида на козметик за почисвтане,да си купя гелчета и разни тоници(аз съм го направила де
) не мога да я догоня с грима..или пък с дрехите и парфюмите за по над 100 лева..знам че има и други момичета и тук във форума които също могат да си позволят по скъпи неща и колкото д ами разправяте че скъпия грим не бил кой знай кво пак ще си остан а на това мнение!и ся не говорим че е по важно отвътре какъв си ами говорим затова че колкото по скъпи са нещата ти толкова по добре!и даже да има и по ефтини неща които да не са боклуци са голяма рядкост!
Cruel Intentions
Майка ми утре прави 54, а изглежда по-млада и свежа от майката на приятеля ми, която е на 42......Просто тя не се поддържа, не умее да се гримира, не умее да подбира добре дрихите си според фигурата и прочие....Нямам нищо против жената, ама е така. Майка ми си купи онзи ден 1 секси рокля около коляното с голямо деколте за 10 лв и мъжете я зяпат по улиците с увиснали уста........Не е нужно да има милиони, за да изглежда добре!Първоначално написано от SeXyL[!
Да и мойта сички мъже я зяпат по улиците,дори да е само с дънки.Първоначално написано от krem4et0
Пък не се облича,кой знае колко особенно.![]()
Да,според мен красотата се купува... просто в днешно време,с достатъчно пари какво не можеш да направиш?!освен да си купиш мозък![]()
Нека така да го кажа..
ако си естесвено хубав,ок,супер,браво на теб,обаче трябват кинти да се поддържа тази хубост (независимо от пола и тука включваме ,не само козметика,но и дрехи,обувки сякакви прости на вид неща свързани с външния вид)
Но все пак ако имаме едно хубаво момиче и едно по-грозно,колкото и да се кляпа и гласи тази втората,първата винаги ще е пред нея![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Imam mn poznati, koito davat ludi pari po kozmetici ot vsqkakyv sort, dermatolozi, friziori, grimiori i si kupuvat nai-skypite produkti ot nai-skypite magazini i 4estno kazano pove4eto ne stavat Mis VselenaZavisi na kakvo 'nivo' e krasotata- moje da ne moje da se opravi daje s plasti4na operaciq, a pri nqkoi daje malko 4eren moliv i spirala moje da im pomogne mn.. a drugi sa si the best i bez ni6to. Abe kraen otgovor- zavisi
P.P.: mn sry za latinica, precaka se kirilicata toku 6to :S
Кремче,забравих да отбележа,да е жива и здрава майка ти,и всичко най-най пожелавам на тебе,нея и вашето семейство.![]()
![]()
Мерси, мерси...Първоначално написано от SeXyL[!
![]()
Ако едно грозно момиче (не ми казвайте че всеки си има собсвена красота,защото не е така) си сложи един тон грим,нанесе го правилно и грима е скъп и качествен пак няма да изглежда красиво
Грима не е за да те направи да изглеждаш красив а за да подчертае красотата.
подкрепям с две ръце! \Първоначално написано от CuRly Doll
/
`*The day I learn to fly, I'm never coming back...^
Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!
•●HEROES●•
естествената красота не може да се купи с пари![]()
Според мен е важна естествената красота(но пък без гланц за устни за къде сме).Естестрвено,че може да се купи красота-това са всички козметични продукти и процетури,които ни карат да се чувстваме добре,а всъщност разрушават нашата индивидуалност
![]()
![]()