.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Град
    in the shadows...
    "Няма грозни жени- има неподдържани жени." ...а за това малко или много трябват пари..

за да изглежда човек добре-да,защото евтината козметика съсипва кожата и след 2 години трябват двойно повече пари за поправяме на един вид грешката...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има някои манекенки, дето с пластики и пак на нищо не мязат. Вижте Теди Велинова.....тя е отврат просто. За сметка на това имам 1 колежка, която почти не ползва грим и е страшно красива. Хубавият кон и под съдран чул се познава. Аз се поддържам, гримирам се, ползвам козметика, но тя не струва изобщо кой знае колко. А и съм инвестирала в няколко книжки с козметика в домашни условя, която прави чудеса с кожата и косата ми.......не е нужно да пръскаш хиляди, за да изглеждаш добре. А някои са супер трагични в лицето, че каквото и да правят.........пак са си грозни.

Цитирай Първоначално написано от baby_g
    krasotata e do vreme..sled opredelena vazrast trqbva i lqgane na hirurgi4eska masa ..a za da legnesh pod noja treat "MONEY"
    Мойта майка е на 48 почти,а изглежда поне с 10 години по-млада,а не е легнала под хирургическата маса.....дори и много рядко се гримира.
    А сички и казват, колко е млада и красива,дори и без грим.Така,че не е необходимо грим дори да си над 30,ако си си естествено красив,и ако си младолик.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ествената красота също изисква подръжка, време и внимание.
    Едно е даваш парите си за скъпи гримове, съвсем друго е при козметик...
    не казвам, че е невъзможно едно момиче да изглежда добре и с малко налични средства, но не може и на черното да се казва бяло...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Има някои манекенки, дето с пластики и пак на нищо не мязат. Вижте Теди Велинова.....тя е отврат просто. За сметка на това имам 1 колежка, която почти не ползва грим и е страшно красива. Хубавият кон и под съдран чул се познава. Аз се поддържам, гримирам се, ползвам козметика, но тя не струва изобщо кой знае колко. А и съм инвестирала в няколко книжки с козметика в домашни условя, която прави чудеса с кожата и косата ми.......не е нужно да пръскаш хиляди, за да изглеждаш добре. А някои са супер трагични в лицето, че каквото и да правят.........пак са си грозни.

Кремче,би ли ми казала,как се казват книгите?
    Да си ги купя и аз.

Важно е всяка жена да се поддържа. И за това не са нужни много средства. Всяка носи в себе си уникална красота

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    И аз съм на мнение че се купува!!и не говоря само за хирургическа намеса..просто самата козметика..едно е да дадеш 15 лева за фдт примерно съсвем друго е да дадеш 50!давам пример за мен и братовчедка ми..нямам възмножност да си купувам много и скъпи работи и рядко се гримирвам..а и да си сложа..то е колкото да изпъкне хубавото докато тя..може да си позволи да ходи на козметик да й почивстват лицето когато поиска,страшно много почистващи гелчета и т.н.(дотук нищо особено) и после някви гримове за по над 40-50 лева(повечето де)и има разлика като застанем една до друга..и даже и да мога да отида на козметик за почисвтане,да си купя гелчета и разни тоници(аз съм го направила де ) не мога да я догоня с грима..или пък с дрехите и парфюмите за по над 100 лева..знам че има и други момичета и тук във форума които също могат да си позволят по скъпи неща и колкото д ами разправяте че скъпия грим не бил кой знай кво пак ще си остан а на това мнение!и ся не говорим че е по важно отвътре какъв си ами говорим затова че колкото по скъпи са нещата ти толкова по добре!и даже да има и по ефтини неща които да не са боклуци са голяма рядкост!

Cruel Intentions

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    krasotata e do vreme..sled opredelena vazrast trqbva i lqgane na hirurgi4eska masa ..a za da legnesh pod noja treat "MONEY"
    Мойта майка е на 48 почти,а изглежда поне с 10 години по-млада,а не е легнала под хирургическата маса.....дори и много рядко се гримира.
    А сички и казват, колко е млада и красива,дори и без грим.Така,че не е необходимо грим дори да си над 30,ако си си естествено красив,и ако си младолик.
    Майка ми утре прави 54, а изглежда по-млада и свежа от майката на приятеля ми, която е на 42......Просто тя не се поддържа, не умее да се гримира, не умее да подбира добре дрихите си според фигурата и прочие....Нямам нищо против жената, ама е така. Майка ми си купи онзи ден 1 секси рокля около коляното с голямо деколте за 10 лв и мъжете я зяпат по улиците с увиснали уста........Не е нужно да има милиони, за да изглежда добре!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Nk@]
    Майка ми утре прави 54, а изглежда по-млада и свежа от майката на приятеля ми, която е на 42......Просто тя не се поддържа, не умее да се гримира, не умее да подбира добре дрихите си според фигурата и прочие....Нямам нищо против жената, ама е така. Майка ми си купи онзи ден 1 секси рокля около коляното с голямо деколте за 10 лв и мъжете я зяпат по улиците с увиснали уста........Не е нужно да има милиони, за да изглежда добре!
    Да и мойта сички мъже я зяпат по улиците,дори да е само с дънки.
    Пък не се облича,кой знае колко особенно.

Голям фен
    Да,според мен красотата се купува... просто в днешно време,с достатъчно пари какво не можеш да направиш?!освен да си купиш мозък

Нека така да го кажа..
    ако си естесвено хубав,ок,супер,браво на теб,обаче трябват кинти да се поддържа тази хубост (независимо от пола и тука включваме ,не само козметика,но и дрехи,обувки сякакви прости на вид неща свързани с външния вид)

Но все пак ако имаме едно хубаво момиче и едно по-грозно,колкото и да се кляпа и гласи тази втората,първата винаги ще е пред нея
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Супер фен
    Imam mn poznati, koito davat ludi pari po kozmetici ot vsqkakyv sort, dermatolozi, friziori, grimiori i si kupuvat nai-skypite produkti ot nai-skypite magazini i 4estno kazano pove4eto ne stavat Mis Vselena Zavisi na kakvo 'nivo' e krasotata- moje da ne moje da se opravi daje s plasti4na operaciq, a pri nqkoi daje malko 4eren moliv i spirala moje da im pomogne mn.. a drugi sa si the best i bez ni6to. Abe kraen otgovor- zavisi
    P.P.: mn sry za latinica, precaka se kirilicata toku 6to :S

Кремче,забравих да отбележа,да е жива и здрава майка ти,и всичко най-най пожелавам на тебе,нея и вашето семейство.

Град
    Свищов
    Nk@]Кремче,забравих да отбележа,да е жива и здрава майка ти,и всичко най-най пожелавам на тебе,нея и вашето семейство.
    Мерси, мерси...

Град
    Пловдив
    Ако едно грозно момиче (не ми казвайте че всеки си има собсвена красота,защото не е така) си сложи един тон грим,нанесе го правилно и грима е скъп и качествен пак няма да изглежда красиво
    Грима не е за да те направи да изглеждаш красив а за да подчертае красотата.

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Важна е естествената красота и не според мен красотата не се купува с пари.Можеш да дадеш много пари,за да си красив,но ако нямаш естетическа красота,ако нямаш мозък,който да докаже,че си красив не само отвън,но и отвътре няма смисъл от каквито и да е пари за външа красота.
    подкрепям с две ръце! \/
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    естествената красота не може да се купи с пари

Според мен е важна естествената красота(но пък без гланц за устни за къде сме ).Естестрвено,че може да се купи красота-това са всички козметични продукти и процетури,които ни карат да се чувстваме добре,а всъщност разрушават нашата индивидуалност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си