.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако момичето също е девствено нека да е с лубрикант и без разни оребрявания!
    Онзи ден като правихме секс с приятеля ми и той имаше един оребрен,страшно много ме болеше,все едно ме дереше нещо от вътре.Този съвет,който си дала е много важен за първия път на момиче!

Re: Какъв презерватив при 1-я път ?

Цитирай Първоначално написано от Dreamstalker
    Hi all
    Na 16 sum i skoro moje da mi se otvori para6uta i da pravq sex za purvi put etc-ta se 4udeh ako mojete da mi dadete suvet kakuv prezervativ da izpolzvam-ne sum mnogo zapoznat s tezi ne6ta na do kolkoto znam ima razli4ni vidove i t.n.
    4uval sum 4e Sportex i Durex sa dobri no si nqmam i na predstava za vidovete i razlikata mejdu tqh
    -su6to taka ako duljinata e ot zna4enie-kum 14-15 mi e.

Mersi predvaritelno
    ДУРЕКС! ОРАНЖЕВИТЕ ...

Re: Какъв презерватив при 1-я път ?

Цитирай Първоначално написано от Dreamstalker
    Hi all
    Na 16 sum i skoro moje da mi se otvori para6uta i da pravq sex za purvi put etc-ta se 4udeh ako mojete da mi dadete suvet kakuv prezervativ da izpolzvam-ne sum mnogo zapoznat s tezi ne6ta na do kolkoto znam ima razli4ni vidove i t.n.
    4uval sum 4e Sportex i Durex sa dobri no si nqmam i na predstava za vidovete i razlikata mejdu tqh
    -su6to taka ako duljinata e ot zna4enie-kum 14-15 mi e.

Mersi predvaritelno
    Durex Classic,или онзи за задържане на ерекцията, не мога да включа точно как се казваше.Иначе Sportex в кутийката май бяха 3 различни размера,заради това си вземи някакъв такъв, да не се чудиш какъв размер ти трябва...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

http://www.durex.com/BG/productRange...=4&intProd=597 razmerut nqma znaqenie .... vsiqkite sa golemi are brat uspeh4i i lubrikantec turi malku ama ne mnogo shtot e gadno i sled lubrikanta i izkupi nindjata est
    PS znam 4e se kazva Mindja ama Nindja me kefi pove4e..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си