- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една приятелка на една приятелка.
Една приятелка на една приятелка вече втори месец не й идвало, направила си 4 теста за бременност и четиритя положителни и преди да ми го каже всичко това ме попита "Как може да се махне бебе без операции аборти и т.н" и аз тъпата почнах да й обеснявам кво съм чула недочула, че с разни хапчета кви ли не, и кво знам още как се помятат бебета ииииии онази бременната била попитала моята приятелка "Ами ако скоча от терасата по корем?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз тогава викам на мойта приятелка да й каже, че е по-добре да направи аборт, отколкото да се мъчи сама да махне бебето си.
Ебати, кво тъпо ви го обесних![]()
Та, моята приятелка пита колко е един аборт и аз й казах, че не знам.. и че мисля че е някъде минимум 100лв. и реших да се обърна към вас за информация някой ако знае.. ако е имал подобна случка, защото мисля, че наистина ще е добре ей така информативно да имам представа и знание колко е един аборт...
А, и още нещо, зависи от начина на провеждане на аборта ли зависи цената иии всеки ако знае нещо, моля да пише.
И всички онези, които ще започнат "тая твойта фр тъпа ли е, да е мислила" дрън дрън, моля спетстете си малоумните мнение защото вече всичко е станало и да се възмущавате и да не се възмущавате, няма да промените нищо!
Другия месец тва момиче става на 18г, ако иманякво значение и така.![]()
Ако можете да ми помогнете с някаква информация - благодаря предварително.![]()
Ами аз до колкото съм информирана,знам че колкото по-напреднала е бременността,толкова по-скъпо е извършването на аборта.Така един мой приятел си изпати,та се видя в чудо с тия почти 400 лева,но може би на различни места-различна тарифа.Надявам се всичко да мине добре,и много хора да прочетат темата,за да бъдат по-внимателни и да не си патят по този начин!Успех на приятелката на приятелката ти!!!
pri abort znam che ti iz4egurtvat vutreshnata strana na matkata ako me razbirash kvo imam v predvid i znam che moje sled abort da ne mojesh da imash poveche deca.... a za cena nishto ne znam...ne sum 100% sigurna ako gresha neka nqkoi me popravi
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
На практика аборта представлява точно това - "изчегъртват" яйцеклетката от матката.. това доколкото знам е болезнената част..Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Това за децата също е вярно.. абортът крие рискове..
А за цената - мисля, че някъде около 300-400 (и повече) лева е...![]()
Horse Crazy Girl!!
Ami znachi spored men taq priqtelka na tvoita priqtelka qko go e zagazila .. spored men shte i otkajat abort shtoto oshte e mn malka za teq neshta i sigyrno nqq i da ima bebe poveche ako otstrani tova .. zatova spored men trqbva da podgotvq pampersite i biberonaobrushtam go na shega no tova e seriozno neshto
zamislqite se predi da pravite neshto ! I sorry ama ne sum si na moq komp i tuka nqmam kirilica
![]()
WTF ?!
Първо - на каква е възраст е "приятелката на приятелката ти" - абе няма значение абортите крият големи рискове за в бъдеще.
Зависи в кой месец е, но цените на който аз съм попадал са м/у 200 и 400.
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
Аборт 'на черно' във Варна май беше 150 или 175 лв. Докторът по принцип ги правел легално, но правел и изключения 'на такива малко оставащо им до пълнолетие'.
Иначе да отиде на лекар. Какво чака оттук-оттам някой да й каже нещо. 'Бебето' няма да изчезне само.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако няма 18, трябва да го нарпави на черно, което означава незаконно, което е МНОГО лошоИма голяма опастност повече да НЕ може да има деца ))
Съветвам те да и кажеш да каже на родителите си на първо място, или НАЙ-МАЛКО да се посъветва официално с гинеколог.
Как ще й откажат аборт бе ти чуваш ли се.Те вече на 12-13 годишни аборт праваят на 18 годишна няма.Първоначално написано от ReZoN
![]()
Lo6oto e 4e nqma 18 godini o6te, edna poznata napravi abort(palnoletna e) aborta izleze 100lv i okolo 60 lv nqkakvi hap4eta zna4i 160 lv, no pyk edna druga poznata(neplynoletna) napravi abort i se brykna okolo 500lv - zashtoto nelegalno samo 100lv i struva6e ediniq pregled v varna a aborta 300 i oshe nqkvi hap4eta tam kvo ae 500 i malko...
nai-dobre da otidi s nqkoi pylnoleten moje i da ne e maika i ili ba6ta i(samo da e nqkoi rodnina)...
a tova deto nqkoi kazaha 4e bilo sig 4e nqma da ima deca- ne e taka, tova e blio edno vreme sega pak naistina ima opasnost, no e moje bi 1-2 %. uspeh na priqtelkata ti
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
аз като чета тая тема...ми иде да си седя девствена докат не се омъжа...... ужас...как може да забременееш...ужас...
... по-добре да говори с генеколог и след тва...да говори с техните...или обратното...пък ако техните са пичове...може и още след 7-8 месеца да има ново попълнение във семейството
![]()
абе, добре си написах, че е малко преди 18г... ии ма къде четеш и ти .. тцттц хех.Първоначално написано от Insalutary
Благодаря все пак за инофмрацията.
Мерси и на другите.![]()
Предложих й с моята майка.. и да й дам примерно моята лична карта и мама с нейната и така все едно са майка и дъщеря... деа знам.. момичето само да си събере пари за аборт и ще й оправим работите.Първоначално написано от Dobromir
Наистина е добре да каже на майка си, обаче просто нея я е много страх от майка й ... ии.. едва ли ще ни послуша и ще й каже.
Но карайте, все пак сме измислили поне пак някъв друг начин.
Дано всичко е Окау.![]()
И аз като чета темите и на мен ми иде тва,чесно.Те секса без предпазни средства и изобщо бременностите ги имат за шега...леле....Първоначално написано от Slivi
А по темата - Най-добре е да иде при генеколог.Той ще и каже всичко което тя иска да знае - цена,рискове и т.н.
![]()
Kakvo bolezneno vidqhte v procedurata kato ima6 vuzmojnost da si s upoika-bolkata eventualno idva posle,no ne e zaduljitelno-do organizum e!
Stiga ste se psihqsvali i vie!Ne kazvam,4e e detska igra,ama i vie go izkarahte jivo klane-suvremennata medicina e tolkova naprednala v tova otno6enie,4e i ideq si nqmate qvno!No ne poburkvaite izli6no horata s isteri4nite si komentari!!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
medicinata e tolkowa naprednala w towa otnoshenie..obache w Bulgariq swestnite,specializirani lekari sa rqdkost..Първоначално написано от darla_f
![]()
Rqdkost,no vse pak gi imja.I v tova otno6enie ne sme tolkova izostanali,kolkoto si mislite.Fakt e 4e kadurnite doktori sa rqdkost ,no vse pak ne e pravilno da psihqsvate horata izli6no!Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
Tiesto-my God!
Няма значение дали е пълнолетна или не, защото е НАЙ-ДОБРЕ наистина да сподели с родителите си. За непълнолетните на лекарите им трябва разрешение от родителите, за да направят такава интервенция, затова без разрешение искат такива пари - могат да загубят разрешителното си. Да не говорим, какъв е тоя лекар, който прави такива аборти. Най-добре е наистина да говори с найка й, тя ще я подкрепи на 100% дори и да се разстрои, защото майките са си майки...
П.П. Аборт се прави без упойка, за да се следи състоянието на пациента.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ok,6tom kazva6,samo deto vqrvam na o4ite si a ne na neinforminai,no otrakani lica!Predi upoika se e pravilo predi mn godinki,mila.!!!Please,shut the fuck up!Първоначално написано от Josefinne
Tiesto-my God!
Ай, бе, пикло, колко аборта си направила, че да ми казваш да млъкна? Кога се дипломира за акушер-гинеколог, че знаеш?Първоначално написано от darla_f
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Murlo,edin abort sum napravila i to suvsem naskoro za tova nedei da hlen4i6 kato 4afka!Tva 4e ti ima6 v predstavata si za abort nqkakvo klane izob6to ne e taka ili ako otide6 pri ginekolog da ti napravi abort za 100lv moje i 4ervata da ti iz4ovurka!Az bqh s pulna upoika,posle se sabudih,izlqzoh ot upoikata,stanah i si trugnah-mlad organizum se vazstanovqva burzo!Bqh nerazpolojena okolo 16dni i vsi4ko otmina! Za tova govorq ot opit i nikade ne pomnq nqkakva ADSKA bolka,nito puk sa me ostavili budna da gledam.Ako 6 prav i6 abort na selo,trai i ne pritesnqvai horata!Ne6tata se slu4vat civilizovano!Първоначално написано от Josefinne
Tiesto-my God!
ХАХАХАХАХАХ, аве да си го отгледа щом го е заченала. Чук Чук без препятствия а?![]()
![]()
![]()
![]()
Препятствието е за кофтито последици след един аборт.Първоначално написано от beiho
![]()
...
Winagi trqbwa da se ima edno naum!ne se znae kakwo moje da se sluchi,winagi ima mqsto za pritesnenie.ne moje spokoino da se naprawi tozi abort , wpredwid posledstwiqta..nesluchaino kazah,che kadurnite lekari w Bulgariq sa rqdkost-ne samo akusher-ginekolozi ,ami i drugi..ta nali minalata godina pred Pirogow ostawiha edin chowek da pochine..Kadurnite lekari sa kato igla w kupa seno..osobeno w nashata strana.da ne se lujem,taka e .Първоначално написано от darla_f
moje i da nqma takiva posledici,no moje i da ima i to mnogo seriozni. Za tova se misli!Първоначално написано от cherinka
Tiesto-my God!