- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новите ми приятели...
Мина време,със старите ми приятели не се виждам,не си говоря,не се чуваме по телефона.Не знам защо,просто не се търсим,интересите са различни,компаниите също.
Мислех си как може да съм имал такива добри приятели(старите).На 400 км от тук се обаждам,те ми казват,че ми помагат да си уреждам мои неща,аз им приказвам за мацки и за слънцето.Никога не си взимахме момичетата,не си говорехме зад гърбовете.Давахме си пари назаем,черпехме се,бяхме винаги заедно и винаги се подкрепяхме.В един момент край!!!Просто престана всичко да бъде така.
Известно време нямах никакви приятели,страшно много познати обаче.
Сега не знам дали имам приятели,има една компания,по-точно 2-3,те се познават помежду си,търсят ме,особено 2-3 от тези момчета и момичета които са страшно много.Но вече не чувствам никой приятел.Черпят ме,черпя ги аз,уважават ме,аз тях също,но не знам защо не мога да ги нарека приятели...Не ди допадат чак толкова,не е както преди,просто се мотая с тях за да ми минава някак времето.
Вашите приятели от кой тип са,първия или втория,които описах?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес