.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Препоръчайте ми спрей,който да предпазна косата от UV лъчите

Такаамм.. скоро отивам към морето, та ми трябва някакъв спрей, с който да си пръскам косата, за да и предпазя от UV лъчите, че без това иначе достатъчно я тормозя
    Ако може да ми кажете марки и цени
    Предварително ви благодаря
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ами аз лично използвам на Avon Exotic Beaches струва някаде към 5 6 лева аз лично съм доволна

И мойто е на Avon - Tahitian holiday.. Май е 3-4 лв ама не съм много сигурна.

Наскоро видях такива продукти в едно списание. Има олио с УВ филтри от серията - "слънцезащитно и регенериращо олио нa Vitality", на опаковката пише "INTENSIVE" с големи, главни букви, а под него "summer therapy" на черен фон, прозрачна опаковка, течността е бледо кафеникава. Има още и шампоан, маска и крем за тяло, но те нямат УВ филтри.

Надявам се да съм била полезна.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Мерси много, мацки
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    лака и балсама ми са с UV предпазват от слънце

i moq e na avon vlez v saita im i she vidish v online kataloga ima sprei shampoan i balsam i sa do 7lv mislq
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от СладурКаа
    лака и балсама ми са с UV предпазват от слънце
    От къде знаеш, че авторката е ясновидка?

Аз имам спрея на Рене Фюртерер-предпазва и от морската сол и хлора в басейните.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си