- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разтягане на дънките :Р
Здравейте отново :Р Имам един въпрос, дано някой има инфо да ми помогнеВие сиг сте имали дънки, които са по вас и мн бързо се разтягат и ви висят от д-то после
Имам доста такива дънки и джинси, едно съученичка ми каза, че ако ги пера на по-висока темптература от дадената, за по-дълго време ще седят свити, но не стана. На втория ден ми седят толкова ужасно, че .. Знаете ли нещо, което да им пречи да се разтягат така и да се седят свити поне малко по-дълго време ? Извинете за тъпата тема :S
Аам...нз мойте дънки са така до първото обуване след прането.Но мен лично това ме дразни,ама мойте са друг тип и не седят добре като ми стягат:/
дигни малко килца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Това за първи път го чувам, честноМоите дънки си седят такива каквито съм ги купила....незнам за вашите
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И на мен ми се случва.. не знам какво може да се направи. Аз просто си купувам нови като стане така.![]()
и моите,явно марката при дънкитата играе роляПървоначално написано от scoobydors
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
И на мен до скоро не ми се беше случвало, но последните 3-4 чифта са такива все ..Някой ако знае нещо плс да каже, че нямам свестни дънки да нося вече
![]()
![]()
Не знам. Не съм забелязвала нещо подобно. Мойте дънки не седят по мен и няма и как да разбера.
На мен до сега не ми се е случвало , но съм забелязала на една моя приятелка как странно и седят ...![]()
И на мен ми се случва и направо се побъркам .. затова напоследък си взимам 1 номер по-малки от тези,който са ми харесали ..те разликите са минимални и като знам,че след 2 часа носене вече ще са се отпуснали и нямам проблем ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не винаги марката определя качеството , но в повечето случаи ( ако дрехата не е менте) наистина фирмата си казва думата .Първоначално написано от Whisskas
![]()
Znam 4e v sliven se 6iqt markovi amerikanski dankihehe, sami si vadete izvodite.
Мда и моите, всичките ми дънки са така. Мисля, че няма как да направиш за по - дълго да са стегнати. Освен да си купуваш 1 номер по - малки... Аз веднъж направих грешката да си взема дънки, които при меренето ми бяха точни, даже леко широки, а после като взех да ги нося гледай свличане... С колан не падат, ама съм като насрана с тях.![]()
на мене ми правят тоя номер почти всички дънки...нз защо...не е от марката обаче, последно едни Еспирит станаха така...общо взето е гадно, ама аз почти винаги ги харесвам повече размъкнати...иначе вариантът ти е да ги занесеш на шивач да ги стесни....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Сещам се за 2 неща,които действат при мен :P
1.Дънките да са 1 номер по-малки
2.Да не са ластични,т.е. като хванеш крачола в двата края и дръпнеш да не се разпъва многоКолкото по-ластични са едни дънки,толкова повече се разширяват
И точно поради тази причина имам нас 12 чифта в нас,които съм обувала по 4-5 пъти и вече не стават за нищо
Толкова широки стават,че само ме карат да се ядосвам за парите,които съм дала за тях
![]()
![]()
![]()
оу аз ся си взех едни нови .не съм ги обувала да ги нося навън още...ма като ги мерих си бяха наред стоят си по мен,но са ластични..дали ше се разтегнат..еее![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
И аз съм спр прецакана с едни перфектни дънки Кенвело ама .. като ги взех ми бяха малко широки и както са по краката още повече се отпуснаха![]()
lele poslednite dunki koito se vzeh bqha po men ,leko 6iroki ... sled sedmica mojeh da gi sabuvam bez da gi razkop4avam i to sus kolan dosta zategnat![]()
Zabraveni me4ti,pogrebani v sulzi,spomeni bolezneni,potunali v luji...
The score of my soundtrack is written by blood,music of suicide written in red... where I'm lying there's just nothing than my dust... Forgotten, sad, miserable shit ...
На мене такова нещо не ми се е случвалоСедят си така както съм ги купила /освен ако не са мн дълги и ако се влачат може да се подкъсат ама тва не е по темата
/
И при мен е горе долу така, купувам си дънки-когато ги пробвам ми стоят идеално, полсе се разпускат в талията и ми падат и всичките ги нося с колан. Трябва да си купувам по-малък номер.
Ами няма да си купуваш ластични боклуци..Моите що не се разпускат?!![]()
Веднъж си взех дънки един размер по-малък от този, който нося( вместо 26-25 размер) и си мислех, че няма да има проблем, че ще се разширят след това. Но така и не се разшириха и ми се врязват в ханша. Карах баща ми да ги разтяга по някакъв начин.
няма логика да се разтягат, когато са ластични...последните ми са 99% памук и 1% еластан и пак стана същия номер...по-нормално е тези с много малко еластан да се разтягат....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пери ги на по-ниска температура.